Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jófej egy ilyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jófej egy ilyen lány a randivonalon, ha ilyen kritériumai vannak egy pasi felé?

Figyelt kérdés

kor

29 év 36-43 között

csillagjegy

Skorpió

lakhely Miskolc max. 50 km-re

magasság

165 cm min. 185 cm

testalkat: vékony sportos

súly: 50 kg 90-110

hajszín: barna barna

szemszín: barna barna

végzettség: középiskola felsőfokú

foglalkozás: alkalmazott középvezető

kereset(nettó):100.000 Ft alatt 200.000 Ft felett

vallás: református

vallásgyakorlás

rendszeresen

a magam módján

anyanyelv: magyar magyar

beszélt nyelvek: angol angol,német, bármely

családi állapot: nem független nőtlen

gyerekek: nincsen ne legyen

szeretne? majd igen majd igen

dohányzás: nem igen

alkohol: ritkán néha

sport: hetente többször naponta

29 éves lány írta azt, tehát nem a 20 hoz, de még csak nem is a 25 höz áll közel. Nem túl magas kritériumok ezek egy lánytól, aki már benne van a korban és nem is bombanő? Előtte (azt nem írtam le) leírta, hogy hány pasi gázolt át rajta, kihasználták, van egy gyereke stb. Most már meg szeretne állapodni. De nem túl magasak ezek az elvárások? Van a nők jól gondolkodnak (legtöbbnek 30 körül vagy az felett is fura az elgondolásuk a pasikról, még várják a Messiást)?

2014. jan. 3. 10:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Fent azért van egy sorban pl angol és mellette is angol, német, mert bal oldalon a csaj írja le, hogy ő mit tud vagy milyen, jobb oldalon meg hosszabban, amilyen a pasija legyen.
2014. jan. 3. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
tán neked nincsenek elvárásaid? csak te magadban fogalmazod meg..
2014. jan. 3. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy poénos akart lenni, de nem jött össze, vagy nem veszi észre, hogy hülyeséfgeket hord össze. Horoszkóp, vallás, stb?
2014. jan. 3. 10:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Vannak, de diplomásként nem várom el, hogy a páromnak több legyen és jobban keressen nálam. Meg a súlyt sem szabom meg, hogy 45-55 között legyen, hanem akár még 70 kiló is belefér, ha legalább 165-170 centis a csaj. Tehát vannak nekem is, csak kicsit 28 évesen reálisabban gondolkozok. Szerintem...
2014. jan. 3. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Horoszkópot már nem másoltam be, ott nem adott meg semmit. De nem is ezen meg nem is a valláson van a fő hangsúly, hanem a többin pl magasság, súly, kinézet, végzettség, kereset.
2014. jan. 3. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem talál majd olyat,aztán észreveszi magát idővel. :)
2014. jan. 3. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők riban..k!
2014. jan. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!