Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem értelmiségi 400 nettót kereső nőként, hogy egy 350-et kereső szakmunkás kevés mellém?
Pont a minap olvastam egy hozzászólótól, és teljes mértékben egyetértek vele, hogy itt a felhasználók 90%-a férfi, akkor is ha nőnek adja ki magát.
Ez a kérdés ékes példa rá. Provokáció. Szidjuk a pénzéhes nőket ma is.
Alapvetően szerintem NEM jogos ez a fajta hozzáállás..
....DE Te döntöd el, hogy milyen társat szeretnél magad mellé és mik az "elvárásaid" ezzel kapcsolatban...
Pontosan ezért nem is említem meg a nőknek, hogy mennyit keresek :) Te a fizetéséért ismerkedsz, nem pedig az egyéniségét és a lelkét keresed a másiknak.
Üdv,
Nálad jobban kereső, értelmiségi férfi.
Értelmiségi...
Az nettó 400nál kezdődik?
Akkor ha tanár a pasi, diplomával, de csak 200 ezret keres, ő mi? Csóró értelmiségi?
Egy szakmunkás barátom igazán tisztességes munkát végez. Rendkívül jó vállalkozó. A 400 ezer forintos fizetésed számára semmi. Ő nem nézné a fizetésedet :) (ez is mutatja, hogy nem az iskolai végzettség határozza meg az értelmiségi szintet :) ) Plusz: szeret olvasni, rendkívül értelmes és igazi úriember az élettársával szemben.
Szeretném messziről elkerülni az olyan felszínes nőket, mint amilyen Te vagy...
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!