Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 4161/4211 anonim ***** válasza:
11%

“Na meg, a nagy vegánság hogy oldja meg a kutya és macska táp igényt? Vagy legeljen a kutya is?”:

A kutyatartást be kéne tíltani a modern társadalomban. Keress egy normális based férfit és csinálj vele gyereket, ha gondozni akarsz valami aranyosat.

dec. 19. 20:35
 4162/4211 anonim ***** válasza:
88%

4160, hát, ha mással már nem lehet tovább lökdösni, akkor valami csak kell...

Én kiszálltam :) szerintem kiveséztük. Van kutyám, van macskám és nincs féjem (meg gyerekem se, utóbbi lehet, hogy lesz) és nem fogok önsanyargatni sem. Valóban, szerintem minden jó, ahogy van. Az ember nem kizárólag növényevő és nem is tartom reálisnak, ahogy a 10 év kötelező házasságot, vagy a kötelező szexet sem.

Szerintem az a világ, amiben szabad vagy sokkal többet ér, mint az, ahol mindent valaki más kénye-kedve, bolondériája határoz meg. És őszintén nem érzem, hogy "kihal a magyar" felkiáltással kéne olyanoknak együtt lenni és olyanoknak gyerekeket vállani, akiknek erre nincs igénye.

Ha valóban a vegánság (lenne) a megoldás, azt majd az idő bizonyítja.

dec. 19. 20:41
 4163/4211 anonim ***** válasza:
84%
Az ember azért lett intelligensebb, mert elkezdett magvak mellett húst is fogyasztani. A vegák úgy gondolják, nekik erre nincs szükségük, önként lemondanak róla.
dec. 19. 21:01
 4164/4211 anonim ***** válasza:
53%

Nincsenek olyan káros hatásai, olyanok pláne nem, amik az én jogfosztásommal oldódnának meg. Komolyan, egyesek tényleg a "A szolgálólány meséje" disztópiájáról álmodoznak...

dec. 19. 22:48
 4165/4211 anonim ***** válasza:
0%

“Az ember azért lett intelligensebb, mert elkezdett magvak mellett húst is fogyasztani.”:

Az ember azért lett inteligensebb, mert valamikor régen azok a férfiak szaporodtak, akik inteligensebbek voltak (okosabbak - az inteligencia szó problémás)

dec. 19. 23:53
 4166/4211 anonim ***** válasza:
0%

Elkezdesz húst fogyasztani és inteligensebb gyereked lesz? Ez ugyanolyan baromság mint amikor arról beszélnek, hogy jobb étrend és generációról generációra magasabbak lettünk.

Nem. Azért kezdtünk el egyre magasabbak lenni, mert a nők ezt a tulajdonságot preferálják az összes többivel szemben.

dec. 19. 23:55
 4167/4211 anonim ***** válasza:
11%

"Na meg, a nagy vegánság hogy oldja meg a kutya és macska táp igényt? Vagy legeljen a kutya is? Van ilyen gondolat, ha őszinte akarok lenni és szerintem beteges."

Ne legeljen, hanem jól összeállított, kiegyensúlyozott növényi étrendet kövessen. Ez pedig akár még egészségügyi előnyökkel is járhat a kutya számára, ahogy egy itt leírt tanulmány is mutatja, amikor húst fogyasztó és vegán étrenden tartott kutyákat hasonlítottak össze:

[link]

"A három hetes felügyelt etetés után vért vettek a kutyáktól. Meglepve tapasztalták, hogy a vér metabolitok különböztek a vegán étrendet és a csirkés eledelt kapó kutyák között. Különösen a vértrigliceridek és a koleszterinszint volt jelentősen alacsonyabb a vegán kutyáknál. ...ez a felfedezés kimondottan előnyös lehet az elhízott háziállatoknak, és segíthet a megfelelő testsúly fenntartásában."

A kutyák is mindenevők az emberhez hasonlóan, tehát ugyanúgy növényi étrendre lehet őket állítani.

A macskák a természetben kötelező húsevők, de az ember tud nekik is olyan növényi tápot gyártani, ami kielégítheti a szükségleteiket. Mit kell tartalmaznia mindenképpen szintetikus formában: taurin, aminosavak széles skálája, arachidonsav, retinol (A-vitamin). Ilyen tápok léteznek, például a Benevo, nagyon sokan etetik vele a macskájukat, és egészségesek.

De egyébként hozzá kell tenni, hogy a vegán életmódba amúgy nem fér bele bármilyen háziállat tartása: tenyésztőtől, szaporítótól nem veszünk állatot, kizárólag mentett állatokat viszünk el menhelyről. A különböző tenyésztett fajták megvásárlása több százezer forintért nem vegán, nagyon sok kutyafajtának nem is kellene léteznie, mert maga a létezés is fájdalommal, szenvedéssel és rövid élettel járhat a genetikai hibák miatt, például a francia bulldog esetében a deformált, természetellenes fejforma.

Egyébként én is úgy kezdtem, ahogy a 1,5 pipás válaszoló, halfogyasztással, és a szárzaföldi állatokat elhagytam már 2 éve. De innen idén továbbléptem, mert a túlhalászat is igen komoly környezeti terheléssel jár, és ökológiailag nem kedvező. Azon túl, hogy nyilván a hal kevésbé intelligens, mint egy csirke vagy egy szarvasmarha, de így is élőlény, és nem etikus megölni, bár talán etikusabb, mint a haszonállatokat, ez tény.

"Az ember azért lett intelligensebb, mert elkezdett magvak mellett húst is fogyasztani. A vegák úgy gondolják, nekik erre nincs szükségük, önként lemondanak róla."

Igen, csak tudod, ezek a változások több tízezer év alatt zajlanak le, és csak akkor, ha szelekció van. Ha boldog-boldogtalan szaporodhat, akkor nem fog a faj érdemben változni, ha növényekkel táplálkozunk. Ráadásul egyed szintjén nincs különbség húsfogyasztó és húst nem fogyasztó közt intelligencia szempontjából. Az agynak glükózra van szüksége, azt pedig a növényi táplálékok tudják biztosítani, az állatiak közül csak a tejtermékek.

dec. 20. 00:13
 4168/4211 anonim ***** válasza:
15%

Én amúgy szívesen beszélgetek még eerről a témáról, tudom, hogy teljesen offtopic, de fenntarthatnánk a kérdés alatti kommentfolyamot még egy ideig. Igazából főleg ezért dobtam be a vegán témát, mert ebben otthon vagyok.

A blackpillesek pedig nem kifejezetten nőgyűlölők, akármit is írtok. Vannak köztük, de nem mind kivétel nélkül azok. Azért, mert azt állítják, a nők kizárólag külső alapján választanak párt maguknak, még nem lesznek hímsoviniszták. A kettő nem szinonima.

dec. 20. 00:19
 4169/4211 anonim ***** válasza:
Nincsen olyan probléma a világon, amire az lenne a megoldás, hogy a nőktől elveszik a jogaikat. Ezt legfeljebb egy nagyon torz szellemi és érzelmi világgal rendelkező gondolja.
dec. 20. 00:22
 4170/4211 anonim ***** válasza:
33%

"Elkezdesz húst fogyasztani és inteligensebb gyereked lesz?"

Lehet, hogy hihetetlen, de teljesen igaz, amit leírtak. Valóban intelligensebb lett az emberi faj, amikor elkezdett húst fogyasztani. A húst én cheatnek szoktam nevezni, mert több tápanyagot tartalmaz jobban hasznosítható formában, mint a növények, és az energiasűrűsége is jobb a növények zöménél. Tehát nem kell annyit enni és emészteni. Ha megnézel egy kérődzőt, egész nap csak eszik, hogy megfelelő energiát tudjon a növényekből kisajtolni. A hosszú bélrendszere pedig emészt foylamatosan, és bontja a cellulózt. Amire ma már az ember nem képes, de nyomai még megvannak egy növényevő bélrendszernek, a féregnyúlvány nevű csökevényes szervben, amely inkább bosszúságot okoz, mint hasznos számunkra.

Nos, azzal, hogy elkezdett az ember húst enni, nem kellett folyamatosan ennie és emésztenie, ezáltal megnyílt az út a felszabadult energiával az agy fejlődésére. Nyilván, ahogy ez lenni szokott, nagyon apró változások indultak meg az agytérfogatban és annak barázdáltságában, és ezek utódról utódra átadódtak évezredeken keresztül, mert előnyt élvezett a szaporodásnál az, akinek fejlettebb az agya, a butábbak pedig idővel kiszelektálódtak.

Igen, a húsnak köszönhetjük az intelligenciát. Amely intelligencia most segítségünkre van abban, hogy megértsük, a húsfogyasztás ma már nem fenntartható.

dec. 20. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!