Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha èn senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha èn senkinek sem vagyok elèg jó ès mindig van jobb, érdekesebb nàlam?

Figyelt kérdés

29N vagyok ismerkedek tàrskeresőn de mindig van jobb nàlam, èn màr csak 2. opció vagyok, heti 1 talàlkozó elég velem a férfiaknak

Van életem, hobbik de nincs oda értem senki ùgy mint pl a baràtnőmékért

Szépen öltözöm nem kurvàsan, van munkàm is

febr. 19. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
Van egy olyan munkatársam, aki Kiss Dorottya karakter, csak még kevésbé dekoratív / nőies verzióban. Férjezett. Mondjuk ő nagyon okos, és úgy is keresett partnert, nem felszínes egyikük sem.
febr. 19. 18:00
 42/72 anonim ***** válasza:
53%

Na jó egy ideig olvasgattam csak... hihetetlen hogy senkinek nem esik le, hogy a 2 és 3 pipás incel próbálja meggyőzni a kérdezőt, hogy adja lejjebb az igényeit hogy HÁTHA nekik is lesz végre esélyük. Gondolom 40 körüli mindkettőt, meglátták, hogy huh 2-vel kezdődik az életkor, eszeveszett módon elkezdtek teperni.

Még mindig nem értitek, hogy egyedül kizárólag csak Incellanden létezik olyan elmélet, hogy egy nő 30 felett értéktelen és a való élet teljesen másképp működik? Szánalmasok vagyok mindketten, hogy a beteg agyatokkal próbáltok embereket manipulálni.

febr. 19. 20:13
 43/72 anonim ***** válasza:
52%

42 te valami troll vagy? Én sem incel nem vagyok. Sem felszedni nem akarom a kérdezőt :D és nem is negyven körül vagyok.

És lehet hogy ez egy sértés sokaknak, de alapvetően tényleg kellendőbb egy fiatalabb nő mint egy idősebb.. Nagyon sajnálom de ez az igazság. Mint ahogy egy híresség kellendőbb, mint egy átlag gyári melós.

febr. 19. 20:25
 44/72 anonim ***** válasza:
20%

43 persze incelke... valószínűleg teljesen az van amiről írtam, de rendben játsszunk, és tényleg helyezkedjünk bele a gondolatmenetedbe. Ha a fiatal nő kelendőbb, akkor az a megoldás a kérdező esetében, hogy egye fene akkoris álljak össze valakivel, adjak lejjebb, és igazából mindegy hogy ki, csak jöjjek össze valakivel?

Szerinted ez lenne a szuper recept a biztos boldog párkapcsolathoz?

De rendben inci menjünk tovább. Tegyük fel, hogy megfogadja bölcs tanácsod és így tesz. Belemegy, de ugye kényszerből, meg nem valós vonzalomból, csak azért hogy legyen valaki. Szerinted meddig fog tartani egy ilyen kapcsolat? Tök megérte nem, hogy most 29 évesen összejön valakivel aztán majd 30 évesen szakítanak...közben elment a felesleges idő egy rossz kapcsolatban. Közben meg ha a kérdező dolgozna magán, terápia, sport akármi, mondok valamit lehet hogy, 33 évesen találna magának párt, akivel simán együtt lesznek jóban rosszban vagy 20 évig. Melyik a jobb forgatókönyv? És akkor még jobban is járt, mert az ilyen kényszerkapcsolatokban sokan tovább is mennek gyerek házasság, csak hogy 30 éves korára kipipálja. Aztán ott marad elváltan egy gyerekkel harmincasként... na akkor lesz csak igazán nehéz dolga.

Ne magatokból induljatok már ki, abból a csoportból, ahol minden az életkor, és az alapján indultok neki, hogy legyen bárki, csak végre összejöjjön valaki. Nincsenek igazán érzéseid, empátiára képtelen vagy, ez alapján tudod osztogatni a beteg tanácsodat, mert nem tudod elképzelni, hogy érzelmi alapon hoz valaki párkapcsolati döntéseket. Szociopata jellemvonás.

febr. 19. 20:46
 45/72 anonim ***** válasza:
41%

ahh.. ezért mondtam hogy nem vagyok incel. Egy szóval sem mondtam, hogy egyen meg egy olyan ételt amit utál, csak azért mert éhes.

Itt a nyitottságról van szó. De írták már előttem is. Szó sincs arról hogy jöjjön össze egy hajléktalannal. És abszolút nem jó ha valaki félelemből választ. Az bukásra van ítélve nagy valószínűleg.

Aki elsőre nem jön be, lehet hogy később be fog.

De amúgy meg, melyik a jobb, egyedül lenni 1 évig, vagy megpróbálni valakivel egy évig aztán szakítani?

Hát ha amit felvázoltál az úgy történik, akkor tényleg jobb.

Hű te aztán jól rámhúztál itt mindent xD nem gondolod, hogy egy olyan ellenséggel harcolsz, aki nem is létezik? :D

febr. 19. 20:54
 46/72 anonim ***** válasza:

De 44-es, a nők között itt szinte senki nem beszélt önfejlesztésről! A férfiak adták azt a választ, hogy legyen esze, ne kergessen hiú ábrándokat, a tökéletes helyett próbálkozzon meg a szimplán csak szuperrel, vagy jóval. Mert a kérdező kérdése szerint egyértelműen ez a probléma, hogy felé lő a szintjének, nem is kicsit = "mindig lesz aki nálam jobb és mindig őt válasszák".

Hogy a nők (a felpontozott válaszokkal) ellenben miről beszéltek? Sértődötten oltogatták a férfi válaszolókat, kiforgatva amit mondtak, hogy ők azt akarnák hogy kérdező valami selejttel jöjjön össze, meg olyannal akit gyűlöl és aki taszítja. Senki nem mondott ilyet, szóval nonszensz... A másik csoport meg azon ventillált szintén sértődötten, hogy maradjon egyedül, vagy várjon még tovább, akár élete végéig, mert jönni fog az a herceg fehér lovon, aki eddig se jött, vagy épp mindig mást választott. Önfejlesztés ami működne, arról érdekes módon nem igazán beszélt egyik sem :D Vagy arról, hogy ne tényleg a legfullosabbakra lőjje be magát, mert abból származik az összes csalódása. Jó lesz az 1-2 polcról lentebb is, ami mellesleg még mindig simán őfölötte lehet. Tehát a felnézni a férfire elv is kielégítve marad.

Az meg talán nem a magyar férfiak hibája, hogy a tiktok, instagram, női létet dicsőitő netflix mese sorik és egyéb agymosó médiák ennyire kitolták az ingerküszöböt. Testi, lelki, egzisztenciális oldalról is, hogy manapság mi jár minden egyes nőnek, milyen csúcskategóriás férfi. Akár bőven az érdemein felül, hát persze. Talán fel kellene ébredni, körbenézni az országban, és meglátni mi a realitás. De megsúgom nagyon nem az, amivel az itteni tisztelt női felhasználók kábítják és felpontozgatják egymást. És sokan űzik ezeket a meséket, majd lesznek kiégett férfigyűlölők a végére. Nem értem a nők néha miért akarnak ennyire kicseszni egymással is.

febr. 19. 21:05
 47/72 anonim ***** válasza:
51%

43-44, itt valószínű sokkal összetettebb ennél a probléma, és szerintem teljesen felesleges abból kiindulni, hogy azt írja "mindig van jobb nálam." Nyilván nincs helyén az önbizalma, nyilván ez egy irreális túlzás amit valószínűleg elkeseredettségből írt.

44, nél az incel ideológia egyből lejön erről többször olvastam már itt, hogy chadezik aztán bétabuxxot választ végül, meg a 30 feletti nők hagyjuk már ezek visszatérő fő panelek ezek az oldalon, csak most próbálod máshogy csomagolni. Egyértelmű a belső frusztráció, azaz, hogy titeket nem választottak, sok sikertelen próbálkozás és nyilván örülnétek neki, ha több esélyetek lenne, azaz ti is a kérdező látószögébe kerülnétek. Máskülönben nem izgatna ennyire erőszakosan egy idegen ember élete/döntése. Egyértelmű, hogy érintettséged van, csak a másik oldalról.

Konklúzióként igen, a kérdező dolgozzon magán, legyen helyén az önbizalma, önértékelése, önismerete, eleve így érdemes nekivágni a párkeresésnek. Ezek mind mind meglátszanak a kisugárzáson, a kommunikáción és emiatt simán lehet, hogy nem őt válasszák, mert bizonytalan önmagában. Mások is olyan képet alkotnak rólunk, ami saját magunkról él a fejünkben.

Szerintem itt szó sincs arról, hogy a kérdező maga fölé lő.

febr. 19. 21:25
 48/72 anonim ***** válasza:

Olcsó közhely, de azért van, mert nem találtál rá a megfelelőre.

Nem akarok maradinak tűnni, semmi baj a netes ismerkedéssel, de a legtöbb társkereső nem alkalmas valódi társ megtalálására. Dugópajtikat, és durván felszínes kapcsolatokat lehet ott találni, de igaz szerelmet baromi ritkán.

És még valami: ne érezzék azt, hogy téged csak úgy félre lehet dobni! A másik végletbe sem szabad esni, hogy játszod az elérhetetlent, de az sem jó, ha azt érzik, hogy téged nyugodtan hanyagolni lehet hetekig, akkor is ugyanúgy a rendelkezésükre fogsz állni.

tegnapelőtt 09:20
 49/72 anonim ***** válasza:
57%

Nem olvastam el minden választ, de azokkal értek egyet akik szerint most kell jól és reálisan választani (nem hajléktalant aki taszítja, de talán ilyet senki nem tanácsolt), mert butaság hogy ráér még. Érdekes módon pont ezek a reális válaszok lettek lepontozva. Nem értem ezt a fórumot.

29 évesen nem ér rá. Sokan azt gondolják igen, de pikk pakk eltelit 5-10 év és utána már nagyon szűkös lesz a kínálat.

tegnapelőtt 09:32
 50/72 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem ér rá, pláne passzívan várni, hogy "jöjjön magától, amikor nem számít rá, a megfelelő".

Ugyanakkor ebben a "lejjebb adásban", "reálisan/tudatosan" választásban mindig ott van valahol kb. az, hogy tekints el a vonzalomtól, a kémiától, ha egyébként minden más rendben van és stimmel. Nos, ebből ugyanúgy nem lesz igazán jó kapcsolat, hiába illenek össze papíron, hiába olyan jó ember a másik... Ilyenkor szokott az történni, hogy ott van az ember házasként, gyerekkel, de pl. jön a munkahelyre egy új kolléga, és indul a gyötrődés, amit persze lehet ésszel kezelni, csakhogy ettől még kíméletlenül felszínre hozza a "jól" választott kapcsolat egyik nagy hiányosságát, amire addig legyintve volt, amitől el volt tekintve cserébe minden másért.

Szívás ez az egész, és csak a szerencse segíthet, hogy ne legyen az. Hogy találkozz időben, úgy, hogy mindketten függetlenek vagytok, azzal, akivel "kell", és ne kényszerülj megalkudni.

tegnapelőtt 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!