Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megugrani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?

Figyelt kérdés

Vagy miért olyan magas?

Én megértem a igénytelen részt.

Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.

De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!

Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis

És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.

Mert:

Nincs saját lakása / autója

Nem jóképű

Nem 75 kg

Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se

Nem 1 milliót keres

Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?

okt. 6. 10:54
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/194 anonim ***** válasza:
0%

Az nem átverés hogy te nem kellesz valakiknek!

Az csak a te fogyatékosságod ha nem érted hogy miért vagy kevés mindenkinek!!!!!

okt. 6. 16:23
 102/194 anonim ***** válasza:
39%

103

Ha valaki kulturáltan közli, hogy vége, az mégis hogy lesz játszmázás, megalázás vagy átverés? Te tényleg nem ismered a magyar nyelvet, nem tudod mit jelentenek a szavak, amelyeket használsz.

okt. 6. 16:24
 103/194 anonim ***** válasza:
43%

"Vagy neked kéne egy csóró nő????"

Nekem mindegy mennyit keres felőlem pénztáros,gyári munkás vagy bármi lehet ha elég csinos...

okt. 6. 16:27
 104/194 anonim ***** válasza:
32%
Nekem is mindegy hogy mennyit keres ha jóképű ,izmos ,magas, kék szemű ,férfias ,nagy farkú .😘
okt. 6. 16:30
 105/194 anonim ***** válasza:
46%
Ha ez igaz lenne akkor nem írná itt a nők 90%a, hogy a pasinak 30 éves korára keresnie kell nettó 700-800at,rendelkeznie kell ehy saját lakással/házzal plusz egy autóval mert ha ezt nem tudja hozni akkor egy éetképtelen szemétkupac.
okt. 6. 16:32
 106/194 anonim ***** válasza:
26%

111

Nem életképtelen szemétkupac, de ha én hozome zt a szintet, akkor a páromtól is elvárom, bocsika.

okt. 6. 16:33
 107/194 anonim ***** válasza:
37%
Hű de besértődnek itt egyesek azon, hogy egy csinos és sikeres nő nem valami minimálbéressel jött össze. :D
okt. 6. 16:36
 108/194 anonim ***** válasza:
53%

Nem lehetetlen megugrani, csak a kérdezőnek.

Nagyon sok férfi él kapcsolatban.

okt. 6. 17:18
 109/194 anonim ***** válasza:
0%

#102 „Ti tényleg azt hiszitek, hogy külön jogotok van firtatni az emberek döntéseinek az okát?”

Most miért? Melyik törvény tiltja meg számomra, hogy rákérdezzek a visszautasítás okára?

Valamint lehet, hogy kevesebb lenne a sokaknak nem tetsző találgatós, általánosítós, „nőgyűlölő”, „incel” kérdésáradat is. Csak mondom… :D Ja, és lol!

okt. 6. 18:33
 110/194 anonim ***** válasza:
28%

112

Nekünk meg jogunk van tojni az elutasítást elviselni képtelen arcotokra. :D

okt. 6. 18:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!