Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-as, sportos, nem ronda, de átlagos, értelmiségi férfinek miért nem jut barátnő, míg egy nyomi tinigeeknek igen, sőt veszekednek érte a lányok?
30 éves, budapesti, gazdasági téren dolgozó férfi vagyok, 176 centi magas, kondizok, sportos testem van, havi 500-600 ezer között keresek (plusz húsvéti és karácsonyi egyhavi prémium), kompakt SUV, budapesti saját apartman, ez már elég jó üzlet nem? Vagy a nőknek semmi sem elég?
A házban a nyomi szemnüveges tinigeekért meg vesznek meg a lányok, igaz, jó tanuló, meg ilyen sovány, magas alkat, de akkor is? A barátnője nemrég azért hisztizett, mert lányok nyomultak rá a suliban.
Nekem meg semmi???
2 dolog szerintem
1. A berögződésed az anyagi téren.
2. Hány nővel próbáltál beszélgetést kezdeményezni az elmult évben, vagy udvarolni?
A 2. kérdést magadnak válaszold meg, itt lehet hazudozni, csak az nem visz előre. A másik srác lehet, hogy egy laza szórakoztató személyiség aki nem fél nyitni a nő felé aki tetszik neki, +okos is. Ha nem olyan nyominak tartod legyen egy jel a számodra, hogy igen is lehetséges, csak ehez kezdeményezni kell.
Szerinted harmincasokért kéne hogy veszekedjenek az iskolás lányok?
Pont erről írtam múltkor egy választ, de most itt van még egy jóképességű példaként, aki tiniken kéri számon azt hogy tiniként viselkedik és nem felnőtt nőként.
Ne foglalkozz a gimisek szerelmi életével, nem a te dolgod.
A divat tehet róla, ja meg azok, akik követik.
Amikor én voltam gimis, akkor a korosztályomba tartozó csajok feszt az idősebb 20-on éves csávókkal flangáltak. A suliban meg csak azoknak a srácoknak volt hasonló korú barátnője, akik vagy kondis magas testalkattal rendelkeztek, vagy az szüleik gazdagok voltak.
Mostanra meg úgy látszik, hogy a divat egy pálforduláson ment keresztül, mert a 20-on éves csajok a saját korosztályukból csak a kondis magas és/vagy gazdag csávókat veszik észre, vagy azokat a ropitestű középsulis gamereket, akikre a középsulis csajok is igényt tartanak.
Hogy ezt ki érti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!