Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok, hogy annyira elkeserít a korombeli férfi felhozatal, hogy inkább a negyvenes daddyk között keresgélek?
tényleg a cím
eddig sem voltam túlságosan korombelivel, de 40-es éveiben járóval orálon kívül más még nem volt és most azt érzem, hogy ezt a szexuális energiát ami bennem van (nem zegzhirdetés) egy orbitális nagy daddy tudná csak rendezni, ami amúgy az egyik fétisem, mármint a korosztály, de félek, hogy a pillanat hevében olyan döntést hozok, amit megbánok
vannak jól karbantartott daddyk, de fétisem, bár még nem próbáltam, az elhízott/igénytelen daddyk is
egyszer próbáltam egy velem egyidős férfival, az teljesen más volt, olyan érzésem volt, mintha egy tiniszerelem lenne, azóta nem megy és inkább mindig feljebb lövök a korban, mert az (is) izgat
az már megvolt xD
de miért lenne az? ez nem valós probléma?
Akkor csak bevállaltad nyíltan hogy unatkozó pancser hlye gyerek vagy! :D
Oké, nem kezdünk kisbetűvel mondatot. Aztán: "tényleg a cím". Három és fél sor egyben, majd megint írásjel nélkül fejezed be ezt a nem is tudom mit.
"nem zegzhirdetés" Ez meg a védjegyed! Öcsisajt, lehet hogy a gyk szellemi színvonala a béka sgge alatt van, ebben te lubickolsz, de néha felbukkannak itt számodra felfoghatatlan magasságok is. Mint most. Pislogjál kettőt, aztán menjél aludni, mindenkinek szívességet teszel vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!