Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?
Vagy miért olyan magas?
Én megértem a igénytelen részt.
Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.
De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!
Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis
És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.
Mert:
Nincs saját lakása / autója
Nem jóképű
Nem 75 kg
Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se
Nem 1 milliót keres
Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?
"Csakis: énénénénénénénénénénén. Ha nem én, akkor senki más.
Adni semmit."
Nem tartozok senkinek semmivel.
Még szép, hogy az "énénénénénén" a legfontosabb.
Utolsó te vagy az önző.
Csak nem látod.
Valaki azért legyen veled még ha undorodik is hogy neked jó legyen, az az önzőség.
Te állítod ismeretlen nőkről itt hogy önzőek.
Milyen alapon,????? Nem ismered őket!!!!
Te vagy az önző buta pali mert azt hiszed hogy tartoznak neked valamivel az emberek, a nők. Tartoznak neked részletes magyarázattal ha te nem kellesz.
Nem tartozik neked senki semmivel!!!!!
Semmilyen nőkről nincs szó, a te hozzászólásodra reflektáltam hogy egoista vagy, mert az jött le az írásodból.
"Csakis: énénénénénénénénénénén. Ha nem én, akkor senki más.
Adni semmit."
Nem tartozok senkinek semmivel.
Még szép, hogy az "énénénénénén" a legfontosabb."
Nőkkel köszönöm szépen általában jól megvagyok.
Én is az vagyok. Bocs h szakítottam azzal aki már nem tudott nekem semmi jót nyújtani csak rinyált.
Nincs szükségem a férfihisztire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!