Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi inspirál egy értelmiségi nőt, hogy egy alacsony végzettségű pasival összejöjjön?
Én egy burkoló szakmunkás vagyok. A barátnőm, akivel nemrég szakítottunk, egy több diplomás nő volt. Gyakran megkaptam tőle nagyképűen, hogy "nem vagyunk egy szellemi közeg" meg hogy ő hozzá egy magas státuszú diplomás pasi illene. Most akivel összejött, egy egyszerű gyári munkás. Mert az biztosan magas szellemi szinten lehet, és mint gyári munkás magas státusz is. XD.
De a másik exem ugyanez volt. Diplomás és azt gondolta, hogy egy Meki-szakos diploma feljogosítja, hogy mindenkit lenézzen. Tőle is megkaptam, hogy neki diplomás pasi kell, én meg nem vagyok az. Aztán nemrég láttam Face-n, hogy egy biztonsági őrrel állt össze.
Nem a diplomás vs. szakmunkás ellentétről szól a kérdésem, mert az már lerágott csont. Hanem hogy ha egyes nőknek annyira fontos a partnere felsőfokú végzettsége, akkor miért kezd és jön össze egy szakmunkással vagy esetleg még szakmunkásnál is alacsonyabb végzettségűvel? Mit vár tőle? Mi a szándéka, ha utána meg lekezelően, bunkón bánik vele, a végzettsége miatt?
A saját kasztja, a valódi művelt diplomás pasik, az ilyen álművelt nőt sz*rba se vennék, és ennyire kell neki a rajongás egy alacsonyabb végzettségűtől? Ez lehet az ok, vagy mi?Én nem estem hasra egyik előtt se, valószínű ezért is tettek ki.
Csak azt látom, hogy az ilyen kapcsolatokat 90%-ban a nő kezdeményezi, és 90%-ban kudarccal végződnek.
F
En pont forditva tapasztalom.
Minden szakmunkas azt akarja nekem bemagyarazni hogy hulye vagyok a diplomam ellenére, meg kevesebb mint ő.
En speciel ez miatt "kenyszerulok"arra hogy ne kisebbsegi komplexusosakkal járjak.
Ezert is gyanus nekem a kérdés.
Nem a diolomasok azok akik felsobbrendunek hiszik magukat altalaban(kulonben ossze se allna olyannal eleve..), hanem a szakmunkasok hiszik magukat alsobbrendunek.
"hogy ő hozzá egy magas státuszú diplomás pasi illene" Ezt így mondta neked? :D Itt kellett vona kiadni az útját: hát akkor keress egyet, mi tart vissza kicsim?
"Diplomás és azt gondolta, hogy egy Meki-szakos diploma feljogosítja, hogy mindenkit lenézzen" Fúúúh és ezek nevezik magukat értelmiségnek... Undorító közeg, medig nekem is van diplomám
Ahogy1-es mondja..
ezt én is tapasztaltam.
vagy lenéz, ha neked nincs XY végzettséged és totál nem áll szóba veled, vagy a nagyon gáz alakokkal jön össze.
Engem lecseréltek már nyaktetkós füvesre, fogatlan sportfogadás mániás piásra és n..cira is. Tudod mi van benne? HOgy a nő azt hiszi, majd Ő megváltoztatja és majd Ő miatta megjavul a csávó. Hát nem.
Mindig ide fut ki minden ilyen kapcsolat, hogy a pasi elkezd féltékenykedni, kevésnek érezni magát, ezért elkezdi rombolni a nő önértékelését, "büfészaknak" aposztrofálni a közgazdász diplomáját, féltékenykedni kezd, kontrollálni akar stb. Sosincs ezeknek jó vége, de a nők mindig belemennek, mert olyan romcsi. 🤷♂️
4
nekem mondták már. Nem vagyok alul, sem túlképzett, de mentálisan inkább a diplomás, értelmesebb nők mozgatnak.
"hogy ő hozzá egy magas státuszú diplomás pasi illene" ezt rendszeresen megkapom, amikor ő max 1 szakmához ért és nem a világ megváltója.
Kicsit túlértékelitek a diplomát.
Azért az emberek többsége nem fizika szakon szerzett diplomát, ami maga a pokol.
A többdiplomás nők alacsonyabb végzettségű férfiakkal való összebútorozásának előnyét a kettejük közt lévő státuszbeli különbségből fakadó erőfölényükből nyerik. (Ez volt a szép, diplomás emberhez méltó, "bölcsész" megfogalmazás)
"Prolibb", "szakmunkásabb", "burkolósabb" megfogalmazás: örülj, hogy ilyen "félisteneket" dughatsz, mint ez a nő. Nem érdemelnél olyat, ennek ellenére ő mégis veled van. Becsüld hát meg és szolgáld ki minden óhaját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!