Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, számotokra kiábrándító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, számotokra kiábrándító lehet, ha egy értelmiségi családban nevelkedett, olvasott, művelt, diplomás férfi építkezéseken, lakásfelújításokon dolgozik?

Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. jan. 10. 16:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jan. 10. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha van hozzá tehetsége miért ne? Manapság nagy pénz van az építőiparban és semmi szégyellnivaló nincs benne ha valaki ott dolgozik.
2022. jan. 10. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Megvan a szépsége a fizikai munkának.
2022. jan. 10. 16:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. jan. 10. 17:06
 6/13 anonim ***** válasza:
28%

Amilyen fostos diplomák vannak manapság, nem.

Tegnap írta valaki, hogy KISGYERMEKGONDOZÓ fősulis szak is van!!! Ott xartam be.

2022. jan. 10. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Én most döbbentem meg fiatalkori haveromon, hogy 2 diplomával, eddig nagyon jó munkahelyekkel most éppen szalagmunkás, 8 osztályos melóban van, mert így hozta az élet. Tisztára kiakadtam, dehát szükség törvényt bont. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyen kell melóznia, szerintem a lányok is sajnálják. Dehát jól keres itt, a diplomásokat már nem fizetik meg.
2022. jan. 10. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis! Sőt, miért lenne baj, hogy nem egy nagyképű, teszetosza ,,férfi", aki azt hiszi, attól lesz valaki, hogy irodában dolgozik? Semmi bajom az értelmiségi munkakörökkel, ahol nem fizikai munkával kell dolgozni, de elég jellemző, hogy mostanában lenézik azokat, akik nem gép előtt ülve dolgoznak. Semmi baj nincs vele. Én például egy munkáscsaládban nőttem fel, mégis a testvéreim és én is egyetemre járunk/jártunk. A szüleim is attól függetlenül, hogy kétkezi munkából élnek meg, olvasott, művelt emberek. Nem ezen múlik, hogy ki, milyen ember. Nálam biztosan jó pont, ha valaki nemhogy nem nézi le a fizikai munkásokat, hanem még ő maga is odaáll és csinálja.
2022. jan. 10. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:
7%
Nekem kiábrándító lenne. A kamudiploma is (normális diplomával nyilván nem ott melózna), meg a fizikai munka is. Leszarom, mennyit keres, ez akkor is gáz.
2022. jan. 10. 20:00
 10/13 anonim ***** válasza:
6, igazából BA szak, ami diploma jelenleg.
2022. jan. 10. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!