Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el tényt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el tényt hogy soha nem lesz valószínűleg senkim?

Figyelt kérdés
tegnap 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
tegnap 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom.

Hány éves vagy?

tegnap 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Pezsgővel kaviárral. Minden csak nézőpont kérdése. Ha nincs semmid/senkid,nincs vesztenivalód.

Nekem bár jó adottságaim vannak, mégis már évekkel ezelőtt elfogadtam,hogy akár az is megtörténhet,sőt egyre valószínűbb,h nem lesz senkim. (Mondjuk az esetemben elsősorban az az oka,h baromi válogatós vagyok nők terén, de ez most mellékes.)

Így viszont egész élvezetes az élet. Nem kell görcsölni, csak jól ellenni a világban. Aztán ki tudja, teljesen mindegy,hogy elfogadod vagy nem fogadod el, attól még véletlenül belefuthatsz valakibe,aki a lelki társad lesz. 100%-osan én se zárom ki a lehetőségét, de az élet sokkal kellemesebb,ha egyelőre inkább úgy tekintek erre,mint ami nem fog bekövetkezni, ha mégis,az már csak ajándék. C'est la vie!

tegnap 22:46
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

42 éves voltam amikor összejöttem a párommal

Soha nem lehet tudni mikor jön el az igaz szerelem

tegnap 23:34
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Ami 2 évig tart majd.
ma 00:50
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Max
ma 00:51
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerűen ne kattogj ezen, én is ezt teszem. Ha van kedved írj megosztok pár praktikát.
ma 02:05
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

mindenki van és lesz is

milliobol 1 az akinek egész életében bincs senkije de ők általában értelmi és testi fogyatékosok nagyon komolyan bár sokszor még nekik is van valakijuk

szoval te mint normalis ember simán találhatsz magadnak párt csak keress, és ne add fel

plane h tele a világ emberrel és ami fontos h olyan emberekkel mint te akil szintén igy érzik magukat és szintén magányosak mint te

sok siker báttya meglesz az :)

ma 02:54
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
63%
Ha màs tevékenységek lekötnek, akkor könnyebb. Csak ne sirdogàlj nekünk itt, vagy x-en.
ma 04:05
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Inkább mint olyannal aki csal hazudik vagy ronda es undorodsz.

En igy.

ma 06:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!