Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 4061/4121 anonim ***** válasza:
4060 Akkor te is kérdező, mert akkor a családfő feladata lenne a család eltartása, te meg ez ellen küzdesz.
nov. 1. 21:12
 4062/4121 anonim ***** válasza:
4060 mint azt minden legalább egy ginnaziumot elvégzett ember tudja, a Wikipédia nem alegmegbízhatóbb forrás, sőt... Egyetemen pl nem is lehet azt használni, mert nagyon könnyen lehet oda baromságokat irkálni.
nov. 1. 21:13
 4063/4121 anonim ***** válasza:
93%
4060 nincs az a biológiai különbség, amitől én ügyesebben használom a felmosót, vagy a szivacsot.
nov. 1. 21:16
 4064/4121 A kérdező kommentje:

Mármint?

Nem tudományos munkához használtam, pusztán egy egyszerű fogalom megmagyarázására, hogy rá mutathassak egy tévedésre. Szóval ez mellé ment.

Hát azt tudjuk, hogy te nem szeretsz takarítani.

nov. 1. 21:43
 4065/4121 anonim ***** válasza:
95%
4064, gondolom te szeretsz azért női feladat :D
nov. 1. 22:11
 4066/4121 anonim ***** válasza:
91%
4063 mit nem lehet azon felfogni hogy eltartod a családod?
nov. 2. 00:00
 4067/4121 anonim ***** válasza:
4%

"Van létjogosultsága a feminizmusnak.":

Igen van. A nők előnyben vannak a párkapcsolati piacon, ami egyrészt azt eredményezi, hogy a nők előnyben vannak az élet minden területén - és ezt nem fogják föl mivel nem is nőnek fel 20+ éves korukra, minden ugyan úgy marad nekik, amilyen 12 éves korban és azok is maradnak szellemileg. Másrészt a párkapcsolati piaci egyenlőtlenség munkahelyi kapcsolatépítési egyenlőtlenséget is szül - nőként könnyebb kapcsolatokat építeni, mint férfiként, így sikeres karriert is könnyebb befutni. A harmadik gond, hogy a munkahelyre is kihat a férfiak párkapcsolati piaci problémája (ez független attól, hogy az illető incel -e, vagy házas oofy doofy béta). A férfiak közötti kohézió/csaptaszellem lecsökken és inkább egymást taposság a nőkért a munkahelyen és a nőknél vélt sikeres férfiak kerülnek előnyös pozícióba a meritokrácia helyett.. Ami akár azt is jelenthetné, hogy nő lesz a főnök, ha nem ragadtak volna 12 éves korban.

Tehát meg kell oldani a problémát. A feminizmus a nemek közti egyenlőségért harcol elméletileg. A gyakorlatban is ezt kéne csinálni.

"Szőkésbarna, homokóra alkatú, egyértelműen nőies nő vagyok.":

Hogy érted a homokórát? Látszik, hogy ferdítesz. Valójában egy zsák fos vagy, aki annyira se képes, hogy lefogyjon. Egy kívül belül undorító ronda kövér nő vagy.

"Sőt, még párom is van.":

Aki titokban fenn simpel onlyfans -en, vagy a munkahelyen menősködik a nőknek, mert jobbat szeretne nálad, csak nem volt rá lehetősége.

"Ilyenek a normális feministák. Amit a netre rakosgatnak ki, az nem feminizmus. Csak hát azért mégis nagyobb hír az, hogy mondjuk egy túlsúlyos, pink a hajú, leszbi macskás nő beverte a konditerem ablakát":

Az interneten látom, ahogy a feministák támadják az antifeminista férfiakat. Olyat viszont még nem láttam, hogy valamelyik feminista a rózsaszín hajó undorító kövér kívül -belül ronda nőre azt mondaná, hogy bocsi, de a feminizmust ez nem képviseli, egy feminista nézzen ki normálisan. Ettől függetlenül ez lenne a valódi feminizmus (nemek közti egyenlőség ugye) hajrá.

"mint az, hogy mondjuk én feministaként hajléktalan nőknek szoktam venni 1-1 csomag betétet, hogy ne mocskos rongyokba kelljen menstruálniuk.":

A hajléktalanok döntő többsége férfi. Míg a női hajléktalanok általában mentális beteg genetikai selejtek, addig a férfi hajléktalanok között rengeteg átlagos férfi van, aki csak lecsúszott valamiért a 20 évvel ezelőtti világban - nem a covid utáni borzalomban. Ez sokkal rosszabb lesz.

"Nem tudom, hogy a szüleidnél hogy működött a dolog, de mi a párommal egyformán dolgozunk meg mindenért.":

Ezek után ezt elhiggyem? Nyilván igen lehetséges, hogy igazad van, viszont nagyobb az esélye, hogy te mondod meg a párodnak, hogy mit kell csinálnia, ő meg megcsinálja, mert nem akar hozzánk hasonló incel lenni. Így legalább ő kapcsolatban van ellentétben velünk.

"Megosztjuk a munkát. Csak hogy néhány példát is mondjak, utálok mosogatni, fürdőszobát takarítani, és teregetni. Ezeket nálunk a párom csinálja, én pedig a mosás, főzést, sütést, egyéb takarítást.":

A férfi csinálja a piszkos munkát természetesen, amit senki sem csinálna meg.

"A férfias-nőies tulajdonság részbe is bőven bele lehetne kötni.":

A helyzet az, hogy abban igaza van a feministáknak, hogy nincs férfias meg nőies munka. Az egész téma nem erről szól, hanem a párkapcsolati egyenlőtlenségről a két nem között, ami egyrészt kiszolgáltatott helyzetbe hozza a férfit, aki ennek megfelelően viselkedik az élet minden területén, másrészt a nőt egy örök "gyerekkorban" tartja, tehát a nő még 30 évesen is olyan, mintha egy 12 évessel beszélnék, és mondja meg a feladatokat a munkahelyen, amiket csinálnom kell.

"Nem tudom, miért nem vagy képes megérteni, hogy a femijizmusra a mai napig szükség van...":

Szükség van rá, csak most már a férfiak vannak rosszabb helyzetben, így a feministáknak arról kéne beszélniük, hogy a férfiak helyzetét hogy lehetne javítani - és a nők helyzetét meg rontani.

"azt meg főleg nem értem, hogy hogyan gondolatod azt, hogy ez az intézkedéses hülyeségtől akár csak fél fokkal is jobb lehetne a helyzet a normális emberek számára.":

1969 -ig nem volt feminizmus és a civilizáció fejlődött évről évre. A fejlődés csúcsán eljutottunk a holdra. Utána is fejlődött tovább, viszont a fejlődés évről évre lassul.. Valamit tenni kell. Ez a kérdés, meg az én kérdésem is egy wake up call. Ma én írok, hogy tegyünk valamit.

Holnap pedig Juszuf fog kiparancsolni tehenet fejni a tanyán az előző esti események után, amiket te önként elfogadtál, ahogy tette ezt a szépanyád a középkorban a fejlődés előtt.

nov. 2. 01:59
 4068/4121 anonim ***** válasza:
4%
Nekem ide ez az utolsó kommentem, többet nem írok "incel" jellegű kérdéseket és válaszokat. ÉN SZÓLTAM
nov. 2. 02:00
 4069/4121 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy tökéletes zárása ennek a vitának. Te megfogalmaztad azt, ami az elmédben kavarog és remek példát adtál arra, amiért az inceleket veszélyesnek tartom. (Illetve bármilyen radikális kisebbség veszélyes)

Annyit fűznék hozzá, hogy tudjuk, hogy neked a "nők" valahol 15 (12?) és 25 éves kor között léteznek, talán 30ig, némi undorral. Mind insta pozitív és aktívan használja is azt a felületet. Szóval, a nők, a valódiak, akik dolgoznak, élik a mindennapjaikat szerintem hálásak, hogy nem áll rájuk fel neked. Pont ugyanannyi féreg van az európai férfiak közt is, nem kell Jusuf miatt aggódnom, elég azon, hogy nehogy a fajtádba botoljak. Ugyanolyan vagy, mint Jusuf, csak neked nincs jogod úgy is élni és ezt fájlalod igazán. Azt, hogy egy nő parancsol a munkahelyeden, hogy van joga visszapof@zni a buszon bárkinek, akkor is, ha csak egy nő.

Mint írtam, remekül összefoglaltál mindent, amit ehhez a kérdéshez még hozzá lehetett tenni.

nov. 2. 06:59
 4070/4121 anonim ***** válasza:
100%

4067 Kezeltesd magad. Nem nekem válaszoltál, de már az egy baromság, hogy szerinted 12 éves szinten ragadtak a nők, közben a cégekben irányítanak. Ha egy 12 éves szellemi szinten lévő egyén irányítani egy céget, az jó eséllyel becsődölne.

Nagyon olyan érzésem van, hogy veled 12 évesen se álltak szóba a nők és most sem. De pont ezért fogalmad nincs sem egy 12 éves lány, sem egy felnőtt nő mentális állapotáról.

Ami a homokóra alkatot illeti, az a van melle, karcsú a dereka, szélesebb a csípője. A csípő szélessége nem kövérséget jelent. Nekem pl. kb. minden ruhám jó, ami csípőben jó volt 15 évesen, pedig volt, hogy feljött rám pár kiló. Nem túl széles a csípőm, ennyi. Ugyanezt felsőkben nem tudom elmondani, mert ott viszont volt változás.

A lényeg, hogy te zsákfosozod a hölgyet, aki párkapcsolatban él, de az a helyzet, hogy a te adoniszi testedre nem vágyik senki, nem az ő "zsákfos" testére. El kéne gondolkoznod.

Ami a hajszínt illeti, nem tudom, miért vagytok leragadva a színes hajaknál. Nagyon sok feministának természetesen hatású hajszíne van. És nem hiszem, hogy egyedül vagyok olyan, aki meg sose festette a haját.

Azt, hogy miért vannak a férfiak rosszabb helyzetben, nem tudjátok megindokolni. Mitől vagytok rosszabb helyzetben? Nem nézik nálatok munkába álláskor, hogy abban a korban vagytok, hogy gyereketek lehet. Nem kérdezik meg interjún. Nem hátrány, ha gyereketek van, mert mindenki úgy veszi, hogy ha a gyerek beteg, az anyja esik ki a munkából. Na, a nőknél ez is hátrány.

Az a 9 hónap, amíg egy nő várandós, nem tudjátok milyen fizikai változásokkal jár. Gondolom ti is szeretnétek megtapasztalni, mikor rosszullétre keltek, mikor sugárban hánytok ki mindent, mikor émelyegtek, mikor le vagytok korlátozva, hogy mit ehettek, mikor jönnek a stigmázások, hogy kövérek vagytok (hát mit ad isten, a gyerek nem csak a semmiből születik), mikor nem mozoghattok úgy, ahogy akartok, mikor az alvás is kényelmetlen és nem pihentető, mikor nem tudtok a pocakban lévő pici miatt úgy megcsinálni dolgokat, ahogy szeretnétek, mikor érzékenyek lesztek szagokra. Utána szültök és ha nem vagytok szerencsések, jön a stigmázás, mert a bőrötök nem feltétlen áll vissza olyanra, mint ami szülés előtt volt. És erről nem feltétlen az adott nő tehet. És szülés után a testnek sokat kell még regenerálódnia több szempontból is. Persze gondolom a nagyon együttérző és tudatos férfiak ezzel tisztában vannak, csak hát a nő visszaél még ezzel is, mert valójában a teremtés koronája szenved ettől.

Az, hogy mániákusan a muszlimokkal riogattok itt mindenkit meg egy baromság. Ha eljutunk ide, hogy a muszlimok tényleg átveszik a hatalmat, már bocs, de a ti hibátok lesz. Az azt jelenti, hogy ennyire töketlenek vagytok, hogy megvédjétek a nőket. Akkor milyen férfias meg nőies elképzeléseitek vannak? Nem vagytok képesek férfiként funkcionálni. A férfi lét nem abból áll, hogy fel tudod állítani és meg tudok rakni a kiszemelt rabszolgádat, aki szül neked és mindent alád rak otthon.

nov. 2. 07:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!