Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a nyitott kapcsolatról, házasságról? Ismertek olyat aki ilyenben él?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
jó volna egy ilyen nőt ismerni :)
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem ismerek ilyet.

A véleményem pedig az, hogy minden éljen úgy, ahogy szeretne és boldoggá teszi.

3/9 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lenne vele, ha mindkét fél benne lenne. De én az ezzel való szimpatizálást még csak férfitől hallottam! Így "kicsit" kellemetlen.
2013. szept. 15. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:

#1 Miért lenne jó? Miért nem jobb egy egyedülálló nő?

#3 Hát igen, a férfiak valószínűleg többször élnek a lehetőséggel hogy mással is legyenek, de attól még mindkét félnek el kell fogadni a feltételeket, csak úgy működik.

2013. szept. 15. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én éltem hasonlóban. Az akkori barátom azt mondta, nem korlátoz semmiben, közben ő is csinált ezt-azt, miközben állítólag szeretett. Első szerelem volt, nekem bemesélte, hogy ez a normális, mert csak így tudjuk megadni egymásnak az igazi szabadságot. Mocsok egy szar volt, senkinek nem kívánom.
2013. szept. 15. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Több "ismerősöm" is van. Főleg azok, akik szexre akartak felvenni. Aztán a család témánál kiderült, hogy családos apukák, de "nyitott" kapcsolatban élnek.
2013. szept. 16. 00:00
 7/9 anonim ***** válasza:
mi az hogy nyitott kapcsolat?
2013. szept. 16. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem ismerek ilyet.

Nincs a dologgal probléma, ha megbeszéli az adott pár, és mindketten benne vannak.

Én nem ilyen házasságban élek, nem is tudnék. A férjem sem viselné el.

27/N

2013. szept. 16. 01:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Én sem ítélek el senkit emiatt, de valahogy nekem is furcsa. A legrosszabb az benne szerintem, hogy nincsenek pontosan meghúzva a "határok", hogy meddig lehet elmenni. Illetve hát a résztvevő feleknek kell meghúzni azokat, de pl. azt hogy tudják megakadályozni, hogy érzelmileg ne kötődjenek túl erősen egyik külső félhez sem?

Annak, aki kérdezte mi az a nyitott kapcsolat: olyan párkapcsolat vagy házasság, amiben a résztvevők a másik tudtával szerető(ke)t tartanak, vagy alkalmanként másokkal is szexelnek

2013. szept. 16. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!