Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Értelmiségi nők, orvosok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi nők, orvosok, tanárok és jogászok! Milyen férfinak adnátok esélyt? Mik a kritériumaitok?

Figyelt kérdés

30-as férfi vagyok, és bár "diplomás" ( tehát van felsőfokú végzettségem, és beszélek idegen nyelven ), azonban nem klasszikus értelemben vett értelmiségi vagyok ( ami számomra a mérnök, tanár, jogász, orvos ). A mérnököket azért nem kérdezem mert a műszaki emberekkel soha nem értettem sajnos szót.

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nagyon szeretnék megismerkedni egy intellektuális nővel, aki azért két lábbal a földön jár és nincs elszállva magától.

2023. dec. 30. 16:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

10 De, nyilván nem arra gondoltam, hogy valami nagyon random hobbitól már elalélok. :))

Rosszul fejeztem ki magam. Arra gondoltam, hogy legyen egy vagy két dolog az életében, ami fontos neki az alapvető emberi szükségletek kielégítésén túl. Ez nem muszáj hobbi legyen, lehet önkénteskedés, egy érdeklődési kör vagy bizonyos keretek közt akár a vallás, esetleg egy saját vállalkozás / projekt.

A lényeg, hogy ne abban merüljön ki az élete, hogy eszik, iszik, alszik, dolgozik.

2023. dec. 30. 17:09
 12/39 A kérdező kommentje:
11-es: értem mire gondolsz, nyilván írnám hogy mozgok de ülőmunka mellett ez kb. kötelező az egészségem megőrzése miatt.
2023. dec. 30. 17:13
 13/39 anonim ***** válasza:
90%
9# vagyok Kérdező: az első randin ez nem biztos hogy 100% minden kiderül, de persze ez nagyon fontos, mi 99% de inkább 100% mindenben egyformán gondolkodunk :-) Ezt hivják mázlinak...
2023. dec. 30. 17:37
 14/39 anonim ***** válasza:
87%
9# még mindig: az egyik hobbija közös volt, a másikat megtanultam es neki is sokkal élvezetesebb volt igy hogy együtt tudunk menni. Olyan apró részletek fontosak, amire nem is gondolnánk...
2023. dec. 30. 17:39
 15/39 A kérdező kommentje:
14-es és elárulod mi volt az? kb.? tanuljunk mi is szinglik...
2023. dec. 30. 17:47
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én mérnök vagyok, viszont erős kulturális érdeklődéssel. Nálam a hasonló emberek jöhetnek szóba. Tehát nem elszállt filozófus, de nem is szakbarbár.
2023. dec. 30. 17:55
 17/39 A kérdező kommentje:
16-os és milyen kritériumoknak kell megfelelnie a férfinek?
2023. dec. 30. 17:56
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

9 vagyok:

Pl mindketten utálunk ajándekot kapni 😃

Ha ez lenne a szeretetnyelvem akkor nem lennénk együtt már ez biztos.

2023. dec. 30. 18:40
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Tanárképzőre jártam, nem mondanám őket olyan hú de értelmiséginek... Pedig ennek több mint 10 éve, azóta csak rosszabodott. De orvost is láttam már nem egy hülyét. Maradjunk annyiban hogy emberek ők is, nem egyformák.

Diplomásként amugy nem voltak nagy elvárásaim, több olyan barátom is volt akinek csak erettségije volt. Lényeg hogy legyen életképes, es csináljon valamit, és ne legyen semmilyen káros szenvedélye. Fontos volt hogy szeresse a természetet, mert nekem minden hobbim ahhoz kapcsolódik.

A hobbinak eleinte nem tulajdonitottam tul nagy jelentőséget, de kesőbb rájöttem hogy nagyon is fontos, mert akinek nincs, az szabad idejében vagy a tv előtt "döglik" vagy iszik, és nagyobb eséllyel lesz/van valamilyen komolyabb pszichés problémája

Mostmár belátom hogy a társadalmi szint is nagyon fontos. Nem jó ha túl nagy a vagyoni különbség, vagy nagyon más típusú csaladból való. Ha most keresnék párt akkor a diploma igenis fontos lenne, mindegy milyen, csak legyen, és az se baj ha mást csinál (mint ahogy én se tanitottam 1 percet se). A hobbi is fontos, lehetőleg hasonló az enyémhez.

És még lehetne sorolni, de már nem keresek párt, megtaláltam a hozzám tökéleteset, aki ahogy itt valaki irta, az én esetemben sem kellett volna a nők nagy többségének. De nekem mégis Ő az, külsőleg-belsőleg egyaránt. Es amiket irtam, azok is nagyrészt stimmelnek.

2023. dec. 30. 19:14
 20/39 anonim ***** válasza:
67%
6, Mert szerinted jogászok meg orvosok között nincs bunkó fafej, akinek anya-apa fizette az egyetemet aztán semmi nem lett belőle? ..
2023. dec. 30. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!