Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?
Vagy miért olyan magas?
Én megértem a igénytelen részt.
Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.
De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!
Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis
És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.
Mert:
Nincs saját lakása / autója
Nem jóképű
Nem 75 kg
Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se
Nem 1 milliót keres
Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?
Szemét nők szegény férfiak.
Dugig van az incelek által kreált szemetekkel amiket összeböfögnek itt, meg sok más oldalon.
168
Csakhogy az abúzus bizony büntetőjogi kategória, míg a demiértezésekre való nem válaszolás amikor legutoljára csekkoltam, még teljesen legális volt. Értem, hogy ostoba vagy, de picit azért próbálj meg gondolkodni.
Én nem tüntetem fel magam áldozat szerepben, hiszen senki és semmi nem kötelez rá, hogy válaszoljak a demiértezésekre. Nem vagyok áldozat, hiszen az illetőnek minden joga megvan feltenni a kérdést, nekem pedig minden jogom megvan válaszolni vagy épp nem válaszolni. Ez a jó benne. :D
“Szép mellébeszélés! Tagadtam én bárhol is, hogy te kire vonatkoztatva írod a kifogásbajnok „érveidet”? :D”
IGEN. Folyamatosan áldozatkodsz aztal, te szerencsétlen, hogy a férfiaknak is vannak érzéseik, és a nők kettős mércét alkalmaznak stb. Állandóan úgy állítod be, mintha én egyoldalúan a nők nem válaszolási jogáról beszélnék, miközben többször is leírtam, hogy a férfiakra is érvényes mindez.
Miért hazudozol?
#174 „Csakhogy az abúzus bizony büntetőjogi kategória”
Csak akkor, ha bizonyítható. :D
„Értem, hogy ostoba vagy, de picit azért próbálj meg gondolkodni.”
Ezek után ez kissé erős volt részedről. :D
„Én nem tüntetem fel magam áldozat szerepben”
Akkor idézzünk: „Nekem pl kellemetlen arról beszélni valakivel, hogy bűzlik a szája.”
Szóval neked (egódnak) kellemetlen és te erre hivatkozol. Ez részedről ki is meríti az áldozati szerepet. :D
„Állandóan úgy állítod be, mintha én egyoldalúan a nők nem válaszolási jogáról beszélnék, miközben többször is leírtam, hogy a férfiakra is érvényes mindez.”
Csak pl. eddig még nem volt olyan nő, aki nehezményezte volna ezt a hozzáállást az ellenkező nem részéről. (De most majd mindjárt lesz…) Ebből meg az jön le, hogy a nők, fordított esetben nem érintettek, azaz nem teszik fel a kérdést válaszra várva, vagy felteszik a kérdést és kapnak is rá választ. Mert hát a nővel illik (!!!) szépen viselkedni (még ha így is viselkedik, mint te).
Amúgy meg ha kicsit fentebb fókuszálod a szemedet, akkor még azt is láthatod, hogy a kérdés is a nőkről szól, szóval elég komoly terelésnek minősül, ha alaptalanul rákened ugyanezt a másik nemre. :D
167: "De rondával ugyan miért kéne kezdenem bármit is?"
Tetszik ahogy a nők lebuktatják saját magukat.
1 - nincs azzal baj, ha nem jön be a pasi
2 - nincs azzal baj, ha elutasítod
3 - azzal van a baj (mert hazudoztok) hogy ilyen meg olyan legyen, s jöttök a kívánság és igény listátokkal, aztán ha minden pontnak a listából megfelel a delikvens, akkor is KUKÁZZÁTOK, ezzel saját hazudozásaitokat leplezve le, ugyanis bizonyítjátok, hogy nem az általatok elmondottak alapján döntötök, ergo hazudoztok.
Ha azt mondom neked, adok 1 millát ha felmászol a fa tetejére, te megteszed, én pedig nem adom a pénzt, joggal kérded, miért nem. Erre közlöm, hogy csak a számomra szimpinek aki felmászik a fára, annak adom a pénzt. TISZTESSÉGTELEN mást előadni, mint ami alapján valójában döntesz, és HAZUGSÁG is. A másik szándékos átverése. Szándékos, mert tudatában vagy mi alapján döntesz. (és az nem az mint amit előadtál)
Az a tisztességes, ha a valódi kritériumot mondod el.
Téged azért offolnak mert szerinted az abúzus normális dolog és csak akkor bűntetendő ha bizonyított is.
Undorító vagy.
Látod nem a külsőddel meg az anyagi helyzeteddel van a baj.
Így látatlanban is eldönthető hogy nem kellenél.
Persze nekem is volt ilyen erőszakos fsz akivel összefutottam.
Rám akarta magát erőszakolni.
A mai napig egy trauma!
És rohadtul nem mindegy h kinek adjuk meg az esélyt ha ilyen bűnözők rohangálnak az utcán mint a fajtád.
Amúgy pont mondtam a munkatársamnak röhögve hogy felveszem videóra amiket mond és nemhogy kirúgják de még a szakmától is eltiltják.
Azóta lekopott és tartja a távolságot.
Szóval manapság könnyen bizonyítható, hidd el.
Ha téged így behülyítettek, akkor ostoba vagy.
Mondta hogy lefekszik véd ha lesz egy autód, vagy mi? 😂😂😂
Ha meg azt mondom hogy nekem olyan ember kell aki ………. és ezt neked mondom, akkor nem te vagy az esetem.
De nem tartozom senkinek semmilyen magyarázattal!
Szabadon választok, szabad akaratomból. Ha valaki nem felel meg az én ízlésemnek, akkor fejreállhat, akkor sem lesz egy db esélye sem soha. Exem azt írta hogy nem voltam korrekt mert szakítottam vele.
De korrekt voltam, több alkalommal is mondtam mit szeretnék, mi nem jó. Utána nekem ne jöjjön azzal hogy szerinte nem voltam korrekt. Sok sok esélyt kapott, időt is, mindet elcseszte. Bolonduljon meg magában.
És engem nem érdekel azok véleménye akikkel nincs már kapcsolatom. Az a múlt .
Okkal nincs benne az életemben.
Inkább nyújtsatok valamit hogy érdemes legyen veletek lenni.
Az erőszakosságot meg verjétek ki a fejetekből mert legfeljebb a börtönben fogtok kikötni miatta.
Egy észrevétlen kattintással is be lehet kapcsolni a hangfelvevőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!