Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az alja női felhozatal a társkeresőkön? (Vidék)
Pár hónapja hogy vége lett a kapcsolatomnak, úgy gondolom hogy már túl vagyok rajta és ismét társkeresésbe kezdtem.
Tinderre felregisztráltam és kb. egy az egyben az volt a felhozatal mint a kapcsolatom előtt. Tinderen találtam pár szép nőt, de azok évek óta fennvannak, szóval tuti valami kattjuk van, így ezt a platformot el is engedtem.
Facebook társkeresővel is bepróbálkoztam, na az maga volt a pokol. Csupa alja nő, de tényleg azok. 25-26 éves kétgyerekes nők, romák, kövérek, alacsony képzettségűek és csúnyák, egy normálisan kinéző nőt nem találtam.
Amit megfigyeltem, hogy egyébként meg rengeteg a szingli, jól kinéző nő. Ezek a nők miért nincsenek fenn online társkeresőkön? Kiábrándultak volna ezekből az appokból?
Aki szingli és jól is néz ki, annak nem igazán van szüksége lányként társkeresőre, ha van Instagramja, akkor ha egy kakaós csigát kirak a napjába, már akkor kap 5-6 üzenetet legalább.
De ha ezek mellett még olyan munkahelye és hobbija is van, ahol vannak férfiak, akkor idő kérdése, hogy valaki felszedje.
"Ezek a nők miért nincsenek fenn online társkeresőkön? Kiábrándultak volna ezekből az appokból?"
Igen tele van alja, dugni akaró, kapcsolatban lévő pasikkal.
1 - Semmi baj a kinézetemmel. Sportolok rendszeresen, 186cm magas és 84kg vagyok. Sose volt gondom a párkereséssel és nem az alsópolcról volt barátnőm. Munkahelyen és lakóhelyen azonos városban van, ezért nem igazán mozdulok ki innen, ez nehezíti a dolgot.
2 - Ebben van igazság.
3 - Letöröltem már mindkettőt, nincs értelme.
Volt egy tanulmány, ami arról szólt, hogy a valóban ismerkedésre nyitott lányok mennyi időt vannak fent Tinderen, a tanulmány Európában készült, szóval a magyar lányokra is érvényes, és az eredmény az volt, hogy maximum 1 hetet, de sok esetben 2-3 nap után már nem Tindereztek.
Ennyi idő alatt vagy kiégtek, mert túl sok megkeresést kaptak, vagy már sikerült is pár pasival maguknak randit leszervezni, akikből potenciálisan majd választani tudnak.
Aki nőként több ideje van fent Tinderen, az vagy nem is akar valójában magának pasit, vagy csak ego boost, vagy pedig valami baj van a lánnyal.
A barátnőm szaktársa egy jó példa: vidéki volt, normálisan kitöltött Tinder profil, nagyon jó képek, 2 nap alatt talált annyi pasit, akiket már tudott szelektálni, és végül 1 hét alatt bepasizott.
4 - Erre gondoltam én is.
6 - Nincs kivel, a legtöbb barátom már nem ezen a vidéken lakik. Csak kerékpározni és ügyeket intézni járok el, egyedül nem fogok beülni egy bárba.
"egyedül nem fogok beülni egy bárba"
Micsoda álompasi, egyedül fél dolgokat csinálni. 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!