Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a lánynál esélyem, ha ábrándot kerget?
26 fölött vagyunk mindketten. Az a helyzet, hogy a kiszemelt leányzó (amúgy nagyon jóban vagyunk) mondta, hogy 1 éve van valaki, aki testileg-lelkileg bejönne, csak amúgy él a nagyvilágba (bulizik, örökké utazik stb). Szerintem ez egyoldalú idáig.
Tőlem meg most tudná meg, hogy többet akarok iránta, de ez megijesztett. Amúgy tudni kell róla, hogy egyszer-kétszer nagyon átverték.
Rólam meg azt érdemes tudni, hogy nem egyszer váltottam már ki nőből olyat, hogy törődő vagyok, odafigyelős, szeretek kitartani/teperni egy nőért, most érzem magam nőnek, ne változzak meg soha.
Hogyan csináljam?
26 felett már nem lányról beszélünk, hanem NŐről.
Soha nem jönnék össze egy ilyen világutazó nővel, mert így nem jutna időnk egymásra ő meg pótolná a hiányomat más férfiakkal és ezt én nem nézném jó szemmel.
Szerintem keress más nőt!
egyébként elsőnek: csak azért, mert valaki elmúlt 26 és nem kukija van, még nem érdemli meg a nő jelzőt.
Szerintem mondd el neki, hogy mit érzel, veszíteni nem vesztesz vele, de ha ő az ábrándot akarja.. nem nagyon van mit tenni.
" egyébként elsőnek: csak azért, mert valaki elmúlt 26 és nem kukija van, még nem érdemli meg a nő jelzőt. "
Tévedés! Akkor ugye én a 25 évemmel meg fiú vagyok...Isteni vagy komolyan.
voltam hasonló cipőben... :S
ha az én tapasztalataimra kell támaszkodnom, azt mondanám, mondhatsz neki bármit. Nekem is kellett végül a pofáraesés, h rájöjjek, ez nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!