Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmiségi férfiaknak milyen megjelenésű nők tetszenek általában?
Értelmiségi alatt a "mindsetet" értem, nem a konkrét végzettséget. Vannak bőven a diplomások között kulturálatlan prolik is.
(Tudom, hogy az a sztenderd válasz, hogy mindenkinek más, de például egyetemi oktató mellett nehezen tudok elképzelni egy fekete filccel felrajzolt szemöldökű pink tréningruhás cigánylányt.)
Szerintem az átlagosak.
Mert az értelmiségek már pont hogy felfogják hogy a puffasztott szájú, műmellű, tip-top insta"modell" vagy "influencer" nem marad meg egy férfi mellett.
Az elmúlt, cirka 5 évben, 3 diplomás, jól kereső ember vált, majd házasodott újra/lett új csaja.
Mind a 3 esetben a volt feleség diplomás volt, az új csajok meg nem. Az egyik zumba oktató, fullos, a másik 2 átlagos 25 - 30 körüli nő.
Nekem a szolidan elegáns, és/vagy természetes, praktikus öltözködésű nők jönnek be. Smink nem érdekel, jobb ha nincs, vagy csak kevés. A természetes tetszik frizurában is.
Alkatra inkább a filigrán, vékony nők fognak meg, de bőven volt példa az ellenkezőre is. Ahogy telne az évek, egyre kevésbé érzem fontosnak a külsőt.
Attól függ, azért pár politikusnak, akik elvileg értelmiségiek, pont a szilikonos Miss csodák tetszenek, lsd
Rogán, Molnár Zsolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!