Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 4 hónapja vagyok együtt és az utóbbi két hónapban megromlott a kapcsolatunk! Azt mondta változtassak ezen a dolgon, hogy jobb érdekesebb és változatosabb legyen! Szerintetek mit csináljak? Nem akarom a őt elveszíteni, mert nagyon szeretem!
de viszont mondtam neki, hogy ha szakítani akar velem akkor szakítson!! De ő ezt nem tette meg! Meg amikor volt az előző barátom akkor meg azt is mondta, hogy ő nem tudja elképzelni, h más fiúval járjak....
Szóval nem tudom, lehet h ő sem tudja, hogy mit akar
tipikus önző... ne járj más fiúval utána, de ő meg elvárja hogy változtass... és ő talán nem akarna tenni valamit?
Amúgy egyetértek a többiekkel, halott ügy.
de én többször is megkérdeztem tőle, h én csak arra kellek-e neki?! és ő azt mondta, h nem!!!
ja bocsánat, de azt elfelejtettem mondani, mert mondta, hogy ő neki is kell változni, de leginkább nekem és főleg a szexben, mert túl egyszerű! Mivel lehetne feldobni, h sokkal jobb legyen?
Jaj, miért szted bevallaná hogy "Igen drágám, csak arra kellesz!"
Amúgy meg új pózok, új helyszínek, előjáték színesítése (pl. masszírozás) csak hogy erre a kérdésedre is adjak ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!