Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?
Vagy miért olyan magas?
Én megértem a igénytelen részt.
Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.
De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!
Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis
És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.
Mert:
Nincs saját lakása / autója
Nem jóképű
Nem 75 kg
Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se
Nem 1 milliót keres
Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?
139
És én hol írtam azt, hogy a férfiaknak nincsenek érzéseik, nyomikám? Gyakorold már picit a szövegértést, ha kérhetem, mert ez így iszonyatosan gáz.
Az érzelmek irracionális voltáról írtam teljesen általánosan. És igen, bizony az ismerkedés beszüntetéséig tart a kommunikáció, de - most figyelj, és nyisd nagyra a szemeidet - A NŐKNEK IS ADDIG TART. Tehát sem a férfiaknak sem a nőknek nem kötelező beszélgetniük az általuk visszautasított személlyel. Mérhetetlenül sokat képzelsz magadról, ha azt hiszed, hogy neked ez jár. Mégis hogy jössz ahhoz, hogy rendelkezz valaki idejével? Ki vagy te, hogy az emberek nem dönthetnek arról, hogy akarnak-e beszélgetni az autista fejeddel?
Egyébként úgy picsognak itt egyesek az önzőségről, hogy:
1. Ők maguk akarják kellemetlen helyzetbe kényszeríteni a másik embert a saját kényelmük miatt.
2. Ők a kidobott fél. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mit gondolnak a nőről, aki éppen leléptette őket.
Miattatok lett feltalálva a letiltás intézménye.
#162 „Tehát sem a férfiaknak sem a nőknek nem kötelező beszélgetniük az általuk visszautasított személlyel.”
És nem is tilos, ellenben empatikus. Ha valóban tudod a választ, akkor mi akadályoz meg abban, hogy elmondd a másiknak? Nos?
„Mérhetetlenül sokat képzelsz magadról, ha azt hiszed, hogy neked ez jár.”
Jár hát! Ha ismersz valakit (mert hát az FBI-t is megszégyenítő módon kifaggattad a múltjáról!!!), akkor már nem egy random idegen számodra, aki csak úgy leszólít az utcán egy random kérdéssel.
„Mégis hogy jössz ahhoz, hogy rendelkezz valaki idejével?”
Azt is vegyed szépen figyelembe, hogy nem csak a te időd van ám ismerkedéskor pazarolva. Csak ugye erről hajlamosak vagytok könnyedén megfeledkezni. Maximum egyetlen percet sajnálni egy ki tudja hány óráig tartó ismerkedés után? Persze ez egyáltalán nem szánalmas ugye?
„Ki vagy te, hogy az emberek nem dönthetnek arról, hogy akarnak-e beszélgetni az autista fejeddel?”
Te is beszélsz, pedig értelmes választ eddig nem sikerült kiizzadnod és még ismétled is magad, mint egy papagáj. Érdekes, hogy ha hőbörögni kell, arra mindig van idő, ha meg kérdésre kéne válaszolni, akkor marad a fűben való lapítás.
„Ők maguk akarják kellemetlen helyzetbe kényszeríteni a másik embert a saját kényelmük miatt.”
Milyen kényelemről beszélsz és milyen kellemetlen helyzetbe kényszerítésről bugyogsz te, aki a másikat semmibe véve döntesz a feje felett és még csak korrekt válaszra sem méltatod? Habár az elutasítónak tényleg rendkívül kényelmes lehet, hogy csak odafosik egy „nem kellesz” szófordulatot zárás címszó alatt és számára le is van tudva az egész, a másik meg már nem számít, mert további haszon nincs belőle. Szép kis konzum felfogás mondhatom…
„Ők a kidobott fél. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mit gondolnak a nőről, aki éppen leléptette őket.”
Micsoda lekezelő szöveg. De azért egyből elítéltek minden férfit, aki tárgyiasít titeket mi? Aha, érdekes… Az eddigi „fennkölt” kommentjeitekből részletezés nélkül is egyértelműen lejött, hogy magasról tojtok mindenre miközben eljátsszátok az úrinő szerepet, aki szamócaillatút sz*rik.
Viszont az, hogy titeket nem érdekel semmi (tulajdonképpen még a másik sem), azért azt ne felejtsétek el, hogy a másikat meg érdekelheti, hogy a lekoptató fél mit gondoltok róla (a passzolás módjától függetlenül). Nyilván egy ilyen kérdésbe meg csak azok láthatnak bele kellemetlenséget, akiknek halvány lila fingjuk sincs a saját döntésük okáról. :D
Téged azért koptattak le mert incel vagy.
Szívesen !
163
Atyaég... Kommentről kommentre ostobábban "érvelsz", ami a korábbi hozzászólásaid fényében jelentős teljesítmény. :D
Hogy mi akadályoz meg abban, hogy válaszoljak a demiértezésekre? Semmi. Ha úgy tartja kedvem, válaszolok, ha nem, akkor nem. Ez a lényeg. Egyáltalán nem "jár" neked az, hogy valaki időt töltsön veled, ha ő már nem akar - vegyél vissza a pofádból.
"Azt is vegyed szépen figyelembe, hogy nem csak a te időd van ám ismerkedéskor pazarolva."
Na és? Aki ismerkedik, az kockáztatja, hogy nem házassággal végződik a dolog. Ha nem akarja vállalni az elvesztegetett idő kockázatát, akkor ne ismerkedjen. Prolbéma megoldva.
"Érdekes, hogy ha hőbörögni kell, arra mindig van idő, ha meg kérdésre kéne válaszolni, akkor marad a fűben való lapítás."
Húha, kapiskálod. :D Végre kezded felfogni, hogy bizony MI döntjük el, hogy mire fordítunk időt és mire nem. Ragyogó megfejtés. :D
Nekem pl kellemetlen arról beszélni valakivel, hogy bűzlik a szája. Neki meg fogat mosni kellemetlen - nem vagyunk egyformák. Ha kulturáltan közlöm vele az ismerkedés végét, akkor nem vettem semmibe, hanem minden íratlan szabályban foglalt kötelességemet teljesítettem irányába. Innentől kezdve egyetlen további percet sem kell rá vesztegetnem az életemből.
"Nyilván egy ilyen kérdésbe meg csak azok láthatnak bele kellemetlenséget, akiknek halvány lila fingjuk sincs a saját döntésük okáról."
Ezt meg már megbeszéltük, csak mivel túl ostoba vagy, hogy egyetlen érvemre is válaszolj, inkább nyomod tovább a hülyeséget. :D Vigyázz, hogy a következő kommentedben is kínosan ügyelj rá, hogy nehogy válaszolj azokra az érvekre, amelyeket oldalakon keresztül magyaráztam neked.
Nehogy reflektálj arra, hogy a konkrét okokon túl a megmagyarázhatatlan rossz érzés vagy a vonzalom hiánya is bőségesen elég ahhoz, hogy léptessünk valakit.
Jaaa és még valami. Kérlek továbbra is próbáld meg úgy beállítani, mintha én női-férfi kérdést csinálnék ebből, és nehogy figyelembe vedd, hogy vagy ötször leírtam, hogy mindkét nemre vonatkoztatom az állításaimat. Rendben? Tartózkodj tőle, hogy ezt tudomásul vedd. Nyomjad tovább a hazugságot, hogy csak férfiak részére nem tartom kötelező érvényűnek a demiértezésekre való válaszolást. Mit gondolsz, menni fog? Képes vagy tovább hazudozni? :DDDDDDD
Amúgy ilyennel nekem is volt dolgom.
Hiába mondtam neki hogy nem tudnám vele elképzelni, nem állok készen egy új kapcsolatra, csak azt kérdezgette hogy miért.
És igen, ezek addig üldöznek ami le nincsenek tiltva.
Ez a legnagyobb red flag, hogy kapaszkodnak nagyon.
Ezek szerint ennyire nem kellenek senkinek.
166: "...nem állok készen egy új kapcsolatra...."
Ez a legótvarosabb női hazugság. VELE nem akarsz kapcsolatot, mert nem vonzó számodra. Abban a pillanatban akarsz kapcsolatot, ha megjelenik egy veszettül jóképű görög félisten vagy egy szőke herceg a színen. Hogy-hogynem akkor nem buggyan ki a szádon, hogy "nem állok készen egy új kapcsolatra"
De rondával ugyan miért kéne kezdenem bármit is?
Minden csúnya gnóm bepróbálkozik a legszebb nőknél is.
Én nem tehetek arról hogy nincs önkritikája.
De ha már veszi a fáradságot és randira hív egy nőt aki lezuhanyzik, fogat mos, kisminkeli magát szolidan, parfümöt is használ, akkor vegye már a fáradságot a másik fél is, hogy ne izzadságszaggal meg büdös szájszaggal jelenjen meg, főleg ha ő akarta annyira a találkozót.
Lehangoló, lelóhasztó amikor megérzed hogy nem mosott fogat a pasi mert neki teljesen mindegy hogy mit gondolok róla.
Volt aki írásban kérdezte meg utólag hogy miért fordultam el amikor meg akart csókolni.
Nem írhatom meg hogy büdös volt a szád…..
#165 „Hogy mi akadályoz meg abban, hogy válaszoljak a demiértezésekre? Semmi.”
Nehéz szülés volt egy papagájhoz képest. :D
„vegyél vissza a pofádból”
Billentyű mögül érkező kemény szavak. :D
„Aki ismerkedik, az kockáztatja, hogy nem házassággal végződik a dolog.”
Aki ismerkedik, az kockáztatja, hogy abúzussal is végződhet a dolog. Aztán hangot is adtok neki, hogy nektek az mennyire nem tetszik. :D
„MI döntjük el, hogy mire fordítunk időt és mire nem.”
Tényleg ragyogó megfejtés, hogy egy random ember kommentjére több időt rászánsz, mint egy olyanra, akihez közöd is van. El ne piruljak… :D
„Nekem pl kellemetlen arról beszélni valakivel, hogy bűzlik a szája.”
Ezt már pár kommenttel ezelőtt is megbeszéltük, hogy aki rákérdez, az vállalja a felelősséget. Aki meg nem kíváncsi a másik véleményére, az meg sem kérdezi. Ez már hányadik próbálkozásod arra, hogy áldozati szerepben tüntesd fel magad? :D
„Vigyázz, hogy a következő kommentedben is kínosan ügyelj rá, hogy nehogy válaszolj azokra az érvekre, amelyeket oldalakon keresztül magyaráztam neked.”
Eddig kb. minden egyes kommentedre reagáltam. Na jó, a személyeskedésekre nem, hiszen az mind csak érvelési hiba a részedről. De ha nekem nem hiszed, akkor nyugodtan vissza is keresheted. :D
„Nehogy reflektálj arra, hogy a konkrét okokon túl a megmagyarázhatatlan rossz érzés vagy a vonzalom hiánya is bőségesen elég ahhoz, hogy léptessünk valakit.”
Mert ez is csak egy kifogás mögé bújás részedről, hiszen ha kérdezik, akkor választékos anyanyelvünk segítségével képes vagy elmondani ezt is. :D
„Kérlek továbbra is próbáld meg úgy beállítani, mintha én női-férfi kérdést csinálnék ebből, és nehogy figyelembe vedd, hogy vagy ötször leírtam, hogy mindkét nemre vonatkoztatom az állításaimat.”
Szép mellébeszélés! Tagadtam én bárhol is, hogy te kire vonatkoztatva írod a kifogásbajnok „érveidet”? :D
#166 „És igen, ezek addig üldöznek ami le nincsenek tiltva.”
Újabb jelentkező az év legjobb áldozati szerepére. És még egyesek azt mondják, hogy a színészkedés egyre népszerűtlenebb szakma. :D
Inkább örülnétek neki, hogy online van tiltás gomb, ami elsősorban szintén nektek kedvez. Élőben talán ezért is nem mertek ismerkedni, mert ott hiába nyomkodnátok a tiltást (mint süket a csengőt), akkor sem tűnne el a partner. Ha meg egy roppant egyszerű kérdés kapcsán csak fogjátok magatokat és elvörösödő fejjel otthagyjátok, akkor csak saját magatokból csináltok bohócot (ami a kommentjeitek alapján nem is akkora csoda). :D
Én megmondom a szemébe hogy nem tetszik.
Nem tudnék érezni iránta semmit.
És erre a visszakérdezés: mi nem tetszik?
Minél erőszakosabb valaki annál taszítóbb.
Egyszer úgy szereltem le egy ilyen erőszakoskodót hogy elő kaptam a telefonomat hogy felveszem amiket mond, elszaladt!
Persze ha szemét vagyok fel is teszem a netre rögtön, még azt is hogy elszalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!