Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti, értelmiségi 30 év körüli nők, milyen fizetést vártok el a potenciális férfitól?
Nincs konkrét összeg, legyen állandó munkája, ne legyen élősködő, aki folyton a családtagjaitól és a barátaitól kéreget és legyen normális pénzkultúrája. Ez utóbbi a legfontosabb.
Kereshet millió felett, ha képtelen értelmes célokra felhasználni, nem fekteti be, nem kezeli tudatosan és képtelen belőle öngondoskodni. Ugyanígy eléggé intő jel, ha folyton hitelekbe veri magát, hülye dolgokra vesz fel hitel, mert a reklámban azt mondták, hogy ez most megéri.
Egyébként biztos én nőttem fel "furcsa" közegben, de nálunk értelmiségi körökben kifejezetten tapintatlan és bunkó dolog a másik ember fizetésére összegszerűen rákérdezni. Ehhez semmi közünk nincs. Párommal már rég együtt voltunk, mikor megtudtam, hogy mennyi a fizetése. És ezt is úgy, hogy munkahelyet váltott és ennek kapcsán ő maga mondta el.
8-as a pároddal alapból azért jöttél össze mert sokat keresett. A nők még a férfiak zokniján a logót is képesek kiszúrni. Szóval nem kell a púder.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!