Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mért akarnak mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mért akarnak mindig készen kapni (aki megfelel a szigorú kritériumaiknak) egy férfit, ha kapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés
Ők semmit se tesznek, de az elvárás az hatalmas: elegancia, presztízs, egzisztencia, udvariasság és még sorolhatnám... Kérdem én, hogy mit adnak ők bele és vajon az egyenértékű? Semmi se elég jó nekik? Abban az esetben mi van, ha 100000 nőnek ez az igénye, viszont csak tízed ennyi ilyen pasi van?

2013. nov. 8. 02:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ha nem készen kapják, hanem mondjuk fiatal, és ott van benne a lehetőség, akkor alakítgatják. Itt érthető, mit tesznek cserébe.

Ha készen kapják, akkor attól függ, hogy mit adnak, hogy kik ők. Lehetnek egyenértékű partnerek, de az is lehet, hogy csak ágymelegítők. Nem lehet általánosítani.

És ha kevés az ilyen pasi, mi lenne? Megy a kavarás meg a harc, taktikázás ezerrel, vagy lejjebb adnak az igényeikből, vagy mint írtam "csinálnak" egyet.

2013. nov. 8. 07:58
 12/29 Noydra ***** válasza:
100%
GYIK általánosítások n+végtelenedik fejezetét láthatták a kedves nézők.
2013. nov. 8. 08:15
 13/29 anonim ***** válasza:

10es, szànalmas a kínálat, én is ezt veszem észre férfiként. Ennek ellenére az is igaz, hogy sok nőknek meg ez jön be. Én nem vagyok egy díszhomo, mindenkinek beszólogatós, tiszteletlen majom, és sajna még nem akadtam rá a hozzám hasonló lányra. Most akkor ez hogy van?

19F

2013. nov. 8. 08:55
 14/29 anonim ***** válasza:

Azért mert manapság ebben látják a biztonságot...

A biztonság keresése a nő esetében ösztön.

Hiszen az utódoknak is biztosítani kell a biztos hátteret a nő pedig a férfibe láa mindezt...

Régen az erős "vezérhím" jelentettea biztonságot az első jó falatokat az ételből a "védelmet" , majd később a nemesi származás

Manapság az egzisztencia, és a presztizs...

Persze ezek sarkított dolgok, nem mindenki ebben látja.

Én abban látom,hogy szeret, kedves velem, és a saját leetőségeihez mérten mindent megtesz értem, magunkért, ez nekem azt jelenti, hgy majd a gyerekeinkétt is megtesz mindent. Céltudatos, és határozott. Egzisztenciája nem volt, azt együtt alakítjuk, hiszen még tanulóként lettünk egy pár.

Egy kapcsolat akkor működik igazán, ha "egyenértékű", amit beleadnak a kapcsolatba.. Az, hogy ki mit ad bele, és ki hogy értékeli, az csak a feleken múlik.

Lehet, hogy neked semmit nem jelet az, hogy a gyerekekkel otthon van, és rendben tart mindent, és gbdoskodik, mindenkiről a családban, de a másik férfinak ez a minden, ez az "elvárása", és neki, az, ogy minden nap elmegy dolgozni, és keres annyit mint ő, semmit nem ér...de van olyan, akinek ez számít.. Különbözőej vagyunk.

Nekem fontosabb, hogy hasznos időt töltsünk együtt, és majd a gyerekeink nevelésében ugyanannyira részt vegyen mint én, tehát gyakorló apa legyen de csak díszpinty, aki dolgozik látástól vakulásig és hazahozza az anyagi javakat, mert ez nekem kevesebbet ér. Inkább élek kevesebb pénzből, és dolgozom én is többet, csak legyen együtt töltött idő...

2013. nov. 8. 10:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy huszonéves nő, mondjuk nem akar olyan pasit, akit nevelni kell. Legalábbis általában.

Én legalábbis tudom, hogy nem akarok olyat. Nem fogom egy amúgy tetszetős, de személyiségre nem pont megfelelő pasira azt mondani, hogy na jó, legyen, majd én megnevelem, mert egyrészt túl intelligens vagyok ahhoz, hogy ezt a tündérmesés, majd miattam megváltozik szarságot bevegyem, másrészt nem vagyok senkinek az anyja, és az alapvető általános, kölcsönös összecsiszolódáson kívül én nem vagyok hajlandó senkinek a (gyökeres) megváltoztatására időt pazarolni, nézzen ki az illető akármilyen jól, legyen akármilyen gazdag, vagy használja bármilyen jól a farkát az ágyban.

Én mindig ugyanazt várom el egy férfitől: legyen tisztelettudó, kedves, humoros és kellően udvarias. A többi már csak körítés.

Én amit bele tudok adni egy kapcsolatba: nagyon jó a humorérzékem, okos vagyok, kedves (volt rá példa, hogy az éjszaka közepén mentem át az uramhoz egy tál húslevessel, mert beteg volt és nem tudott aludni), kellően nagyszájú, és elég jó az ágyban.

Nyilván van, akinek ez elég, van, akinek nem, csak olyan embert kell találni, akinek ez megfelel. Ennyi, nem egy nagy was ist das a párkeresés, ha az ember nem görcsöl rá, és nem misztifikálja túl se magát, se a másikat.

2013. nov. 8. 10:50
 16/29 anonim ***** válasza:
Nézz körül az oldalon, mondjuk a családi kapcsolatok rovatban. Ott aztán akad bőven olyan nő, aki azt hitte, hogy a férfi majd érte és a közös gyerekeikért változni fog, aztán bukta volt. Nem egy, nem kettő mehetett x pici gyerekkel putri kis albérletbe, meg valami vacak munkát csinálni, hogy ne haljanak éhen.
2013. nov. 8. 14:36
 17/29 anonim ***** válasza:

"#4 hozzászóló: Kérlek írd sorold fel az általad említett értékeket!"

Kedvesség, jószívűség, humorérzék, őszinteség, közvetlenség, eredetiség, intelligencia, műveltség, enyhe bohémkodási hajlam. Én ezeket vártam mindig is a fiúktól/férfiaktól, és nagyon kevés volt, aki meg tudta adni, és emelett még vonzódtam is hozzá, bele tudtam szeretni. A barátom ilyen.

2013. nov. 8. 14:40
 18/29 anonim ***** válasza:

Ezért kell pszichológiát és marketinget tanulni. Elsővel megállapitod, hogy mit keres, a másodikkal pedig szépen meggyőzöd róla, hogy pont te vagy az, aki kellesz neki :D

Egyébként a nők java részének gőze sincs arról, hogy milyen pasit akar. Felsorolnak egy rakás közhelyet, aztán hozzáteszik, hogy legyen ott a "lány/szikra/csillámpóni", amiről voltaképp ők se tudják, hogy mi az. Na, ebből következik, hogy a nőknek olyan pasi kell, aki el tudja hitetni velük, hogy benne megvan a csillámpóni.

2013. nov. 8. 18:48
 19/29 anonim ***** válasza:

Mert egy intelligens nő tudja, hogy egy pasit nem lehet megváltoztatni. Olyan amilyen, és ha meg akarná változtatni, akkor meg a nő lenne a szemét....és mellesleg nem is tisztességes, hogy bárki bárkit meg akarjon változtatni.

Ezért minden nő olyan társat választ magának aki megfelel az elvárásainak.

Szerintem nem bonyolult.

Amúgy meg általánosítasz. Mit tudsz te arról, hogy egy nő mit ad bele a kapcsolatba és mit nem? Gőzöd sincs róla!

A saját szerencsétlenkedésed, hogy nem tudsz magadnak nőt szerezni.

Mondván minden nő szar, és hogy a nőknek csak elvárásaik vannak, és nem tesznek semmit, mert nincs így.

Csak lúzer vagy, ennyi. Ez nem a nők hibája, hanem a tiéd.

2013. nov. 14. 01:19
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az ilyen gyökérségeket honnan szedik, de ez a GYK, ahol elszabadul minden 20 év alatti emberke :), akiknek semmi elképzelésük semmiről :) De osztják az észt, hogy nekik van :)
2013. nov. 14. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!