Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?
Vagy miért olyan magas?
Én megértem a igénytelen részt.
Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.
De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!
Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis
És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.
Mert:
Nincs saját lakása / autója
Nem jóképű
Nem 75 kg
Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se
Nem 1 milliót keres
Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?
115: "Nem fogom ennél kellemetlenebb helyzetbe hozni magamat a másik ember kíváncsiságáért"
Tömény önzés.
131.
Nem az én hibám hogy egy felnőtt ember igénytelen vagy büdös.
És nem büntetés hogy nem lenne rá gusztusom, hanem egy természetes ösztön!
133: Ha pl. nem visz el nyaralni, és nem mondod el, hogy szeretnél elmenni, és nem jó neked, hogy nem visz el, és ezért szakítasz, akkor te vagy a hunyó. (igaz ez béna szakítási indok)
Ha azonban közlöd, hogy amit tesz (vagy nem tesz) az rossz, és mégis tovább teszi (vagy nem teszi) akkor az már az ő hibája.
Van szád, közöld ami zavar.
Jegyzem meg, életem szerelme azért szakított meg velem minden kapcsolatot, mert zavarta egynémely dolgom, amit én bagatellnek tartottam. ELISMEREM, én voltam a hülye. Őt semmiben nem hibáztatom. Persze utólag könnyű okosnak lenni. Később értettem meg azt is, hogy mikor szóvá tette a dolgokat az esély adás volt arra, hogy változzak. Sajnos elbagatellizáltam.
Tehát tedd szóvá, ne magadban füstölögj, aztán gólyózáport zúdits.
#124 „Az pedig még téged sem lephet meg, hogy a párkapcsolatokban igen nagy szerepet kapnak az érzelmek.”
Az pedig még téged sem lephet meg, hogy nemcsak a nőknek vannak érzelmei, hanem bizony a férfiaknak is.
Az eddigi érveknek nevezett maszlaggal te burkoltan és robotisasan azt állítod, hogy kizárólag az ismerkedésig tarthat a kommunikáció, utána kuss a férfi neve. Ezzel szemben, hogy ha a nőket kezelik tárgyként, akkor egyből megy a hörgés, hogy olyat nem szabad, mert hát ők érző lények. Mert a férfiak nem? Fordítva ennek nem kéne alapnak lennie? Csak mert a példám kapcsán ez valahogy nagyon nem valósul meg.
#125 „Na de most milyen modortalan lettem volna ha a képébe vágom az okokat.”
Aki rákérdez, az vállalja a választ is. Miért annyira nehéz felfogni, hogy engem érdekel az indok? Már eleve az 1. kérdés is az, hogy „oké, de miért?”, ami minden egyes emberben felmerül, ha pattintja valaki.
#126 „Te örültél volna ha a lány azt mondja: bla-bla-bla-bla”
Hiszed vagy sem, igen. A semminél még ez is több. Aztán vagy elfogadom, vagy kuncogok rajta egy jót, hogy mekkora kamu. :D
#128 „De most tényleg itt egy rakás olyan indok amit nem akarunk elmondani mert van bennünk tapintat. De ő mindenáron tudni akarja”
Biztos én ilyen mazochista alkat vagyok. Veletek ellentétben én egyáltalán nem ugrok plafonig a kritikától. :D
139: "Miért annyira nehéz felfogni, hogy engem érdekel az indok?"
Mert önző nő, aki semmibe vesz téged. Arra sem méltat mocskosságában, hogy az alapvető EMBERI tiszteletet megadja neked. Ez a valódi ok.
"„De most tényleg itt egy rakás olyan indok amit nem akarunk elmondani mert van bennünk tapintat. De ő mindenáron tudni akarja”
Ez a hamis (nem létező) tapintat mögé bújás, a bunkóság leplezésére.
Ha kérdést kapsz, válaszolj. Ez az alap. Ha nem teszed, bunkó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!