Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az alja női felhozatal a társkeresőkön? (Vidék)
Pár hónapja hogy vége lett a kapcsolatomnak, úgy gondolom hogy már túl vagyok rajta és ismét társkeresésbe kezdtem.
Tinderre felregisztráltam és kb. egy az egyben az volt a felhozatal mint a kapcsolatom előtt. Tinderen találtam pár szép nőt, de azok évek óta fennvannak, szóval tuti valami kattjuk van, így ezt a platformot el is engedtem.
Facebook társkeresővel is bepróbálkoztam, na az maga volt a pokol. Csupa alja nő, de tényleg azok. 25-26 éves kétgyerekes nők, romák, kövérek, alacsony képzettségűek és csúnyák, egy normálisan kinéző nőt nem találtam.
Amit megfigyeltem, hogy egyébként meg rengeteg a szingli, jól kinéző nő. Ezek a nők miért nincsenek fenn online társkeresőkön? Kiábrándultak volna ezekből az appokból?
"Minek ülnék be egyedül egy bárba?"
Ismerkedni.
12 - Jajaja, nem tudom te mennyire élsz közösségi életet, de elmondom neked hogy ez nem így megy. 2 másodperc alatt kioffolnak, ha vadidegen társasághoz odacsapódsz "ismerkedni". Ez nem úgy működik mint a filmekben. :'D
Láttam én már ilyen magányos farkasokat, akik egyedül ültek be egy bárba, mind ment haza marokmarcsizni félóra után.
Azért ne magadból induljál ki.
15 - Igen, kb.
16 - Hogy indulnék ki magamból, ha nem csinálok ilyen baromságokat? IQ 40... :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!