Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

2024. aug. 1. 23:04
 4181/4211 anonim ***** válasza:
73%
1457 a feminizmus nem káros, még az incikékre nézve sem, mert ti feminizmus nélkül is hoppon maradnátok, ugyanis ha még mindig az apja tulajdona lenne a lány, akkor az apa mondaná nemet rátok, tikertelen, ronda, műveletlen, minden pozitív tulajdonságtól mentes hímnemű lényekre.
dec. 20. 10:05
 4182/4211 anonim ***** válasza:
15%

“Te mely jogaidról mondanál le? :)”:

Ahogy WD mondta nemrég: Én hajlandó vagyok lemondani a szavazati jogomról, ha ezzel elérhetem, hogy nő ne szavazhasson egyáltalán meg ne legyen semmilyen hatalmi pozícióban.

dec. 20. 11:53
 4183/4211 anonim ***** válasza:

Rendben, hajrá, többet ne is szavazz. Még valami?

Remélem tisztában vagy azzal, hogy a szexizmusod mennyire gyomorforgató.

dec. 20. 11:55
 4184/4211 anonim ***** válasza:
0%

“A kisbaba nem aranyos, hanem egy életképtelen parazita. Össze sem lehet hasonlítani egy kutyával vagy macskával.”:

Amíg az a macska ki nem kapja a szemedet

dec. 20. 12:58
 4185/4211 anonim ***** válasza:
100%

"Amíg az a macska ki nem kapja a szemedet"

Ez mire érv? :D

A gyerek is ki tudja kapni a szemedet, sőt, már bizonyított esetek is voltak, amikor pl. egy két éves lőtte le az apját fegyverrel.

Nem szélsőséges esetről beszéltem, hanem normális viselkedésről. Egy normális macska nem fog bántani, ahogy egy normális kisbaba sem. De ettől még a macska (vagy kutya) aranyos, míg a kisbaba nem.

dec. 20. 13:01
 4186/4211 anonim ***** válasza:
100%
4184, ha ismered a saját állatod, nem fogja kikapni a szemedet. Sőt egy jól szocializált állat másèt se ok nélkül. Nem a kertbe kivágott egerésző cirmit kell alapul venni.
dec. 20. 13:02
 4187/4211 anonim ***** válasza:
0%

4186: Pedig volt valamilyen COD streamer lány, akit adás közben támadott meg a macskája hírtelen. Te azt hiszed, hogy ismered, de valójában egy vadállat, nincs háziasítva rendesen.

“amikor pl. egy két éves lőtte le az apját fegyverrel.”:

Amerikai Trump szavazó redpill coper problémák. Egyébként egy baba annyira nem erős meg nincsenek olyan karmai.

dec. 20. 13:06
 4188/4211 anonim ***** válasza:
36%

“Humánusabb az, hogy az adott állatot akkor ölik meg, amikor már leélte az élete nagy részét”:

De még humánusabb egy jó mapu tofu. Benne van minden és nem kell elvágnod senkinek se a torkát.

dec. 20. 13:07
 4189/4211 anonim ***** válasza:
4188 az lenne a legemberségesebb, ha az összes fanatikus vega meg idióta incifinci befogná a száját és nem akarna ráerőltetni semmit sem a nosmalis emberekre.
dec. 20. 14:36
 4190/4211 anonim ***** válasza:
76%

"Pedig volt valamilyen COD streamer lány, akit adás közben támadott meg a macskája hírtelen."

Mégegyszer, normális esetről beszéltem. Ha ezek azok a lányok, akik adás közben dobálják ide-oda a macskát, akkor az nem egy normális neveltetést kapott háziállat.

Normális esetben semmi bajod nem lesz.

"Te azt hiszed, hogy ismered, de valójában egy vadállat, nincs háziasítva rendesen"

A valóságban ösztönlények szóval fényévekkel könnyebben kiszámíthatóak, mint egy ember, aki félig ösztön lény, de félig már tud gondolkodni.

"De még humánusabb egy jó mapu tofu."

Ahogy mondtam, nem.

Az adott ember vagy cég, azért védi meg az állatot, eteti, mert megtermeli ezeket, ebből van a profitja.

Ha ez nincs, akkor ezek az állatok szabadon élnének, akkor meg a vadállatok vadásznának rájuk és ahogy mondtam, már újszülöttként simán zsákmányul esnek.

Ingyen senki nem fog egy csordát a kertjében, biztonságban tartani.

dec. 20. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!