Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 4111/4211 anonim ***** válasza:

4110 Kamu szagú a történet. Soha senkit nem engedtem fel a lakásomra, aki nyomult. Simán a családomra hivatkoztam. Ha a srácnak olyan anyagi helyzete van, gondolom nem egyedül lakik. Albérletben is mondhatja, hogy kikötés, hogy nem vihet fel senkit (tényleg van, ahol van ilyen kikötés).

A viagrás cucc meg, honnan tudta a csaj?

nov. 3. 21:22
 4112/4211 anonim ***** válasza:

"Ha a srácnak olyan anyagi helyzete van, gondolom nem egyedül lakik."

De igen, egy 13. kerületi kis pincelakásban lakik, nem túl előnyös helyen. Havi 100 ezer kb. az albérlet, diákhitelből ezt még ki tudja fizetni, de tényleg ótvar hely, kb. cigánytelep A csaj is ott lakik tőle nem messze, pár utcányira, és egyetemi dolgok miatt megfordultak egymásnál többször is. Az tény, hogy nem kellett volna ilyen bizalmas viszonyt kiépíteni. A gyógyszereket se kellett volna jól látható helyen tárolni.

Amúgy nekem is mesélték, nem voltam ott, akár kamu is lehet, de miért hazudna ilyet a haverom?

nov. 3. 22:46
 4113/4211 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire csóró és vidéki, miért ne pályázott kollégiumi helyre?
nov. 4. 02:03
 4114/4211 anonim ***** válasza:
Egyszerű: szégyelli a csajt. Illetve nem akarja, hogy szűznek nézzétek.
nov. 4. 02:04
 4115/4211 anonim ***** válasza:
11%

"Ha ennyire csóró és vidéki, miért ne pályázott kollégiumi helyre?"

Nem vidéki, az albérlete a bejelentett lakhelye. Anyja Angliában, apja Gödöllőn lakik, de mivel az apja utálja a gyerekeit, nem jelenti be őket a házába. Ezért is csóró, mert a szülei magára hagyták teljesen. Szociális alapú kollégiumot meg ugye csak akkor van esélyed kapni, ha messze laksz vidéken, meg jövedelemigazolás is kell szülőtől, amit ő a rossz viszony miatt nem tud beszerezni.

nov. 4. 14:52
 4116/4211 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy kamu. Elváltak a szülei, igaz?
nov. 4. 16:18
 4117/4211 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
nov. 4. 22:42
 4118/4211 anonim ***** válasza:
0%
Én se mindig hiszem el ezt az embert, de tényleg létezik, és nem kamu, amit leírtam. xD
nov. 4. 23:25
 4119/4211 anonim ***** válasza:
79%
Ha elváltak a szülei, csak az egyikük nevelte, tehát támogatást tudott volna kérni.
nov. 4. 23:33
 4120/4211 anonim ***** válasza:
22%

Azért ehhez a részhez hozzátennék annyit, hogy gyk. a számbavehető országok közül mi vagyunk a legszegényebbek, tehát innen fogják vinni ki a csajokat.

De amúgy lehet hogy az inceleket viszik majd ki, mert a nyugati kiéhezett férfihordáknak mindegy lesz, csak mozogjon.

"- Meghatározott számú, de kb. 200.000 - 500.000 külföldi nő importálása szegényebb országokból"

nov. 14. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!