Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan érzem értelmiségi 400...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem értelmiségi 400 nettót kereső nőként, hogy egy 350-et kereső szakmunkás kevés mellém?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 14:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
76%

Én értelmiségi irodista vagyok, és nálam többet vissz haza a cégen belül a targoncás.

Amúgy, akinek számít a fizu, az tényleg 50 ezren problémázik? 2-3x elmegy túlórázni és megkapja zsebbe.

2021. ápr. 6. 15:46
 22/36 anonim ***** válasza:
67%
1 szakmunkás, nem nagyon érdekel ,engem nem tudsz provokálni ilyennel, sőt örülök ha elkerülnek az ilyen fajta emberek ! :)
2021. ápr. 6. 15:50
 23/36 anonim ***** válasza:
86%
Írhattál volna kicsit nagyobb jövedelemkülönbséget is, ugyanis erre a kérdésre egyértelmű a válasz: nem. Ha te mint hűdekemény értelmiségi csak 400-at tudsz kitermelni, amíg a párod szakmunkásként lazán hozza a 350-et, akkor nem értem mire vered magad. Tanulj meg trollkodni!
2021. ápr. 6. 16:30
 24/36 anonim ***** válasza:
57%
Igen. Értem, hogy provokatív trollkérdés, de kelemen anna 800-at is megkeres, mégsem nevezném értelmesnek. Kérdésed alapján téged sem.
2021. ápr. 6. 16:46
 25/36 anonim ***** válasza:
49%
Jogosan érzed, inkább az öntelt majmok klubjában kellene keresned egy hozzád méltó párt.
2021. ápr. 6. 17:39
 26/36 anonim ***** válasza:

#13 nem vagy te értelmiségi sehogyan sem.

Van egy diplomád.

Az nem sok.

De intelligencia, se érzelem, fogyatékos vagy te, nem értelmiségi.

Ha az volnál, nem a saját nyomi életed állna a világod központjában.

2021. ápr. 6. 18:07
 27/36 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit vicces a kérdés,ez nem jog kérdése.Ha így érzed,akkor így érzed.Amúgy 450-et kereső szakmunkás megfelelő lenne?
2021. ápr. 6. 18:28
 28/36 anonim ***** válasza:
Jogosan hát!Ezért nem is találkozunk soha..szerencsére!
2021. ápr. 6. 18:34
 29/36 anonim ***** válasza:
78%
Értelmiségiként miért nem a szintén értelmiségi piacon nézel körül. Én azt látom borzasztóan nagy a szakadék diplomás és nem diplomás között. Általában előbbiek nem is tartják embernek a másik csoportot. Mindegy mennyit keres. Nincs diplomája!Te magadat mindig felsőbb rendűnek fogod tartani. A szüleid mit szólnak hozzá? Ezért taníttattak?
2021. ápr. 6. 20:45
 30/36 A kérdező kommentje:
29 Mint látod látod nem is jogtalanul. Itt a szövegértelmezés is nehezen megy jó pár embernek.
2021. ápr. 6. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!