Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Tehát az emberek anélkül, hogy bármilyen szociális skill-lel rendelkeznél önszántukból írnak neked és szándékosan próbálnak kapcsolatot létesíteni."
Egy "de szép lett" szerintem nem kapcsolatteremtés. Ahhoz rá kéne írnod az illetőre és beszélgetést kezdeményezni, hogy ez valós interakcióvá váljom, ahol m!r tudnod kell, mit, hogyan mondj, hogy a kapcsolat fenn is maradjon.
Mindegy, nem értünk egyet. Szerintem az, amiről te beszélsz, ahol már hálásak, ha válaszolsz, egy olyan szint, amit nagyon kevesen érnek el, eleve keveseknek elérhető és nem is megy kampány nélkül. Mert ha nem vagy feltűnő, nincs valami plusz, akkor úgyis tovább tekernek. Marketing nélkül nem leszel "híres", felkapott akkor meg nem fognak áhítoznibarra, hogy írj nekik.
Ha meg csak, mint kapcsolat teremtési lehetőség tekintünk erre, (nem is több annál) akkor pont ugyanazt az effortot kell beletenni (ugyanazokkal a skillekkel) hogy kapcsolat legyen belőle. És az alap beszélgetés pedig a szociális elmagányosodásból indult. Az nem szociális közeg, hogy páran kommentelnek, ha kiteszel valamit. Mint írtam, szerintem, ettől nem lesz kevésbé magányos valaki a valóéletben.
Valamiféle szociális inger, de nem interakció, amire az incelek és más szociálisan perifériára szorult emberek vágynak. Amire valójában mindenki vágyik, csak a megfelelő szocializációval ösztönszinten képes a többség megteremteni a saját szociális közegét.
"Ahhoz rá kéne írnod az illetőre és beszélgetést kezdeményezni, hogy ez valós interakcióvá váljom"
És azt vágod, hogy ez fog történni? A 10. képed után már fogsz kapni 30 embert, aki privátban elkezd rád írni, hogy "hogy csinálod?", "meg lehet venni?", "én ezt rajzoltam, ez jó?", "tudsz segíteni?", és ha nem is olyan céllal válaszolsz, hogy haverok legyetek, akkor is fognak kiépülni kapcsolatok azok között, akiknek segítesz.
"Szerintem az, amiről te beszélsz, ahol már hálásak, ha válaszolsz, egy olyan szint, amit nagyon kevesen érnek el"
Nem azért hálásak, mert szimplán válaszolsz, hanem hálásak, mert válaszolsz a kérdésükre.
Tudjuk, hogy irreleváns a legnagyobb alkotóktól választ várni, akiknek milliós követő bázisuk van. De amíg te sikeresebb vagy, addig mindig hálásak lesznek, mert te híresebb vagy. És ezt amúgy már pár ezer főtől lehet csinálni és ott még manage-elhető is.
"Mert ha nem vagy feltűnő, nincs valami plusz, akkor úgyis tovább tekernek"
A plusz az a követő szám, hogy te híres vagy. És ha híres vagy, felmutatható eredménnyel, pl. 100 nagyon jól megfestett képpel, akkor valaki rád fog írni, hogy segíts neki.
"Ha meg csak, mint kapcsolat teremtési lehetőség tekintünk erre, (nem is több annál) akkor pont ugyanazt az effortot kell beletenni (ugyanazokkal a skillekkel) hogy kapcsolat legyen belőle"
Nem, mivel nem kell neked közös pontot keresni, neked témákat keresni. Nem kell neked keresni a társaságát, mert ő fogja a tiédet.
Ő fogja vezetni a beszélgetést, ha te csak válaszolgatsz a kérdésekre, akkor már magától ki fog épülni egy kapcsolat.
"Az nem szociális közeg, hogy páran kommentelnek, ha kiteszel valamit."
Viszont az igen, hogy 5-10 ember privátban érdeklődik erről-arról, amire te válaszolgatsz és így heteken átbeszélgettek a te vagy ő projektjeiről.
"Mint írtam, szerintem, ettől nem lesz kevésbé magányos valaki a valóéletben."
De, pont ettől lesz, mert kialakul olyan közeg, akikkel megoszthatja, hogy mi történik vele jelenleg és más is megteszi ezt fordított irányba.
"Valamiféle szociális inger, de nem interakció, amire az incelek és más szociálisan perifériára szorult emberek vágynak"
Az incel-ek arra vágynak, hogy legyen egy dróton rángatható, lélegző szex babájuk. Én nem ebből indulnék ki, mert ez már tényleg a kevesek által elérhető hírességek szintje.
"Amúgy meddig akarjátok még ezt nyomni? :D csak kérdezem"
Mondjuk 100 ezer komment? :D
4135: Én (a program kitalálója) blackpilled vagyok. A blackpill azt mondja, hogy az emberek is ugyanolyan állatok, mint mondjuk egy disznó.
Emiatt(meg azok miatt is, amiket írtál) jelenleg lakto -vegetáriánus étrendet követek. Nem vagyok szigorúan vegán viszont, mert nem akarok vitaminhiányt. Időnként emiatt egyelőre eszek húst is.
Hogy tudd, mi az a "blackpill", amit a #4136 emleget, így lefordítom neked. Nőgyűlölő őrült a magyar megfelelője. Mindenféle logika vagy racionalitás nélkül gyűlölő a nőket, illetve az értelmes férfiakat is, de ez mellékes.
#4135 vagyok. Abszolút nem ezt jelenti a blackpill. xD A blackpill az abban való meggyőződést jelenti, hogy a nők kizárólag a kinézet alapján választanak párt maguknak, emiatt az, hogy valaki incel lesz-e vagy sem, már a születéskor eldől. Ebben azért némi igazság biztos van, főleg a mai tinderes társkeresés világában, ahol egyszerűen balra húzzák azt, aki nem tetszik külsőre. A személyes ismerkedés ugyanakkor sokkal nehezebbé, limitáltabbá vált. Ilyen módon valamilyen szinten van igazság abban, amit állítanak, még ha egy gyengébb kinézetű férfi is el tud érni párkapcsolatot egy nővel, ha például híresség, vagyonos, vagy valamit nagyon jól csinál, ami az adott nőnek bejön. De nagyon ki kell akkor tűnnie a tömegből, hogy felkeltse az érdeklődést.
De ez mind nem fontos, a lényeg, hogy a vegán mozgalom zászlaja alatt ezek az árkok mind eltűnnek, és nem számítanak többé az emberi kapcsolatok, csak az, hogy a természettel és az állatvilággal milyen viszonyt építünk ki. Nálunk incel és chad együtt találhatja meg az élete értelmét. Védjük a bolygót, védjük az állatokat közösen, ez ad egy új célt a kilátástalan életnek. Csatlakozzatok hozzánk aktivitásnak, és kezdjétek el a vegán átállást még ma!
A vegetáriánus és flexitáriánus életmód kezdetnek tökéletesen megteszi, én is így kezdtem, először elhagytam a húsok nagy részét, de mértékkel halat még fogyasztottam, aztán szigorú lakto-ovo vegetáriánus lettem, majd végül a vegán útra léptem. Soha nem késő elkezdeni!
De, egyébként azt jelenti és nem azt amit előadtál, ami mégcsak nem is igaz.
"emiatt az, hogy valaki incel lesz-e vagy sem, már a születéskor eldől"
Mivel születéskor nem tudni, hogy milyen hajviselete, arcszőrzete és testsúlya lesz, így ez nem igaz, mivel ezekkel mind-mind lehet "játszani", hogy különböző kinézetet érjen le valaki.
Keress rá a Harry Potter-ből Nevil-re, aki gyerekként túlsúlyos volt és nem a "szexi" karakter volt, de amint lefogyott felnőttként jobban néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!