Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem értelmiségi 400 nettót kereső nőként, hogy egy 350-et kereső szakmunkás kevés mellém?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 14:24
31/36 anonim válasza:
30: Az a baj, hogy sokan dobálóznak az "értelmiségi" jelzővel, holott definiálni sem lehet, hogy mit takar ez! Divatszó lett. Ha valakire illik az "olvastam Csernus összes művét, néha színházba is járok és van valamilyen 'büfészak' diplomám" állítás, rögtön értelmiséginek aposztrofálja saját magát. A kereset pedig semmit nem mond, hisz mint mondtam, Kelemen Annát sem tartom értelmiséginek, pedig baromi jól keres.
32/36 anonim válasza:
A szakmunkasok azert keresnek jol (mar amelyik) mert lassan kevesebb lesz beloluk mint diplomasbol. Van olyan szakkepzo iskola ami nem tud mukodni mert nincs oda jelentkezo gyerek, pedig a szakoktatok meglennenek. Egy uzem meg azert nem tudott beindulni mert szerszam keszito es egyebb szakmunkasok nem akadtak kello szamban. Irodaba, diplomas allasra tucatszam volt jelentkezo. Velemenyem, aki fiatal manapsag vallalja a ketkezi szakmaval jaro lenezettseget, az meg is erdemli, hogy jol keressen.
33/36 anonim válasza:
Egy “ értelmiségi” ilyen kérdést nem tesz fel. :)
34/36 anonim válasza:
32: Nem csak ez. Sok helyen "150 papíron, 200 zsebbe" megy, illetve aki jó szakember, az hétvégén elmegy "maszekolni" és tisztán megkeres 60ezret egy hétvégén.
35/36 anonim válasza:
Borzasztó irritáló, ha értelmiséginek aposztrofálod magad vagy másokat úgy, hogy ebben elrejted az iskolázattlanabbakkal szembeni megvetésed.
Ide tartozik a "büfészakozó" is.
A mercétek hibádzik.
36/36 anonim válasza:
35: Ha a "büfészakozó" alatt engem, vagyis a 31-es válaszolót érted, akkor lehet, hogy betalált a mondandóm. Csak félreértetted egy picit. A lényege az volt, hogy NEM a diplomától leszel értelmiségi, és nem attól, hogy elolvasol 3 divatkönyvet. Attól sem, ha színházbérletet veszel, hogy legyen mivel "dicsekedni" a baráti körben, hogy te aztán mekkora értelmiségi vagy. Nekem az értelmiségi az Szentgyörgyi Albert, Neumann János kaliberű ember. Nem egy "gender" szakos valaki, de mondhatnám saját magam mérnökként is, én sem. Az értelmiségi nem itt kezdődik! Persze lehet, hogy a mércém hibádzik, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!