Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megugrani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?

Figyelt kérdés

Vagy miért olyan magas?

Én megértem a igénytelen részt.

Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.

De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!

Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis

És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.

Mert:

Nincs saját lakása / autója

Nem jóképű

Nem 75 kg

Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se

Nem 1 milliót keres

Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?

okt. 6. 10:54
 181/194 anonim ***** válasza:
38%

“Csak pl. eddig még nem volt olyan nő, aki nehezményezte volna ezt a hozzáállást az ellenkező nem részéről.”

Lehet, azért, mert m picit több méltósággal viseljük az elutasítást, és nem vágjuk magunkat áldozatpózba attól, hogy elutasítottak. Erre nem gondoltál, nyomikám?

okt. 8. 12:09
 182/194 anonim ***** válasza:
45%

Ha valaki nem tud veszíteni akkor szerintem pszichiátrián a helye.

El kell fogadni a másik véleményét.

Vagy párkapcsolatban is a falhoz állítanád a nőt, hogy magyarázza meg neked hogy miért nem az akciófilmeket szeretné este nézni, vagy miért nem szereti a karalábéfőzeléket?

És órákig faggatnád?

Buggyant vagy.

okt. 8. 12:13
 183/194 anonim ***** válasza:
Meg ha senkinek nem kellesz akkor esetleg okuk is van rá, erre sem gondoltál még?
okt. 8. 12:14
 184/194 anonim ***** válasza:
0%

#176 „Ha azt mondom neked, adok 1 millát ha felmászol a fa tetejére, te megteszed, én pedig nem adom a pénzt, joggal kérded, miért nem. Erre közlöm, hogy csak a számomra szimpinek aki felmászik a fára, annak adom a pénzt.”

Nem, ez igazából az én példámra rávetítve úgy hangzana, hogy a kérdés ugyan elhangzik, de mivel nincs kedvem megválaszolni, így nem is válaszolok rá. Hiába mászott fel a fára, se pénzt, se indokot nem kap. xD

#177 „Téged azért offolnak mert szerinted az abúzus normális dolog és csak akkor bűntetendő ha bizonyított is.”

Senki nem mondta, hogy normális. Én azt mondtam, hogy ugyanúgy megeshet, mert az ellen sem tudsz mit tenni. :D

„És rohadtul nem mindegy h kinek adjuk meg az esélyt ha ilyen bűnözők rohangálnak az utcán mint a fajtád.”

Szóval már bűnöző is vagyok csak azért, mert megemlítettem. Hogy a ti szójárásotokkal éljek, „jogomban áll” megemlíteni dolgokat. És hogy szintén a ti szójárásotokkal éljek, „letojom, hogy mit gondolsz rólam”. :D

„Amúgy pont mondtam a munkatársamnak röhögve hogy felveszem videóra amiket mond és nemhogy kirúgják de még a szakmától is eltiltják.”

Persze, aki abúzusban gondolkozik, az meg majd meg is várja, hogy a kamera auto-focus, valamint a hangminőség is rendben legyen a felvételen és majd külön várja tőled a jelzést is, hogy mikor kezdheti a jelenetet.

Amúgy az ilyen dolgokkal nagyon vigyázni kell, mert könnyen megütheti a bokáját az, aki a felvételt készíti, hiszen (ha már jog), a másik nem adott a kép és hangfelvétel készítésére engedélyt. És mivel te akarod felhasználni ellene, de a hatóság még nem is találja kifogásolhatónak a rajta látottakat, akkor egy laza visszaéléses feljelentésre is számíthatsz a részéről. :D

#181 „Lehet, azért, mert m picit több méltósággal viseljük az elutasítást”

Magyarán nem érdekli őket, így rájuk nem vonatkozik. :D

#182 „El kell fogadni a másik véleményét.”

Erről szól már mióta a kommentszekció, hogy csak ennyi hiányzik a tisztességes záráshoz, de látod hogy csak a kifogáskeresés megy nekik… :D

„Vagy párkapcsolatban is a falhoz állítanád a nőt, hogy magyarázza meg neked hogy miért nem az akciófilmeket szeretné este nézni, vagy miért nem szereti a karalábéfőzeléket?”

Szép „kis” túlzás.

„Meg ha senkinek nem kellesz akkor esetleg okuk is van rá, erre sem gondoltál még?”

Mit hogy nem pont ezt elkerülve kapadoznak a kifogások után. :D

okt. 8. 12:28
 185/194 anonim ***** válasza:
44%

Téged is érhet még abúzus a börtönben és nem tehetsz ellene semmit.

Széthúzzák a valagadat, bekenik egy kis nyállal aztán had szóljon.

😂😂😂

A középkorban nyilvános megaláztatással bűntették az ilyeneket. Bírnám nagyon 😉😉😉😉

Most is így kéne elbánni az ilyen erőszakoskodókkal.

Levetkőztetni, aztán fellógatni a 4 centis fszán keresztül.

Felvenni videóra és közzétenni hogy többet ne legyetek olyan nagyon bátrak!!!!

Asszem egy herélés után is lenyugodnál, 👌👌👌

okt. 8. 12:39
 186/194 anonim ***** válasza:
0%

#185 „Téged is érhet még abúzus a börtönben és nem tehetsz ellene semmit.”

Mit követtem el bírónő? :D

„A középkorban nyilvános megaláztatással bűntették az ilyeneket.”

Amúgy én benne vagyok. :D

Középkorban boszorkányégetés is volt. Hupsz! :D

A gyakoris kérdések/válaszok alapján a nők mintha jobban félnének a középkori állapotoktól. Hupsz-hupsz! :D

okt. 8. 12:45
 187/194 anonim ***** válasza:
44%
Nem tart semeddig összeszedni 10 db erős embert akik megszabadítanának a kínjaidtól.
okt. 8. 12:51
 188/194 anonim ***** válasza:
0%

„Nem tart semeddig összeszedni 10 db erős embert akik megszabadítanának a kínjaidtól.”

Lemaradtam. Ez már az a játék, hogy ki tud nagyobbat mondani?

Női rajtengedélyből indult és egyesek már meg akarna veretni pár leharcolt bakával. :,D

okt. 8. 12:58
 189/194 anonim ***** válasza:
42%
Tanulj az itteni nőktől és ne vinnyogj.
okt. 8. 13:42
 190/194 anonim ***** válasza:
42%
Egy “ember”, aki nem lát problémát az erőszakkal, azon hisztizik, hogy a nők nem akarnak vele dumcsizni, miután lezárták az ismerkedést. Azért vannak itt állapotok ma is. :D
okt. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!