Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen átlagos 40-hez közelítő férfinak mik az esélyei az értelmiségi nőknél?

Figyelt kérdés
40 éves leszek idén, 4 éve egyedülálló. Panelben élek (saját lakás), a munkám is teljesen átlagos, a fizetésem is (nettó 310.000 + caf). Nem vagyok utazgatós típus, inkább film és zenerajongó, koncertekre járok főleg, illetve nagyon ritkán kirándulni. Többek szerint is humoros, viszonylag értelmes fickónak tartanak. Szerintetek a jelenlegi egzisztenciahajhász világban lehet esélyem egy kedves, humoros, odaadó és őszinte nőnél?
2023. máj. 18. 12:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Lehet. Bár fura, hogy 40 évesen nem sikerült még megállapodnod.
2023. máj. 18. 12:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne fura?
2023. máj. 18. 12:24
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó mondatoddal basztad el.
2023. máj. 18. 12:25
 4/18 anonim ***** válasza:
42%

Kedves 1-es.Mi ebben a fura? Nem mindenkinek jön össze. Szerencse is kell és persze ne legyél ronda, mert úgy igencsak nehézkes párkeresés.

39/N

2023. máj. 18. 12:27
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

4-es, több "ronda" ismerősöm is párban/jegyben/házasságban él. Az idősebbek főleg.

Amúgy nyugi, én se vagyok matyóhímzés.

2023. máj. 18. 13:19
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
4 eve egyedülálló ? Azt meg miért ?
2023. máj. 18. 14:15
 7/18 anonim ***** válasza:
3%
Kicsi lesz neki a panel. A kis lakás itt kutyaól a gyk-sok szerint.
2023. máj. 18. 14:39
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ, hogy milyen értelmiségi nőnél próbálkozol? Ahogy írták is fentebb, egzisztenciális szempontból egy óvónő, tanárnő nem valószínű, hogy magasabb színvonalon él. Ettől persze lehet, hogy pont ezért szeretne egy jobban kereső partnert magának. De amúgy nemcsak ez számít. Én pl nagyon szeretek utazni, kirándulni, moziba, színházba járni. Nekem a te életmódod unalmas lenne.
2023. máj. 18. 14:50
 9/18 anonim ***** válasza:
65%
Meg kérdés milyen nőt szeretnél? Ha átlagos, értelmiségi, hasonló érdeklődésű korosztályodbéli nőt, akkor simán. Ha 35 alatti instamodell külsejűt akkor feljtsd el.
2023. máj. 18. 15:50
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Az esélyeid 50-50%. Viszont magamból kiindulva, ahogy az egyik korosztálybelim is írta, számomra is unalmas lenne az életviteled.

A legtöbb 40-es nő jobban szeret utazni, színházba járni pl. a környezetemben is, mint otthon ücsörögni. Sőt a szinglik többsége úgy van vele, hogy maga választotta, mert így kinyílt a világ.

2023. máj. 18. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!