Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők mért akarnak mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mért akarnak mindig készen kapni (aki megfelel a szigorú kritériumaiknak) egy férfit, ha kapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés
Ők semmit se tesznek, de az elvárás az hatalmas: elegancia, presztízs, egzisztencia, udvariasság és még sorolhatnám... Kérdem én, hogy mit adnak ők bele és vajon az egyenértékű? Semmi se elég jó nekik? Abban az esetben mi van, ha 100000 nőnek ez az igénye, viszont csak tízed ennyi ilyen pasi van?

2013. nov. 8. 02:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19, te sötét vagy, mint az éjszaka. Ilyen nő egy pasinak sem kell. Menekülünk tőled. Tipikus liba felfogás.
2013. nov. 14. 19:12
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bánja, ha az általa leírt fajta valóban menekül előle. Csak fölösleges idő- és energiamegtakarítás neki is :)
2013. nov. 14. 19:28
 23/29 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hogy melyik pasi mit csinál. Mivel megtaláltam az igazit, pont leszarom, hogy valaki szerint liba a felfogásom.

Nem tudom mi a problémád azzal, hogy szerintem nem oké bárkit is megváltoztatni. Ezért mindenki olyat választ, akit úgy ahogy van, elfogad.

2013. nov. 14. 20:02
 24/29 anonim ***** válasza:
szóval mi is ezzel a gond tulajdonképpen? Kifejtenéd?
2013. nov. 14. 20:04
 25/29 anonim ***** válasza:
24, a baj az, hogy egyrészről férfi vagy belülről, nekünk meg nőre van szükségünk. A másik pedig, hogy eléggé silány férfiakkal találkozhattál, ha nem változott meg az kapcsolatban. Akkor nem is szeret, nem is kötődik hozzád. Én úgy élek egyedül, hogy kapcsolatban teljesen más vagyok. Te pedig nem találkoztál még a szeretettel, mert ha egy embert úgy ismersz meg, amilyen, akkor mindenkivel olyan, amilyen. A kapcsolat az arról szól, hogy teljesen megváltozik a másik ember, de persze megmarad saját maga, ha magáról van szó.
2013. nov. 15. 20:06
 26/29 anonim ***** válasza:

hát nem tudom. én a férjemet úgy szeretem ahogy van. úgy ismertem meg amilyen most. talán annyiban változott, hogy sebezhetőbbnek érzi magát, mert fél hogy elveszíthet... elüt egy busz, megtámadnak...stb... van kiért aggódni és ilyenek.

de ez marhára nem az a kategória, amikor valakit meg akar valaki változtatni.

én arra gondoltam ha pl egy pasi nem érzelmes típus, és nem igényli annyira pl az ölelgetést, bújást, akkor ezt nincs értelme megpróbálni megváltoztatni egy nőnek sem, mert akkor nem lesz önmaga a férfi. de ez csak egy példa volt én mit értek megváltoztatás alatt.

érthető?

2013. nov. 15. 20:32
 27/29 anonim ***** válasza:
mitől lennék férfi?
2013. nov. 15. 20:34
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan barátnőm, aki kevésbé volt érzelmes, én se nagyon szerettem, de nem is próbáltam megváltoztatni. Szerintem ez arról szól, hogy valakiért képesek vagyunk változni. Ha nem vagyunk képesek, nem is szeretjük. Az más kérdés, hogy az egyik meg akarja változtatni a másikat. De ez amúgy is hülyeség, mert ha én meg akarom változtatni a feleségem, vagy valamit ami nem tetszik, akkor leülünk az asztalhoz, átbeszéljük, és megváltoztatjuk. Ennyi.

Férfi azért vagy, mert egy nő gyengéd belülről. Te pedig keménynek tűnsz, így ergo érzelmetlen valaki illik hozzád.

2013. nov. 16. 07:18
 29/29 anonim ***** válasza:
hát a férjem is és én is elég érzelmesek vagyunk...annyi az egész, hogy én többet csalódtam, és nem látom rózsaszínnek a világot.
2013. nov. 16. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!