Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értelmiségi nők, orvosok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi nők, orvosok, tanárok és jogászok! Milyen férfinak adnátok esélyt? Mik a kritériumaitok?

Figyelt kérdés

30-as férfi vagyok, és bár "diplomás" ( tehát van felsőfokú végzettségem, és beszélek idegen nyelven ), azonban nem klasszikus értelemben vett értelmiségi vagyok ( ami számomra a mérnök, tanár, jogász, orvos ). A mérnököket azért nem kérdezem mert a műszaki emberekkel soha nem értettem sajnos szót.

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nagyon szeretnék megismerkedni egy intellektuális nővel, aki azért két lábbal a földön jár és nincs elszállva magától.

2023. dec. 30. 16:21
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy értelmiséginek lenni annyit tesz, hgoy diplomád van és szellemi munkát végez?

Szóval mi az, hogy nem klasszikus értelmiségi vagy?:D

Egyébként teljesen mindegy a végzettsége, csak tudjon megélni önállóan és legyenek céljai.

2023. dec. 30. 16:29
 2/39 anonim ***** válasza:
50%

Az én "elvárásaim":

- hasonló egzisztencia (nekem saját lakásom és autóm is van)

- nyitottság az új dolgok felé

- sportos test

- szeressen utazni

- legyen intelligens

- érdekelje a kultúra

- 180+ cm magas

26 éves medikus nő

2023. dec. 30. 16:30
 3/39 A kérdező kommentje:

1-es: igen tudom, de vannak mégis a "klasszikus" értelmiségi hivatások, akkor lehet inkább így kellett volna fogalmaznom és ezek számomra a mérnök, jogász, orvos, tanár. Sokaknak a felmenői is ezek, sok mérnöknek a szülei is mérnökök, orvosoknál szintén elég sűrűn fordul elő. A többi diplomásnál azért ez már vegyesebb. Nekem a szüleimnek van diplomája de a nagyszüleimnek már nem volt, tehát nem vagyok sokgenerációs értelmiségi.

2-es: látom vannak elvárások, bármi egyéb? :) Korban pl.? Fizetésben? Egy orvos például a bértábla szerint most már kiemelkedően sokat keres, itt mik az elvárásaid?

2023. dec. 30. 16:33
 4/39 anonim ***** válasza:
20%
3 - 2-es vagyok: Nettó 700 ezer forint felett, 25-30 éves kor között ismerkedem.
2023. dec. 30. 16:34
 5/39 A kérdező kommentje:
4-es: köszi, ez korrekt, érthető és őszinte, egyenes. Szimpatikus. Akkor én kiestem, hátha lesz más aki más paramétereket ír ki.
2023. dec. 30. 16:37
 6/39 anonim ***** válasza:
39%

A tanárokat nem nevezném klasszikus értelemben értelmiséginek. A művelt, intelligens, elképesztően okos, bölcs, magas érzelmi intelligenciával bíró emebrektől kezdve a segghülye félanalfabétákig minden típus megtalálható közöttük. Azért orvos és jogász nem lehet olyan hülye, mint egy-egy tanár...

Amúgy én fiatalabb korosztály vagyok, de értelmiségi családban nevelkedtem, és törekszem ezt továbbvinni.

Ami a párválasztást illeti, az alapvető kritériumokat nem sorolom fel, inkább megemlítek valamit, amire nemrég jöttem rá. Azt szeretném, ha a leendő párom életében lenne valamiféle magasabb szervezőelv. Ez lehet mondjuk a zene iránti szenvedély, lehet a sport, az irodalom, a tánc, a természetjárás, barkácsolás vagy igazából szinte bármi, csak ne merüljön ki abban az élete, hogy munka, evés, ivás, alvás, szex majd mindez elölről.

Nem tudom, érthetően fogalmazok-e... Azt szeretném, ha egy kicsit nyitottabban, érdeklődőbben, "szenvedélyesebben" élné az életét, mint az átlag.

2023. dec. 30. 16:49
 7/39 anonim ***** válasza:
89%
"A tanárokat nem nevezném klasszikus értelemben értelmiséginek. A művelt, intelligens, elképesztően okos, bölcs, magas érzelmi intelligenciával bíró emebrektől kezdve a segghülye félanalfabétákig minden típus megtalálható közöttük. Azért orvos és jogász nem lehet olyan hülye, mint egy-egy tanár..." Te hol élsz?? Az orvosok és jogászok között is ugyanúgy van segghülye fénalanfabéta (ahogy te fogalmazol), ismerek jó párat.
2023. dec. 30. 16:56
 8/39 anonim ***** válasza:
35%

7

Annyira ostoba, mint egyik-másik volt tanárom, hidd el nem lehet... Vidéki "elit" suliba jártam, és volt olyan tanárom, aki a legalapvetőbb helyesírási szabályokat nem ismerte. Volt, amelyik nem tudott angolul - ami nem is lett volna gond, ha nem angolt tanít. :D Volt, amelyik konkrétan nem csinált semmit, csak jegyzeteltetett egész órán. És még sorolhatnám.

Egy orvost kirúgnának, ha ennyire inkompetens lenne, ugyanis az ő inkomepetenciája sorozatosan emebreket ölne.

2023. dec. 30. 16:59
 9/39 anonim ***** válasza:
94%

Nem keresek párt, értelmisegi nő vagyok. Amit én kerestem:

Legyen vmi munkája

Ne dohányozzon

Ne legyen szakállas

Tiszta ápolt legyen

Ez volt az alap.

A párommal a nők 99%-a nem jött volna össze 😂 Én viszont igy baromi jól jártam, mert ilyen gondoskodó, életképes ffit nem látok magam körül mint ő! ;-)

2023. dec. 30. 17:00
 10/39 A kérdező kommentje:
6-os és 9-es: nem számít az hogyha van közös gondolkodásmód ? Csak ha van valami különleges hobbija? Mármint hiába különleges ha pl. te nem szereted és az élete tényleg a körül forog. Erre is rengeteg ellenpélda van.
2023. dec. 30. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!