Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális vagyok, hogy annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok, hogy annyira elkeserít a korombeli férfi felhozatal, hogy inkább a negyvenes daddyk között keresgélek?

Figyelt kérdés

tényleg a cím

eddig sem voltam túlságosan korombelivel, de 40-es éveiben járóval orálon kívül más még nem volt és most azt érzem, hogy ezt a szexuális energiát ami bennem van (nem zegzhirdetés) egy orbitális nagy daddy tudná csak rendezni, ami amúgy az egyik fétisem, mármint a korosztály, de félek, hogy a pillanat hevében olyan döntést hozok, amit megbánok

jan. 17. 20:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%
Mit jelent a "korombeli"?
jan. 17. 20:28
 2/35 A kérdező kommentje:
25 vagyok, eddig csak 30-35 közötti férfival voltam
jan. 17. 20:29
 3/35 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem adod elő a butácska tinilányt, de a kosztümös üzletasszonyt sem, akkor jó eséllyel találsz negyvenes vagy ötvenes, független komoly pasit.
jan. 17. 20:34
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt valaha komoly kapcsolatod? (azaz nem kavarás, nem szexkapcsolat)
jan. 17. 20:36
 5/35 A kérdező kommentje:
nem volt
jan. 17. 20:36
 6/35 anonim ***** válasza:
83%
Akkor reális rálátásod nem lehet a dolgokra...
jan. 17. 20:37
 7/35 A kérdező kommentje:
és az miben befolyásol?
jan. 17. 20:38
 8/35 anonim ***** válasza:
63%
nehogy azt hidd, hogy jobbak :)
 9/35 anonim ***** válasza:
56%
40-es meg felette rosszabb. Hol találsz daddyket? Potrohos családapákat hívod így?
 10/35 anonim válasza:
75%

Attól függ, milyen elvárásaid vannak? Érzelmes legyen vagy használjon mint egy tárgyat? Gyengéd vagy durva?

Szerintem 25 ös korosztályban is megtalálható mindenféle férfi, lehet hogy neked nem volt csak szerencséd. Vagy az is lehet hogy pont ez vonz,ezt keresed (idősebb korosztály iránti vágy) és akkor persze hogy nem fog kielégíteni úgy egy 25-30 as pasi ha már alapvetően nem úgy tekintesz rá.

26/F

jan. 17. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!