Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?
Vagy miért olyan magas?
Én megértem a igénytelen részt.
Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.
De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!
Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis
És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.
Mert:
Nincs saját lakása / autója
Nem jóképű
Nem 75 kg
Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se
Nem 1 milliót keres
Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?
Azért mert leírtam hogy a férjem mennyit keres és én az nem azt jelenti hogy csak a pénzesekre hajtanék.
Ezt ti raktátok hozzá!
De nem érdekes, én ettől még nem fogok elválni és összejönni incellel!
És a ti fajtátok undorító akik lehordjátok a nőket.
Nem kell nektek nő, bzik vagytok!
"Csak a külsőségek meg a pénz."
Még szerencse, hogy téged nem izgat a külső és nem a vékony, szép nőket hajtod :D
Sok csóringer hogy besértődött. :D
Gondolom a nő elégedjen meg valami lúzerrel, szüljön neki gyerekeket, essen ki a munkából, törjön derékba a karrierje, legyen kiszolgáltatott helyzetben, de el ne várjon picit is többet, mert akkor aranyásó. :D
Anyám borogass...
"De mi az, hogy mondvacsinált hiba? Ha azt érzem, hogy az illető nem tetszik, nem élvezem a társaságát, nem akarok vele időt tölteni, akkor nincs is szükség további indoklásra, ez bőven elég ahhoz, hogy beszüntessem az ismerkedést. Nem érted?"
Kapaszkodj meg! Volt olyan nő aki élvezte a társaságomat, de mihelyst nem úgy alakultak az elképzelései (anyagiak, pozíció), szó nélkül dobbantott!
Ehhez mit szólsz?
50. Szerintem mindenki meg tudja fogalmazni, csak nem akarja a másikat megbántani.
A reakciótól való félelem pedig normális, ugyanis senkire nincs ráírva, hogy miképp fog reagálni.
"Azért mert leírtam hogy a férjem mennyit keres és én az nem azt jelenti hogy csak a pénzesekre hajtanék. Ezt ti raktátok hozzá!"
Tehát akkor összejönnél azzal aki kevesebbet keres?
"Kapaszkodj meg! Volt olyan nő aki élvezte a társaságomat, de mihelyst nem úgy alakultak az elképzelései (anyagiak, pozíció), szó nélkül dobbantott!"
De minden joga megvan hozzá! Mi a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!