Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 17 éves lánynál próbálkozok abból lehet valami?
Figyelt kérdés
15F
Van egy nagyon helyes lány,totál beleszerettem
Én komolyabb vagyok a kortársaimnál sokszor mondják mért vagyok ilyen komoly persze tudok komolytalan is lenni ha kell
Nagyon hasonló az érdeklődési körünk
Azon kívül rengeteg jótulajdonságom van:kedves,humoros,kreatív,illedelmes,romantikus...
2014. jan. 2. 13:47
1/6 anonim válasza:
Sajnalom,hogy ezt kell mindjam de szerintem nincs. En 17 eves lany vagyok es az a baj,hogy mi is inkabb a nalunk idosebb fiukat helyezzuk elonybe mert megtudnak vedeni, tervezhetunk veluk jovot , es valoszinuleg tapasztaltabbak a szex teren.
2/6 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy nem.
De meg kell próbálni, mert maximum nem jön össze. Annál rosszabb nem történhet. De az legalább jó pont lenne nála, hogy mertél kezdeményezni.
3/6 A kérdező kommentje:
Jobb lesz ha többet járok akkor edzőterembe
Talán tapasztaltabbak talán...
2014. jan. 2. 13:54
4/6 anonim válasza:
Ez a csajtól függ :)
Nekem 15 évesen volt 23 éves barátnőm, szóval… ;)
5/6 anonim válasza:
ugyan már.. Nem kell neked ahhoz edzőterem.. :) ha megtetszesz a lánynak, onnantól nyert ügyed van, csak szépen játszd el a lapjaidat :) És igen lehet, pl én 15 évesen voltam egy 18 éves lánnyal kapcsban :) (bár most 16 évesn kezdtem el gyurni, szóval nem az izom kell ahhoz, hogy ágyba döntsd, vagy egyéb :) Az hogy meg komolyabb vagy, kétlem, bár a csajok a jófej, vicces fiukért vannak oda(átlag). Meg emígy, bunyóban fontos tényezője az izom, de a bilder is beszophat 1 álkapcsütést, oszt neki ott helyben vége :D kidől.. :) Jobb a tehnika :) Próbálkozhatni próbálkozhatsz, csak döntsd el előtte mennyit akarsz rá áldozni.. Mert egy 17 éves lány bizony nem marad otthon péntek-szombat este otthon :) Hajrá
6/6 anonim válasza:
Menj oda hozzá, hogy öreg lábosban is megfő a kolbász :)
Tuti bejön (én most egy 9 évvel idősebb nőt akarok megszerezni), szóval hajrá :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!