Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?
Vagy miért olyan magas?
Én megértem a igénytelen részt.
Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.
De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!
Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis
És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.
Mert:
Nincs saját lakása / autója
Nem jóképű
Nem 75 kg
Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se
Nem 1 milliót keres
Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?
Ez az autista amúgy már szerepelt itt a gyakorin.
Ha valaki azt írta hogy incel, akkor újra és újra azt írta hogy :
“De magyarázd meg mit jelent az incel kifejezés, de nem ám a wikipédiából, ellenkező esetben buta vagy” stb stb.
Ugyanezt csinálta egy másik kérdés alatt is pár hónapja.
És ott is azt hitte hogy fenyegetheti és lehordhatja a nőket, amikor a moderátorok törölték a felszólalásait, le is tagadta.
És nekem erről a Gerald Butler film jut eszembe amikor a nő rádudál és ezért üldözi a nőt és kinyír egy csomó embert.
Igen, vannak elmebetegek.
Márpedig nem minden érzelmet lehet logikus módon levezetni. Tudod, ezért beszélünk ÉRZELMEKRŐL nem pedig logikus érvekről. :D Az érzelmek - most figyelj - sokszor irracionálisak, ettől érzelmek. Ha 100%-ig racionálisak lennének, akkor nem érzelmeknek hívnánk őket. Az pedig még téged sem lephet meg, hogy a párkapcsolatokban igen nagy szerepet kapnak az érzelmek. :D
Tényleg autista vagy, ha ezt nem érted...
Ha megkérdezed, hogy miért szeretem a barátomat, fel tudom sorolni, hogy milyen jó tulajdonságai vannak, de nem pusztán a jó tulajdonságai miatt szeretem őt. Előtte is találkoztam hasonló karakterjegyekkel bíró férfiakkal (nyilván nem ő az első jó ember, akit megismertem), hozzájuk mégsem vonzódtam. Pedig voltak körülöttem ugyanolyan kedves, jóképű, intelligens, vicces srácok.
Én tartózkodom attól, hogy a szerelmet vagy a vonzalmat túlmisztifikáljam, de azért ez tényleg többről szól, mint egy 30 pontos elvárás lista kipipálásáról.
Tehát az, hogy nem érzek vonzalmat akkor is teljesen valid érv, ha ez nem egy büdös száj vagy szexista gondolkodásmód miatt van.
Akkor lenne "te is" érvelés, ha én problémát látnék abban, hogy valaki nem osztja meg az indítékát, de mert szerintem ezzel semmi baj nincs, én a férfiakat sem hibáztatom, hogy nem glóriás, altruista kisangyalok. Ez teljesen rendben van, én nem vinnyogok emiatt.
Ne hasonlítsd össze magad ezzel, mert neki lehet hogy egész életében egyetlen egy nő volt aki tévedésből szóba állt vele, persze hogy kapaszkodik mint a kismajom.
Nekem is volt olyan aki nem kellett és egyszerűen nem értette hogy miért.
Fiatalabb volt mint én, dagadt volt, cgány, rohadtak a fogai.
Na de most milyen modortalan lettem volna ha a képébe vágom az okokat.
Sőt egy másikat azért hagytam el mert akkora volt neki mint a kisujjam.
Ilyet nem mondhatok meg mert egy életre tönkretehetem vele.
Mással meg ismerkedési szakaszban voltunk amikor meg akart csókolni és nagyon büdös volt a szája.
Ok nélkül még senkit nem offoltam, de sok olyan indok van amit tapintatból nem mondtam inkább el.
De lehet akár egy olyan beszed hiba is ami miatt nem vonzó az illető férfi.
Szóval nem csak az egzisztencia hiánya és a szegénység miatt lehet visszautasítani egy férfit.
Ha pl meglátok 3 hosszú szőrszálat ami az orrából lóg ki 🤣🤣🤣🤣
121! Te örültél volna ha a lány azt mondja:
Azért nem kellesz mert romlott hússzagú a szád!
Vagy azért nem vagy vonzó mert lihegsz a séta közben mert dagadt vagy,
Azért nem kellesz mert gennyes pattanás van a képeden és majdnem hánytam, vagy izzadságszagod van, vagy kopaszodsz, vagy nem tudnék veled szexelni soha mert undorodnék tőled, férfiatlan a hangod, nem tudnék rád felnézni mert butának tűnsz, vagy taszít a fejszagod, vagy úgy öltözködsz mint az öregek, vagy édesapámra emlékeztetsz, vagy nem akarnék tőled gyereket mert csúnya vagy és szegény rád hasonlítana.
De most tényleg itt egy rakás olyan indok amit nem akarunk elmondani mert van bennünk tapintat.
De ő mindenáron tudni akarja 😂😂😂
64: "Pénze sem volt semmire soha, engem nem zavart."
Persze, hogy nem, mert bejött a csávó. Ha nem tetszett volna, azonnal KIFOGÁSKÉNT jöttél volna a csóróságával.
99: "Ilyeneket nem vágok a másik képébe."
A te hibád, ha nem közlöd, mi nem jó neked, aztán még te büntetsz, mert nem tette meg ezt vagy azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!