Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nyitott kapcsolatról, házasságról? Ismertek olyat aki ilyenben él?
Nem ismerek ilyet.
A véleményem pedig az, hogy minden éljen úgy, ahogy szeretne és boldoggá teszi.
#1 Miért lenne jó? Miért nem jobb egy egyedülálló nő?
#3 Hát igen, a férfiak valószínűleg többször élnek a lehetőséggel hogy mással is legyenek, de attól még mindkét félnek el kell fogadni a feltételeket, csak úgy működik.
Nem ismerek ilyet.
Nincs a dologgal probléma, ha megbeszéli az adott pár, és mindketten benne vannak.
Én nem ilyen házasságban élek, nem is tudnék. A férjem sem viselné el.
27/N
Én sem ítélek el senkit emiatt, de valahogy nekem is furcsa. A legrosszabb az benne szerintem, hogy nincsenek pontosan meghúzva a "határok", hogy meddig lehet elmenni. Illetve hát a résztvevő feleknek kell meghúzni azokat, de pl. azt hogy tudják megakadályozni, hogy érzelmileg ne kötődjenek túl erősen egyik külső félhez sem?
Annak, aki kérdezte mi az a nyitott kapcsolat: olyan párkapcsolat vagy házasság, amiben a résztvevők a másik tudtával szerető(ke)t tartanak, vagy alkalmanként másokkal is szexelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!