Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az alja női felhozatal a társkeresőkön?
(Vidék)
Figyelt kérdés
Pár hónapja hogy vége lett a kapcsolatomnak, úgy gondolom hogy már túl vagyok rajta és ismét társkeresésbe kezdtem.
Tinderre felregisztráltam és kb. egy az egyben az volt a felhozatal mint a kapcsolatom előtt. Tinderen találtam pár szép nőt, de azok évek óta fennvannak, szóval tuti valami kattjuk van, így ezt a platformot el is engedtem.
Facebook társkeresővel is bepróbálkoztam, na az maga volt a pokol. Csupa alja nő, de tényleg azok. 25-26 éves kétgyerekes nők, romák, kövérek, alacsony képzettségűek és csúnyák, egy normálisan kinéző nőt nem találtam.
Amit megfigyeltem, hogy egyébként meg rengeteg a szingli, jól kinéző nő. Ezek a nők miért nincsenek fenn online társkeresőkön? Kiábrándultak volna ezekből az appokból?
30 - Mi a bánat értelme van az insta követők mennyiségének? Pénzt kap érte vgy mi? Kit érdekel...
2023. dec. 20. 11:05
32/38 anonim válasza:
Csak arra válaszoltam ezzel, hogy ezért látsz sok profilt évekig, miközben látszólag jó lányok.
2023. dec. 20. 11:07
33/38 anonim válasza:
Kerdezo felejtsd el ezeket az oldalakat. Manapsag a tarskeresok mind arra vannak hogy hamis onbizalmat noveljenek a noknek, a ferfiaknak meg elvegyek azt, meg akkor is ha tenyleg jol nez ki az adott faszi. En is 189 magas vagyok jokepunek tartanak, sportolok, de online nekem sem irnak vissza, vagy megszakad a beszelgetes. Az az igazsag hogy egy teljesen atlagos vagy meg egy kimondott csunya no is ha kirakja a melleit vagy intimebb kepet is feltesz, kanos retardaltak szazai kuldozgeti a fszarol a kepet, idiota sablon szoveggel farasztjak a noket. Te hiaba irsz megnyero levelet jokepu ferfikent el sem olvassa a sok 100 levelbol. A tinder tele van kamu profilokkal, a badoon ott vagy fizikalis vagy szellemi fogyatekosak( kancsal, deformalt feju, tulsulyos) nok vannak. Nekem olyan nok nem irnak vissza ezeken az appokon akik koszono viszonyba sincsenek azokkal a dekorativ nokkel akiket eloben felszedtem. Szemelyesen ismerkedj! Online vilagba sikeresenek lenni olyan mint a Call of duty videojatekba haborut nyerni. Erted a lenyeget
2023. dec. 20. 11:23
34/38 A kérdező kommentje:
33 - Akkor szerencsére nem csak én tapasztaltam ezt. FB társkereső is az általad leírt Badoo-s egyedekkel van tele, szörnyű.
Ja, marad a live event, ha összefutok valakivel és kölcsönös akkor lesz, ha nem akkor meg ez van. :D
2023. dec. 20. 11:27
35/38 anonim válasza:
34. Attol fent lehet lenni ezeken az oldalakon de semmi fele konzekvenciat nem lehet levonni. En a szemelyes spontan talalkozasok hive vagyok. Azokbol alakul ki a leg hosszabb tavu szerelem akar hazassag is.
2023. dec. 20. 11:33
36/38 anonim válasza:
Pasik is ugyan ez...sose ismerkednék neten.
N 31
2023. dec. 20. 11:35
37/38 anonim válasza:
Nem süllyednek le erre a szintre.
2023. dec. 20. 12:00
38/38 anonim válasza:
Azok a nők azért nincsenek fent tarskereson mert a férfiak nagy része aki fent van szintén pont ilyen alja mint azok a nők..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!