Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs "rajtengedély" a nőknél, akkor honnan tudják, hogy a pasik 90%-a nem kap náluk rajtengedélyt?
Itt a gyk-n sok nőci hangoztatja, hogy a pasik 90%-a alapból selejt, aki nála labdába se rúghat. Viszont ahhoz, hogy ítéletet mondjanak a férfiak felett kell egy viszonyítási alap, amihez képest vagy jól teljesít vagy megbukik a férfi.
Vagyis mégiscsak létezik az a bizonyos rajtengedély, aminek meg kell felelni, benne a kockás hassal, milliós fizuval, tehermentes lakással? És ha valaki ennek nem felel meg, "selejtnek" minősül?
Biztos hogy a kérdezőnek is van rajtengedély, nem is kicsi hiszen akkor nem bombanőket akarna hanem megelégedne a segédmunkás fogatlan Piri nénivel is.
Akkor csak van egy rajtengedély.
Csak a paliknak a külsőség számit mivel a legtöbb csak bni akar.
A nők családot akarnak, életközösséget.
Ezért fontos hogy ne egy éhező mamahoteles meg bárlistás pali legyen.
Meg ugye a felelősség mindig a nőé.
Vagy egy mamahotelessel hogyan lehet összeköltözni, a mamához?
Vagy albérletbe szüljek?
A külsőn múlik a "rajtengedély". És nem számít a tehermentes lakás meg a többi vagyon, elvégre nem ezekkel megy ismerkedni a pasi.
Ha ronda vagy mint a bűn hiába mész oda a nőhöz hogy neked van ám lakásod meg X összeget keresel, le fogja szarni és elküld a pitsába ez garantált.
Ellenben ha kellően vonzó vagy a másik fél számára első látásra, akkor érdekelni fogod úgy is, hogy nincs semmid.
Nem hiszem hogy bárkiről is látszana elsőre a milliós fizetés vagy az ingatlan megléte.
Meg ez a "fejlődni akar" dolgot is mégis honnét látja bárki is egy random az utcán sétáló emberről? Szerintem sehogy, maximum akkor derül ki ha már ismerkednek, de előtte a külső dönt és nyilván a szituáció milyensége amikor először találkoznak.
13, jogos, a 0. percben ez dönt, ha idegenként odajön, vagy rá ír az ember alakire.
Ugyanakkor az első egy-két randinàl hamvába hal az egész a többi nélkül (nálam). Szóval, az ismerkedés jóformán el se indul. Nem tudom ezt minek lehetne nevezni, hiszen, ha úgy nézzük a start pisztoly eldördült, de a rajtvonalon véget is ért a "verseny". Így én a rajt engedélyhez veszem az első 1-2 ranit is. Aki annál tovább jutott, valójában azzal kezd az ember ismerkedésbe.
Ez a válasz azt hiszem sok mindent megmagyaráz, ami miatt ádáz viták szoktak itt lenni.
A női és a férfi logika különbsége.
Akik az első-második körben kiesnek a kilométeres futó versenyben, azok szerinted nem rajtoltak el.
Szerintem meg azok nem, akik nem álltak ott a rajt vonalnál.
Minden másban egyetértünk. 😉
16, nem feltétlen nemi kérdés, én személy szerint így gondolom, de sok nő gondolhatja másképp, akár az összes is. Az én véleményem ilyen téren nem mérvadó.
De, szerintem a 3. randi a vízválasztó. Onnantól ér is valamit a dolog. Súlya lesz és döntést kell hozni, hogy tovább keresgél az ember és ezt a szálat elengedi, vagy az adott pasi/nő lesz a befutó és lezár minden mást. Aki ez előtt kiesik, azzal csak volt 1, vagy két találkozó. Szerintem ez nem hogy kilóméternek, de még lépésnek is halvány.
Számomra érdekes, hogy van, aki már 1-2 találkozónak is nagyobb jelentőséget tulajdonít.
Pedig pont ez egy lényegi különbség a két nem felfogása között.
A nők számára azok a férfiak, akikkel egy randi sem képzelhető el láthatatlanok.
Onnantól számít, hogy már volt valami, azt mennyire tudta tovább építeni.
Párizsban, a valamilyen úszó döntőben 8 ember állt a rajtkövön, akinek elméleti esélye volt az aranyra.
Százezer másik úszó, aki meg el sem jutott Párizsig senkit nem érdekelt.
Számomra ez egy fekete-fehér fogalom, eljut a döntőig, vagy nem.
Vagy éppen behívnak az állásinterjúra és ott csak makogni tudsz, vagy a CV-d a kukában landol, mint a többi.
18, továbbra se tudom, hogy ez nemi kérdés-e.
Ami a többit illeti, értem, amit írsz, de én nem igazán érzek különbséget aközt, hogy az első kommunikációnál mond valaki nemet ès marad annyiban, vagy az első találkozó után. Mert egyformán pont semmit nem jelentetek egymásnak és semmi nem történik a nem hatására. Nem lesz maradandó élmény, talán az utcán se ismered meg pár év múlva.
Megcsillagozhatjuk és írhatunk lábjegyzetet, hogy nem a nők/férfiak 100%-ra igaz, csak a döntő többségére. A lényegen nem változtat.
Valóban nem az számít, de a kérdés sem ezzel foglalkozott, amit egyébként az első válaszodban teljesen jól le is írtál.
0. percben ránézésre eldől, hogy kap-e esélyt.
Itt ezt hívják rajtengedélynek, a jelek szerint lehet, hogy csak a férfiak? 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!