Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha èn senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha èn senkinek sem vagyok elèg jó ès mindig van jobb, érdekesebb nàlam?

Figyelt kérdés

29N vagyok ismerkedek tàrskeresőn de mindig van jobb nàlam, èn màr csak 2. opció vagyok, heti 1 talàlkozó elég velem a férfiaknak

Van életem, hobbik de nincs oda értem senki ùgy mint pl a baràtnőmékért

Szépen öltözöm nem kurvàsan, van munkàm is

tegnapelőtt 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
33%
Tudomásul kéne venni, hogy mindenkitől - tőlem is - van jobb, szebb, okosabb, ügyesebb stb.stb. Hiába leszel te valakivel együtt még házasságban is úgyis jöhet életébe (neked is) aki jobban megfogja mint te. Fölöslegesen akarsz te tökéletes lenni, vagy az egyetlen. Egyébként meg nem kéne irigykedni és szerintem szünetelni kéne az ismerkedést egy időre. A herceg a fehér lovon (már ha neked a kártyákba van) fog veled találkozni és nem kell hajkurászni, se keresni.
tegnapelőtt 15:09
 2/72 anonim ***** válasza:
40%

Mindig lesz jobb.

A saját szinteden keresgélj és nem leszel második. Ennyi a titok.

tegnapelőtt 15:11
 3/72 anonim ***** válasza:
12%

Kereslet/kínálat. Ha mindig van nálad jobb, az azt jelenti hogy túl jó pasiknál próbálkozol, akik választhatnak nálad egy szebb/fiatalabbat is, mivel 29 éves nőként már kifutó széria vagy.

És az idő sürget, mert 30 fölött már extrém tempóban csúnyulnak a magyar nők, tehát ha már most ezt tapasztalod, rövidesen ez hatványozottan fog visszaköszönni.

Lejjebb kell adnod az igényeidet és "el kell adnod magad" a társkeresési piacon még viszonylag jó áron. Amíg 30 alatti vagy. Nem csak a Brad Pitt pasikat kell észrevenni, hanem az átlagosabbakat is.

tegnapelőtt 15:16
 4/72 anonim ***** válasza:
15%
Jól írja a hármas, még ha kicsit nyers is. Most kell egy normális srácot találnod, mert 5 év múlva még rosszabb lesz a kínálat számodra.
tegnapelőtt 15:23
 5/72 anonim ***** válasza:
83%
#3&4-re ne hallgass! Olyan férfival kár együtt lenned aki egyáltalán nem vonz téged mint férfi. Akkor inkább maradj egyedül életed végéig. Könnyen beszélnek mert férfiak és bármilyen kinézetű nőbe belógatnák olyan igénytelen disznók, de te nő vagy és neked számít, hogy kivel fekszel le. Ne hallgass rájuk. Semmiről sem maradtál le. 35-50 éves nők megtalálják a párjukat még válás után két gyerekkel is! Még nem jött olyan férfi feléd akivel kölcsönös lenne, ennyi. Majd jön. Ne add lejjebb csak azért, hogy elmondhasd van párod aztán viseld el, hogy hozzád ér. Fúj.
tegnapelőtt 15:30
 6/72 anonim ***** válasza:
74%

Elmondom szerintem egy nő hogyan tud hódítani: kedvesség, dicséret(leginkább a férfiasságot), és természetesen ha megmutatja és kiemeli a szépségét, közvetlen, aranyos.

Vannak mindkét nemre vonatkozó vonzó (uniszex)tulajdonságok: titokzatosság, figyelem, önbizalom, stabilitás, jó illat.

Van még valami. Ami fontos szerintem, és mindkét nemre vonatkozik: Rendben legyél egyedül is.

De viszont ebben az utóbbiban nem vagyok teljesen biztos. Hiszen

Teljesen természetes, ha valaki vágyakozik a szeretetre és szerelemre. Egy társra, vagy akár csak a törődésre és a szexre. És ha túl sokáig vágyakozik, de viszont nem kapja meg, az gondokat okoz.

Az egyik gond pedig az, hogy egyre több dolgot akar majd elkövetni hogy ez megváltozzon. Leadja a lécet, kiszolgáltatja magát olyanoknak akiknek nem biztos hogy kellene.

Tehát a legfontosabb tanácsom talán ez lenne: Próbálj megbirkózni ezzel a késztetéssel, hogy mindenáron legyen valakid.

Én, magamon, több barátomon is észrevettem az életem során, hogy nagyon nagyon akarják azt a párkapcsolatot, természetesen legtöbbnek csúfos vége lett.

Nem attól lesz valakinek jó élete, s nem fog megoldódni minden problémája, ha összejön valakivel.

(És természetesen ebben a legutolsóval sem vagyok teljesen biztos, mert van olyan barátom aki már megházasodott, és úgy gondolta mindig is, hogy ha valakinek lesz párja, az helyrerázza. Nos az ő esetében igaza lett. Én továbbra sem így gondolom.)

tegnapelőtt 15:31
 7/72 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell sürgetni, és nem szabad feladni. A jóra érdemes várni.
tegnapelőtt 15:31
 8/72 anonim ***** válasza:
22%

5

Rossz tanács. Ha nem a saját szintjén keres, akkor úgy jár ahogy írta. Örök második lesz, mert a jópasik találnak jobbat nála. Az idő pedig telik...

tegnapelőtt 15:32
 9/72 anonim ***** válasza:
75%

Nincs saját szint vonzalom szempontjából. Vagy bejön valaki külsőre vagy se. Teljesen mindegy, hogy orvos vagy fodrász. Szenvedjen csók és szex közben száraza mint a Szahara aztán kapjon betegséget miatta? Nemhelyesek vagytok.

tegnapelőtt 15:36
 10/72 anonim ***** válasza:
45%
Velem is folyton azt éreztetik, hogy sokadik vagyok, és örüljek bárminek, amit kapok. Két oka lehet: vagy tényleg csúnya nő vagy, vagy nem vagy elég k*vás. Az én tapasztalatom szerint akármilyen visszafogott pasi is azért a csajért volt oda, aki kivágott fölsőben össze-vissza vihogva dobálta magát.
tegnapelőtt 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!