Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 4141/4211 anonim ***** válasza:
76%
Neville sose volt túlsúlyos te féleszű, simán csak gyerek volt.
dec. 18. 13:53
 4142/4211 anonim ***** válasza:

#4140:

Nem azt írtam, hogy igaz. Látom, az értő olvasás is nehezen megy, de azért nagyon intelligensnek tartod magad. Azt mondtam, hogy ők ezt gondolják, a blackpillesek.

Nekem aztán magyarázhatod, hogy egy kitalált karakter milyen változáson ment keresztül. Én is pontosan úgy gondolom, ahogy te is, szóval ezt benézted. :D

Viszont az incel blackpillesek ezt így gondolják, akármit is mondasz. Nem nőgyűlölők, mert arra más szavak vannak, hímsoviniszta például. Biztos, hogy vannak blackpillesek, akik hímsoviniszták, de nem általánosan igaz. Sokan közülük egyszerű, kétsébeesett, szerencsétlen emberek, akik szeretetre vágynak, de nem kapják meg a női nemtől.

dec. 18. 13:59
 4143/4211 anonim ***** válasza:
22%

4141, szinte sovány volt, ha belegondolok... azért lehetett olyan kerek pufi feje és gömbölyded pocija. Most direkt rákerestem, mert nekem is dundi kisfiúnak maradt meg.

Nem én írtam, mint példa, de nem rossz. Ne mentsük a menthetetlent, az első pár részben túlsúlyos volt és csúnyácska. Szerintem senki nem számított arra, hogy jóképű felnőtt lesz.

"Nekem aztán magyarázhatod, hogy egy kitalált karakter milyen változáson ment keresztül." Nem a karakter, hanem az azt alakító színész ment át változáson.

dec. 18. 15:12
 4144/4211 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése, szerintem Matthew Lewis gyerekként ( [link] aranyosabb volt, mint amennyire jóképű felnőttként ( [link] Teljesen átlagos kisiskolás megjelenése volt. Mindenesetre ez megint olyan dolog, ami egyéni preferenciák kérdése, szóval feleslegesen felhozni.
dec. 18. 15:18
 4145/4211 anonim ***** válasza:
20%

De, első filmben egyértelműen az volt. Nehéz belőni, hogy mikortól nem volt az, de elég egyértelműen az volt. Ahogy az iCarly-ban pl. hasonló karakter volt Gibby, aki szintén túlsúlyos volt és nem gyerek.

Attól mert gyerek vagy, még nem leszel kövér.

"Nem azt írtam, hogy igaz. Látom, az értő olvasás is nehezen megy"

Hát, látjuk, hogy kinek nem megy az értő olvasás, neked, mert elég egyértelműen kitértem arra is, hogy mit jelent a "blackpill", csak mellétettem, hogy amit kitaláltál magadtól, mert nem azt jelenti, az még távolról sem igaz.

"Azt mondtam, hogy ők ezt gondolják, a blackpillesek."

Csak ez nem cáfol semmiben, mivel nem rólad beszéltem, hanem hogy mit hazudtál oda.

"Én is pontosan úgy gondolom, ahogy te is, szóval ezt benézted. :D"

Szóval te is úgy gondolod, hogy hülye vagy, mert olyanokat látsz a kommentembe, amik nincsenek ott.

Örülök, hogy ebben egyetértünk. :DDD

"Viszont az incel blackpillesek ezt így gondolják, akármit is mondasz"

Azért mert elismétled, még nem lesz igaz.

Olvasd végig itt ezt a 4 ezer választ, mert itt szépen leírtak neked azt, amit én fentebb leírtam, hogy mit jelent a blackpill.

Mert igaz, hogy én csak ezer kommentet olvastam a 4 ezerből, de egyszer sem jött fel az a hazugság, amit kitaláltál magadtól.

"Nem nőgyűlölők, mert arra más szavak vannak, hímsoviniszta például."

Csak az nem "menő". A szélsőséges ideológiáknak a 21. század arról szólt, hogy re-branding-eljék magukat.

Ma nem fasisztáknak hívják magukat, hanem illiberálisoknak.

Nem nőgyűlölők, hanem incel-ek és/vagy blackpill-esek.

Ők nem hülyék, hanem "józan eszűek".

Stb.

Azt látjuk, hogy mivel vannak negatív megítélésű szavak, így ugyanarra találnak ki új szavakat és a mérsékeltek által használt szavak jelentését meg megmásítják. Ilyen pl. a woke, ami annyit jelent, hogy nem rasszista valaki/valami. Erre meg ma már mindent woke-nak hívnak a szélsőségesek, ami nem fehér, keresztény, heteró.

"Sokan közülük egyszerű, kétsébeesett, szerencsétlen emberek, akik szeretetre vágynak, de nem kapják meg a női nemtől."

Nem, azok nem blackpill-esek. Ne kever a kettőt. Olyan mintha azt mondtad volna, hogy minden jobboldali náci. Nem, attól mert jobboldali vagy, még nem leszel náci, attól mert nincs kapcsolatod, nem leszel nőgyűlölő.

"Mindenesetre ez megint olyan dolog, ami egyéni preferenciák kérdése, szóval feleslegesen felhozni."

Van egy általános az ipar, illetve társadalom által elfogadott szépség ideál és erről beszéltünk, nem pedig arról, hogy te kitől nedvesedsz be.

Az elején, súly felesleg volt rajta és nem is ő játszotta el a szexi karaktert pár résszel később sem, hanem ő volt a goofy barát a vicces jelenetekkel. Felnőttként viszont már modell fotózáson is vett részt, mivel ott már megfelelt az ipar által diktált standard-eknek.

dec. 19. 05:15
 4146/4211 anonim ***** válasza:
39%

4138: A veganizmus egy tökéletes analógia a témára. Egyetértek a vegánokkal abban, hogy ma állatok tömegeit gyilkolják meg csak azért, hogy a magas inteligenciájú majmok élvezhessék a testük ízét. Igazuk van a vegánoknak abban, a csak élvezeti célból történő húsfogyasztás nem oké. Teljesen fölösleges megölni minden második nap egy csirkét, ha helyette lehet kérni falafel tálat is, amiben 99% -ban ugyanazok a vitaminok/makronutriensek vannak.

Ugyanakkor sajnos ott van az az 1%. Valamiért a vegánok felén kívülről látszik, hogy valami hiányzik nekik (úgy néznek ki mint egy csontváz de mégse). Sajnos az a gond, hogy a vegán étrend csak 15 éve létezik, nem volt tesztelve több ezer éven keresztül. Én abban se vagyok biztos, hogy ma tudjuk egyáltalán, hogy milyen vitaminok hiányoznak ebből az étrendből. Ugyanakkor az biztos, hogy vegán étrenden mindenki életben tud maradni és sok embernek hosszú távon is tökéletesen működik.

dec. 19. 13:44
 4147/4211 anonim ***** válasza:
19%

Tehát a kérdés az, hogy feláldozzuk -e a saját jól tápláltságunkat tőlünk etikai szempontból nem megkülönböztethető, de nem ember élőlények borzalmas sorsának megszűntetéséért.

Amiben nem értek egyet a vegánokkal, hogy szerintem egy kompromisszumos megoldásra van szükség, amiben továbbra is 100% garantáltan jól tápláltak lehetünk, miközben annyira csökkentjük az állatok problémáit, amennyire csak lehet.

Az én megoldásom az, hogy a vegánokhoz hasonlóan nem eszek semmilyen szárazföldi állatot és tojást sem. Ugyanakkor nem zárkózok el a napi szintű tejfogyasztástól, bár csak minimális mennyiségben fogyasztok tejet, nem tejből fedezem a proteint (falafel tál jó példa erre). Ezen kívül heti egy alkalommal fogyasztok halat/tenger gyümölcsét is. A halak etikai szempontból szerintem nincsenek egy kategóriában egy humanoid báránnyal. A garnélarákra ez különösen igaz. A másik oldalon ugyanakkor a tengeri állatok magas koncentrációban tartalmaznak mindent ami, a hét többi napján kimaradhatott.

dec. 19. 13:54
 4148/4211 anonim ***** válasza:
11%

Ugyanezt gondolom a feminizmusról is. Egyrészről jó és etikus dolog a nőknek, ugyanakkor ma radikálisnak hangzó erős kompromisszumokra van szükség.

Érdekes megfigyelni, hogy halak gyilkolása nem hangzik erős kompromisszumnak, a de a 10 évre korlátozott tradicionális keresztény házasság már igen.

dec. 19. 13:57
 4149/4211 anonim ***** válasza:
50%
4q48, nekem a hal evés is hatalmas kompromisszum lenne, mert hányok az ízétől. Eleve a vegetárisnus életmód is hatalmas érvágás lenne, a vegán meg az a szint, amit legfeljebb, ha egy lakatlan szigeten vagyok, ahol nem él állat. Nagyjából mind a 10 év felbonthatatlan házassággal (kötelező szexuális szolgáltatással persze!) egyenértékű lenne. Bármelyikbe bele megy az ember, ha az élete múlik rajta, mert a halál vs nélkülöző életmód közül az életösztön az első felé hajtja az embert.
dec. 19. 14:17
 4150/4211 anonim ***** válasza:
0%

4149: Azzal, hogy húst eszel, másoknak egy egész életen át tartó szenvedést okozol, ami brutális gyilkossággal fejeződik be.

A 10 éves házasságban meg szerintem még jól is éreznék magukat a nők egy “igazi” férfival, aki nem fél érvényesíteni a szexuális igényeit. Ha bemész a libribe, egy egész könyv kategória van a nők ilyen irányú fantáziáinak kielégítésére.

dec. 19. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!