Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mért akarnak mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mért akarnak mindig készen kapni (aki megfelel a szigorú kritériumaiknak) egy férfit, ha kapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés
Ők semmit se tesznek, de az elvárás az hatalmas: elegancia, presztízs, egzisztencia, udvariasság és még sorolhatnám... Kérdem én, hogy mit adnak ők bele és vajon az egyenértékű? Semmi se elég jó nekik? Abban az esetben mi van, ha 100000 nőnek ez az igénye, viszont csak tízed ennyi ilyen pasi van?

2013. nov. 8. 02:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Túl okos vagy egy ilyen buta kérdéshez.
2013. nov. 8. 02:44
 2/29 anonim ***** válasza:
18%
Mert a nőknek mindig az kell ami nincs,ha meg megkapják akkor rájönnek,hogy mégse jó valami. Hisztis pi...a az összes.
2013. nov. 8. 02:48
 3/29 anonim ***** válasza:
58%

Ha jobban belegondolunk igaza van a kérdezőnek.

Ezért is van, h a férfiak 90%-a lelép az első szex után, mert a nő azt hiszi, h neki elég széttenni a lábát.

Persze mikor a pasi meg nincs ettől hasra esve és eltűnik akkor megy a hiszti.

Abba meg már bele se menjünk, h a nők 99%-a azt hiszi magáról, h ő az atyaúristen és a férfinek hasra kellene esnie.

Mikor ez megint nincs meg akkor ismét hiszti.

2013. nov. 8. 02:49
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Az általad felsoroltak közül csak az udvariasságot vártam el mindig is, meg még hozzá kismillió valódi értéket, amit nem írtál oda.

Senki nem kapja készen a másikat egy párkapcsolatban - még akkor sem, ha úgy tűnik - ugyanis mindig fejlődik valamerre egy ember, valamint mindig adódnak kisebb-nagyobb problémák, amiket meg kell oldani.

A barátom tökéletesen megfelel nekem, szeretem őt, kikérem magamnak, hogy hisztiznék, hogy valami nem jó, vagy hiányzik belőle számomra.

Én is hordozom azokat az értékeket, amiket ő elvár egy nőtől.

Soha nem volt igaz, hogy semmit ne tettem volna, mert sok itt panaszkodó díszhímmel ellentétben én mindig beismertem a hibáimat, és kívül-belül próbáltam kihozni magamból a maxot, ha pedig valakivel párkapcsolatot alakítok ki, akkor minden szeretetem és türelmem beleadom.

Nem tudom, hogy minek írtam kisregényt, hiszen elég lett volna szépen megkérnem téged, hogy fejezd be az általánosítást és a hisztis kérdések írogatását. De ez sajnos úgysem hiszem, hogy bekövetkezne.

2013. nov. 8. 02:57
 5/29 anonim ***** válasza:
Lehet valami igazság a felvetésedben, de végül is testben és lélekben a nő a befogadó fél.Egy kapcsolat komolyabb következményeit is ő viseli. Az utód apját is ő választja ki.
2013. nov. 8. 03:00
 6/29 A kérdező kommentje:
#4 hozzászóló: Kérlek írd sorold fel az általad említett értékeket!
2013. nov. 8. 03:13
 7/29 anonim ***** válasza:
32%

ezek ilyen ősi ösztönök, a nő szexel fizet szinte mindenért.

a férfinak kell teljesítenie, felmutatnia értékeket (anyagiak, diploma, hatalom ,státusz, stb.)

a nő szétteszi a lábát az ilyen megfelelő hímnek.

minden más csak körítés és rizsa.

az ember is állat ideje realizálni

2013. nov. 8. 03:19
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
ezeket a GYÖKÉRSÉGEKET honnan szedik az ilyen kérdezők?
2013. nov. 8. 03:25
 9/29 anonim ***** válasza:
75%
#8: valszeg mert ők is gyökerek.
2013. nov. 8. 04:57
 10/29 anonim ***** válasza:

Akkor a legjobb nők kapják meg azokat a kiváltságos pasikat. Ugyanez mint a kajával. Ma már mindent készen akarunk mert az a kényelmes. Hamburgert akarsz enni akkor sem te fogod levágni a marhát és megcsinálni a szendvicset? Miért vesződjön egy nő azzal, hogy megfelelőre faragja a pasit (megjegyzem meddő próbálkozás) ha egyszer kereshet olyat is aki eleve megfelel a kritiériumainak?

Én már alap dolgokat sem várok el, hiába tudnék mit adni cserébe mert a kinálat is szánalmas...

2013. nov. 8. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!