Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
4150, gondolom idegen tőled a gondolat, hogy a fantázia és a fizikai igény elég eltérő lehet.
Meg gyanítom életedben nem voltál hosszú (döglődő) kapcsolatban. Így felesleges erre bármi érdemlegeset válaszolni. Ha tapasztaltad volna értenéd, ha nem tapasztaltad úgyse fogod fel.
Ami az állatkínzást illeti, a humánus állattartást támogatnàm, de nem fogok teljes hús és állati származék mentes éltmódot folytatni. A mostani rendszer ès a vegán életmód közt van pár árnyalat. Ahogy a feminizmus terén is sokféle árnyalat van. Ahogy a világon minden más témában is.
Nem végletekben gondolkozom.
“humánus állattartást támogatnàm,”:
Humánusan vágod el a torkád.
Az állatok szempontjából az egyetlen valóban jó életmód a vegán.. azonban a vegán étrend következménye sok embernél alultápláltság.
“de nem fogok teljes hús és állati származék mentes éltmódot folytatni”:
Ezért ezt jogosan írtad, bár szerintem a hús 90% -át gond nélkül ki tudod dobni.
Ugyanez van a feminizmussal is. A nők szempontjából nézve az egyetlen etikus és jó dolog, ha 100% -ban ők döntenek korlátozás nélkül arról, hogy hol, mikor és kivel akarnak szexelni…
…Azonban ennek a következménye, hogy a maffiózó Lacika az élet összes területén sikeresebb lesz, mint a GDP 30% -át termelő budapesti értelmiségi férfi csak azért mert Lacika képei jobban néznek ki Tinderen.
“Ahogy a feminizmus terén is sokféle árnyalat van. “:
Ezért kéne valahogy árnyalni a feminizmust is. Milyen jogokról lennél hajlandó lemondani?
“Lacika az élet összes területén sikeresebb lesz”:
Arról nem is beszélve hogy a kiéhezett férfiak meg mindenféle idióta nőt választanak CEO -nak egyelőre csak nyugaton.
"Az állatok szempontjából az egyetlen valóban jó életmód a vegán.. azonban a vegán étrend következménye sok embernél alultápláltság.
"
Azok a gheci oroszlánok is micsoda genyládák nem?
Vagy ha foggal tépem fel a tyúk torkát, az humsnus?
Az ember mindenevő és nem lesz azért bűntudatom, mert húst eszek. A "hús" tartási körülményei miatt lehet(ne) és sajnálom is azokat az állatokat, nem azért, mert elvágják a torkukat, hanem azért, ahogy addig sínylődnek. Ezért is írtam, hogy a tartási körülmények humánusabbá tételét támogatom.
Na meg, a nagy vegánság hogy oldja meg a kutya és macska táp igényt? Vagy legeljen a kutya is? Van ilyen gondolat, ha őszinte akarok lenni és szerintem beteges.
“Na meg, a nagy vegánság hogy oldja meg a kutya és macska táp igényt? Vagy legeljen a kutya is?”:
Ha elolvasod amit leírtam, megtudod mit gondolok erről (nem vagyok vegán).
Ebből a mondatból is látszik, hogy igazából nem olvasod el, amit írunk, meg nincsenek is ellenérveid. A lényeg, hogy mindenképp minden jó úgy, ahogy most van és neked mindenképp csak igazad lehet akkor is, ha rámutattunk, hogy nincs.
“nem azért, mert elvágják a torkukat,”:
Az rendben van akkor is, ha helyette tudsz kérni falafel tálat is és ugyanolyan finom + 99% -ban tápláló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!