Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha èn senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha èn senkinek sem vagyok elèg jó ès mindig van jobb, érdekesebb nàlam?

Figyelt kérdés

29N vagyok ismerkedek tàrskeresőn de mindig van jobb nàlam, èn màr csak 2. opció vagyok, heti 1 talàlkozó elég velem a férfiaknak

Van életem, hobbik de nincs oda értem senki ùgy mint pl a baràtnőmékért

Szépen öltözöm nem kurvàsan, van munkàm is

febr. 19. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
Ne legyél többedik opció, ha már az elején azt látod, a fickó nem fektet bele elég időt és energiát az ismerkedésbe, akkor hagyd a francba. Mert akkor valószínűleg nem keltetted fel eléggé az érdeklődését vagy másba fekteti az energiáit. Legyen önbecsülésed, megfelelő önbizalmat és az ilyen beszélgetéseknek hamar vess véget, mert ezek csak az idődet vesztegetik. Ha ezt megtanulod kiszűrni és valóban csak azoknak a srácoknak adsz teret, akiken kölcsönösen látod az erőfeszítéseket, akkor hamarabb sikered lesz. Inkább várj tovább egy ilyen emberre és abba az ismerkedésbe tedd te is bele az energiáidat, mert a rövid időn belüli gyakori ismerkedés, különböző emberekkel, bizony nagyon leszívják az embert.
tegnapelőtt 10:02
 52/72 anonim ***** válasza:
58%

ok, akkor szerintem meg is válaszolhatjuk az itteni kommentelők alapján, mely szerint "29 éves vagy ne várj, válassz ki valakit, aztán fogadd el, hogy ez jutott, mert később rosszabb lesz", hogy miért van annyi válás.

Valószínleg a társadalom többsége ezt csinálja. Kérdezem én, hogy 30 felett egyedülálló 1-2 gyerekes anyaként jó társkeresőzni? Merthogy állítólag veletek van tele a társkereső 4 év alatt kisgyerekekkel, ezt hallom a férfi ismerőseimtől. Akkor nem lesz rosszabb, hm?

Vagy ha ugyan nem vállal gyereket de egy eleve halálra ítélt rossz kapcsolatban éveket tölt el és esetleg pont emiatt marad le a gyerekvállalásról?

És akkor nézünk ki a fejünkből, hogy hogyan és miért.. hát ezért. Nekem is volt egy nő ismerősöm, akit kb 26 évesen csaltak meg egy hosszú kapcsolatban. Évekig próbálkozott új társat találni, majd végül 29 évesen pillanatok alatt összeházasodott egy nála 4 évvel fiatalabb palival, aki a legagresszívabb szélsőjobbos evör valaha, csapkodta az ajtót a munkahelyen, ha valami nem tetszett neki, konfliktusa volt mindenkivel, a női kollégák féltek tőle stb. A vicc az egészben, hogy 2 évig ültek egy irodában, addig nem volt opció neki, amíg be nem töltötte a 29-et.

Mindenki sajnálta titokban, hiszen ha nyilvánosan egy munkahelyen így viselkedik, milyen lehet otthon a 4 fal között. És a srác egyébként kifejezetten jóképű volt, sportos stb, csak hát ugye voltak "enyhe" dühkezelési problémái, amik úgy látszik így 29 évesen már átmentek a nőnél. Utána szült is neki egyből kb a semmire amúgy, mert mindketten bejelentés nélkül dolgoztak fillérekért.

És hány ilyen történet van...atyaég. Tényleg nem tudnak reálisan gondolkozni az emberek, nem mernek kiállni önmagukért, és bátran menni előre a birka tömegnek hátat fordítva, hogy már pedig én úgy élem az életet, ahogyan én szeretném és nem hagyom hogy az életkorom alapján megbélyegezzenek vagy megmondják nekem hol kéne tartanom, mert a saját utamat járom.

Ti meg mindössze ennyit láttok, hogy 29 éves....jujujuj hűha az már majdnem 30.

Ha az elb@szott élet receptjét kell kérni, csak fel kell jönni a gyakorira tanácsot kérni.

tegnapelőtt 13:25
 53/72 anonim ***** válasza:
67%

Sokan itt mintha a végleteken nem látnának túl, vagy mintha már nem is akarnának túl látni. Senki nem mondta azt, hogy olyannal álljon össze akihez nem vonzódik. De nagyon sok nővel elszaladt a ló, tetszik vagy sem. Ezen az oldalon is az az irreális, idióta nézet terjeng sokaknál (a saját szememmel láttam sok másik kérdésben!) hogy csak az a jó pasi, meg abból lesz szerelem vagy bármiféle esély, ahol már a legelején villámcsapás van, iszonyat elemi kémia és vonzás. Minden más kuka, sőt értéktelen. És akkor hogy azért kell kaparni, hogy vele legyen meg szó szerint bármi, a nő mindent eldob, méltóság, becsület, és rohan és kapar az ilyen figurák után. Akik után akár 10 másik nő is, hasonlóan... És mivel ekkora bőség zavara, így nyilván ő ezt nem fogja értékelni olyan módon, ahogy azt a nők egy része elvárná.

És már nem bírom nem meglátni a propaganda és hazug hollywood-i meg netflixes mesék ártalmait, hogy 10 éve a csapból is ez folyik, hogy minden nő tökéletes hercegnő úgy ahogy van, akinek JÁR a herceg alanyi jogon, és végül happy end mert nemhogy összejönnek, hanem a fullos férfi konkrétan szerencsétlen baleknak van beállítva akit végül a nála sokkal alacsonyabb szinten lévő nő ment meg. És boldogan élnek amíg meg nem halnak. De ezek mesék, csak közben egyesek már fullba elhiszik annyira túl lett tolva, meg eszerint látják a világot is! És sokan halálra sértődnek és bosszút esküsznek pl a férfiak ellen is, ha ez így nem valósul meg az ő életükben, hiszen másoknak is sikerült. Csak azt nem veszi figyelembe hogy nála mondjuk sokkal jobban kinéző, fiatalabb, vagy gátlástalanabbul nyomuló nőknek. Meg hogy valóban hatalmas szerencse is kell. A többség ha ezt a torz és hamis programot követi, ráfarag. Meg hosszútávon a férfiak is. Én úgy látom hogy az utóbbi 10 év arra nagyon jó volt, hogy teljesen felforgatták a férfi női kapcsolatot, összeugrasszák a nemeket, és mesterségesen az egekbe tolták a férfiak felé támasztott elvárásokat. Pedig olyan csúcspasi mondjuk 100ból lesz talán maximum 10, nem fog minden nőnek jutni! Mostanra mégis a nők nagyobbik fele mintha csak erre hajtana, sőt lassan ott tartunk átmenetet se látnak, az összes többit selejtnek érzékelik. Meg aszerint bánnak velük, nagyképű és lenéző módon. Holott ez sose volt így évezredeken át sehol, az ő fejükben alakult csak ki ez a durva torzulás, az utóbbi 10 év romboló és hazug propagandájának a hatására. És a legtöbb vita, boldogtalanság, mások méltatlan leértékelése és persze a társtalanság férfi és nő oldaláról is pontosan ebből is származik!

tegnapelőtt 15:14
 54/72 anonim ***** válasza:
31%

53, Incel idiológia 🥱🥱🥱 Tudjuk igen, napi szinten olvassuk az oldalon. Szegénykét, akit senki nem választ. Elég 5 percet kommunikálni a magadfajtákkal és egyből lejön 10/10 nőnek, hogy mi a baj veletek, csak egyszerűen nincs elég önreflexiótok, hogy rálássatok magatokra. Itt nem az irreális elvásárokról van szó, hanem esetetekben még az alapokat sem tudjátok megugrani. Mondjak példát? Súlyos mentális/érzelmi/ szociális alulfejlettség, szélsőséges gondolkodás, a valóságtól való elrugaszkodás, krónikus online jelenlét. Egy ilyenre egy kutyát nem bíznék, nemhogy a férfi-női kapcsolatokról beszélgessünk.

És majd ti mondjátok meg, hogy mit csináljon 29 évesen egy nő....

tegnapelőtt 15:57
 55/72 anonim ***** válasza:

"Senki nem mondta azt, hogy olyannal álljon össze akihez nem vonzódik."

"csak az a jó pasi, meg abból lesz szerelem vagy bármiféle esély, ahol már a legelején villámcsapás van, iszonyat elemi kémia és vonzás."

Jó, tegyük fel, eltekintünk a villámcsapástól, az iszonyat elemi kémiától és vonzástól... Maradunk csak valami kis alig, gyenge vonzalomnál, 0-hoz közelítő kémiánál*. Mit gondolsz, abból is mi lesz x idő múlva? Így van, problémák a szexben, szexmentesség, aztán felbukkan valaki...

Ha már az elején is egy semmilyen, langyos, harmatgyenge kis elvagyunk szintről indultunk, pillanatok alatt a béka feneke alá zuhanunk, és maradunk lakótársak vagy gyereknevelő kft.

*ami egyébként kb.="hormonális passzolás", nem pedig Chris Hemsworth/Margot Robbie külső...

tegnapelőtt 16:10
 56/72 anonim ***** válasza:
46%

54, nagyon ellenszenves vagy, és vagy könnyen ítélsz vagy a korábbi tapasztalataidat hozod ide.

Valamiért főbűnnek titulálod ha valaki kimondja a valóságot. Van egy ilyen jelenség. Az idősebb nők akik szinglik, nehezebben találnak párt. Ennyi, kész, nyista! Ezt nem lehet letagadni.

Lehet pátyolgatni, meg behazudni hogy akár az egész élete előtte áll.

De mivan ha csak ennyi kell neki, egy kis lökés hogy egy boldog párkapcsolata legyen. Mert ugye azt itt senki nem tudja megítélni, hogy most a kérdező hogy áll valójában hozzá.

Tényleg úgy válogat mint a sütiboltban, vagy csak kellő nyitottsággal balszerencsés. Mi van, ha 5 átlagjóska van a közelében nap mint nap akikre rá sem néz. Most őszintén tényleg akit elsőre elutasít, az onnantól kezdve ki van törölve az univerzumból, nem játszik? Az onnantól egy "súlyosan mentális/érzelmi/szociálisan alulfejlett incel"? :

tegnapelőtt 16:17
 57/72 anonim ***** válasza:
39%

54-es ébredj már fel te szerencsétlen! Nekem pl semmi közöm az incelekhez, sose jártam incel fórumon, és én is látom amit itt is írnak, többnyire ugyanolyan szélsőségesnek tartom mint a femcel/szélsőséges feminizmus ágazatot nőknél. És önsorsrontónak. De attól még saját kútfőből talán megengeded hogy ezt mindenféle incel fórumtól függetlenül is megláthassam? Amiről korábban írtam, saját kútfőből. Nagyon sok más férfi is ugyanerre jutott, és szintén nem járnak incel fórumokra, csak nyitott szemmel élnek, látják mi újság, és tudnak gondolkodni. Nők oldaláról meg az önáltatás és hazugságok ami nagyon sokszor dívik mostanra már, hát komolyan hogy ilyet kell ezen az oldalon olvasnom hogy a tinder nem szexpartnerkereső és hogy a nők nem is keresnek szexpartnert, a pofám leszakad :D

És képzeld voltak kapcsolataim, nagyon is tisztán látom milyen volt a viszony férfi és nő között a nem is olyan régmúltban, meg milyen most. Sokkal de sokkal egészségesebb volt. És a magadféle selejtes, nagyképű, senkiházi sértődött nők miatt rohad a jelenben is. Ti rosszabbak vagytok mint az incelek! Ők nem terjesztik annyira erőszakosan a dolgaikat, mint ti. Hogy próbáljátok véleménykommandóként ellehetetleníteni az összes ellenkező véleményt, incelezve vagy lehazudva, kiforgatva a tömény valóságot is. Még a normális nőket is lepontozzátok sokszor, meg velük veszekedtek mert nem a ti mantráitokat mondják fel. Meg vezettek félre jóhiszemű, normális nőket is napról napra. Pl ez is hogy várja csak a kérdező az igazit, mintha nem eddig is minden baja ebből származott volna :D És egyre több az ilyen kártékony, rosszindulatú idióta... Szánalmas a fajtád, nem tudom mire van ekkora nagy képed. Bár vannak sejtéseim.

tegnapelőtt 16:21
 58/72 anonim ***** válasza:

"Jó, tegyük fel, eltekintünk a villámcsapástól, az iszonyat elemi kémiától és vonzástól... Maradunk csak valami kis alig, gyenge vonzalomnál, 0-hoz közelítő kémiánál*. Mit gondolsz, abból is mi lesz x idő múlva? Így van, problémák a szexben, szexmentesség, aztán felbukkan valaki..."

Hát olyanba nem kell belemenni, "muszáj" vagy épp "hogy valami legyen" alapon. De azért van még több árnyalat az elemi villámcsapás kémia, meg az alig alig valami, és az undor között bőven. Arról nem is beszélve hogy ez az első látásra szerelem agyrém is csak manapság terjedt ennyire el. Hogy az az egyetlen jó és helyes, az a kémia, csak abból van kapcsolat, mert ő az igazi, a többi meg selejt. Régen az emberek úgy ismerkedtek, hogy időt szántak egymásra, megismerték egymást lelkileg is, nem pedig b*sztak fűvel fával ha az kellően jól nézett ki, és a tinderen kiválogatva mint valami szupermarketben. Gáz, és részben ez is vezetett oda, ahova.

A tolerancia kitolódás meg hasonló amit pl mai gyerekeknél is tapasztalsz. Ha elvennéd a telefonját vagy a kütyüjét, és kiraknád az erdőbe hogy sétáljon és élvezze a természetet, hát szenvedne mint a kutya. Mert ez unalmas, nem történik semmi. Holott nem az erdő a rossz, nem az változott meg, romlott el. Egyszerűen a tiktok és a többi digitális szemét nyomta fel annyira az ingerküszöböt, meg a dopamint, hogy szabályosan kínzó a hiánya. És minden más gagyinak fog tűnni hozzá képest. És ott igazából csak a digitális detox segít. Na részben ez változott meg ennyire az utóbbi 10 évben, másfajta párhuzamok kapcsán is. És nagyon sok felnőttnek is vissza kellene szállnia a valóságba, ha a valódi boldogságot keresni. De persze az ellenkező nemet hibáztatni, meg sértődötten háborogni hogy nem jut olyan mint amilyet elképzelt magának mert a netflixen is úgy volt, és mindenki más selejt, az manapság egyre több embernek válik a könnyebbik úttá.

tegnapelőtt 16:29
 59/72 anonim ***** válasza:
35%

56-57, nem tudom kit akartok átverni :D néha azért vissza olvassátok magatokat, hogy milyen személyiség jön le az írásotokból. Nem csoda hogy épp elméjű nő semmit nem akar tőletek. Amiról írtok nem a kérdezőről szól, hanem rólatok, a ti szerencsétlen nyomorotokról. "Az idősebb nők nehezebben találnak párt" mondod te, aki egy megkeseredett örök incel, és azt hiszi, ha majd jön ezzel a szöveggel, akkor majd rá tudja venni a nőket, hogy annyira lejjebb adja, hogy talán nektek, a tényleg legaljának is legyen esélyetek. Nálatok még egy frissen elvált 5 gyerekes 40-es is ezerszer jobb választás aki albérletben él, csak mondom.

Attól, hogy ti képtelenek vagytok felismerni/helyesen értelmezni az érzelmeket, gondolati összefüggéseket, nehogy azt higgyétek már, hogy én nem látok át a manipuláción.

Röviden összefoglalom a vergődésetek: Nem kaptok nőt, semmilyet. Egyértelmű, hogy miért, defektesek vagytok selejtesek.

Ahelyett fejlesztenétek magatokat inkább kapálóztok, hogy a nők adják lejjebb, hogy nektek is jusson nő. Aztán nyilván jöttök a 30 felett öreg vagy szöveggel, néhányan bedobják a biológiai óra ketyegését, egy a lényeg, hogy a nő ne válogasson adja lejjebb, mert nektek az csak jó. Hiszen így semmit sem kéne tenni. Ennyi a történet. Nem a propaganda, nem a netflix...ugye nem gondoljátok komolyan, hogy két szerencsétlen inceltől várnak tanácsokat a nők?

tegnapelőtt 18:05
 60/72 anonim ***** válasza:
59 én szeretlek
tegnapelőtt 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!