Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Egyedül élek, így természetesen rám marad minden takarítás.
Azt nem értettem, hogy jön a témához. Bár ha jól látom, ez a komment is törölve lett.
4068
Még mindig nem vagyunk előnyben...nem a mi hibánk az, hogy az elkeseredettebbje mindenre és mindenkire rámenne, ha van rajta lyuk.
Gyakorlatilag is azért harcolunk, csak te meg a többi incike nem képes felfogni.
Újfent tévedsz. Tudod a homokóra azt jelenti, hogy a csípő és a mellkas szélesebb, a legkeskenyebb pont pedig a derék. Ízlések és pofonok. Mindennek mondanám magam, csak kövérnek nem. Nyilván, van rajtam itt-ott 1-2 plusz kiló, de a kövértől igencsak messze vagyok. Lehet, rondának tartanál, másnak viszont meg szép vagyok.
Vaaaagy egyszerűen normális párom van, nem pedig olyan gerinctelen minipöcsi, mint te.
Engem a kinézetük pont nem érdekel. Engem az zavar, hogy ők NEM feministák. Én megmondom. Kaptam is már érte nem túl kedves kommentet, de nem érdekel.
Aham, a nő csak bolond lehet, a férfi meg jajj, de szegény.... Vaaaagy mondjuk nem egy olyan eset is van, ahol a hajléktalan férfi tehet is arról, hogy hajléktalan lett. Alkoholista, drogos.... Ilyet azért gyakrabban látni, mint azt, hogy normális férfi valami oknál fogva véletlen utcára került...és a hajléktalan nők egy tetemes része nem mentális beteg, genetikai hulladék, hanem általában rossz a családja, és megszökött, mert még mindig jobb hajléktalannak lenni, mint félholtra vertnek.
Mint írtam, az én párom normális. Nem vagyok bejárónő a közös otthonunkban, ő is ott lakik, csináljon ő is dolgokat. A teregetésben pl mi a piszkos munka? Párom elvállalta, mert azt ő jobban tudja.
Persze, a férfi, mint kiszolgáltatott ember.... Hazudj még kicsit, hátha előbb-utóbb hihetőre sikerül egy hazugságod.
Nem vagytok olyan qrva rossz helyzetben, sőt. Én összesen 2 dolgon változtatnék, ami előnyös lenne egy pasinak. Az egyik az az, hogy a babája születése után had maradhasson több ideig otthon, a másik pedig az, hogy mindkét nem ugyanakkor tudjon nyugdíjba menni ( csak ez utóbbi pl akkor lenne csak igazságos, ha nem az lenne, hogy apuci hazamegy, ledobja magát a kanapéra, issza a sört, a hülye nő meg majd úgyis mindent megcsinál)
Ez a kérdés, meg a tiéd is nem több, mint egy f@szság.
"Az interneten látom, ahogy a feministák támadják az antifeminista férfiakat. Olyat viszont még nem láttam, hogy valamelyik feminista a rózsaszín hajó undorító kövér kívül -belül ronda nőre azt mondaná, hogy bocsi, de a feminizmust ez nem képviseli, egy feminista nézzen ki normálisan. Ettől függetlenül ez lenne a valódi feminizmus (nemek közti egyenlőség ugye) hajrá."
Ebben mondjuk nagy igazság van. Ha el is ismerik a létezésüket, a normálisnak mondható feminista nők sosem szállnak szembe az undorító, szélsőlibsi, férfigyűlölő társaikkal.
De te miért nyilvánulsz meg úgy, mintha lenne párod, családod stb? Te csak a férfigyűlölet lózungokat puffogtatod több száz oldal óta, miközben szerintem 30 éve nem volt dolgod férfival. Ráadásul az is kiderült, hogy dagadt vagy.
4074
Azért, mert talán nekem veled ellentétben van is. Nem gyűlölöm a férfiakat. Téged meg a többi incelt igen. Pont annyira nem tartalak titeket igazi férfinek, mint amennyire nem tartom igazi nőknek a radikális, magukat feministáknak nevező szerencsétleneket sem.
Érdekes lenne az, hogy 30 éve nem volt dolgom ferfivel úgy, hogy még csak 30 éves sem vagyok.😉
Nem derült ki a testsúlyom, csak te fantáziálsz róla max.
Ez örvendetes. De jó lenne ezt mozgalom szinten is látni.
Jó, a 30 év is csak tipp volt. De ezenkívül az tuti, hogy bottal sem nyúl hozzád senki, és dagadt vagy.
"Egyedül élek, így természetesen rám marad minden takarítás."
Nem ez volt a kérdés.
Én is egyedül élek, senki nem takarít rám, de ettől még nem szeretem jobban és kapcsolatban nem csinálom egyedül. Mint írtam, nincs olyan biológiai különbség a férfi és nő közt, ami ezt indokolná.
4077
Hát, lottózni inkább ne menj😉
Bár nem tudom, lehet, hogy neked a 170 centihez társuló valamivel kevesebb, mint 70 kiló dagadt...de a páromnak ez a külső tökéletesen megfelel.
Ne irigykedj 😘
Van, amit szívesen csinálok. És van, amit kevésbé szívesen. Vasalni mondjuk nagyon utálok például. De a porszívózással semmi bajom nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!