Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a nyitott kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Ide még hozzátenném a swinger party-kat is, mert azok is hasonlóak.
2011. jún. 3. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott kapcsolat = csak dugni járnak össze, illetve van fixen valaki, akihez lehet fordulni szeretethiány esetén, továbbá a férfiaknak így van valaki, aki főz és mos rájuk. Érzelmek nincsenek. Az ilyet nem tudom miért hívják kapcsolatnak. De nem feltétlen elítélendő, ha mindkét fél tisztában van a játékszabályokkal és aszerint éli meg ezt a viszonyt.
2011. jún. 3. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok híve a nyitott kapcsolatnak,sem a a swinger partyknak.

Ennek egyszerű oka van.Ha szívből szeretek valakit akkor számomra nem létezik más férfi csakis ő.Nem osztozom más nőkkel,és nem igénylem más férfiakat..A boldog kapcsolatnak ez a lényege.Két ember bízik egymásban,szívből szeretik egymást,és csakis maguknak akarják a másikat.Ez a szerelem.Ha valaki ezt nem fogja fel,az sosem volt igazán szerelmes.

2011. jún. 3. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudnám elképzelni hogy ha szeretek valakit akkor elviselném hogy egy másik nővel egymáshoz érjenek. Ellenben én sem igénylem más pasi testét. Nem hiszek abban hogy ha igazán szeretünk valakit akkor nem vagyunk féltékenyek mert úgyis csak az számít nekünk hogy ő boldog legyen. Ritka az ilyen önzetlen ember a világban. És szerintem az ilyen nyitott kapcsolatos figurák még inkább önző emberekből állnak hiszen nem azért mennek bele ilyen kapcsolatba hogy a másiknak a legjobb legyen, hanem azért mert ők maguknak is az a lényeg és az a jó hogy minél több szexuális partnerük legyen ezzel változatosabbá téve az életüket. Nem is értem. Őket nem érdekli hogy a párjuk így könnyebben beleszerethet valaki másba? Persze én gyöpös vagyok, én nem tudom különválasztani a szexet az érzelmektől.
2011. jún. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!