Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinàljak ha èn senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinàljak ha èn senkinek sem vagyok elèg jó ès mindig van jobb, érdekesebb nàlam?

Figyelt kérdés

29N vagyok ismerkedek tàrskeresőn de mindig van jobb nàlam, èn màr csak 2. opció vagyok, heti 1 talàlkozó elég velem a férfiaknak

Van életem, hobbik de nincs oda értem senki ùgy mint pl a baràtnőmékért

Szépen öltözöm nem kurvàsan, van munkàm is

febr. 19. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
31%

Így igaz, rossz tanácsadók azok akik azt javasolják, hogy "várj jó pasira" mert ebben a korban már egy nőnek semmi sem rosszabb taktika annál, mint várni. Mert az idő faktor nagyon ellene dolgozik. Várjon 18 évesen, várjon 20 évesen, amikor a lehetőségei még egyre csak bővülnek, de baromira rossz taktika egy 30 éves nőnek még tovább várni..

Persze, majd 40 évesen be fog kopogtatni hozzád a 35 éves Brad Pitt, még fehér lovon is fog ülni, és csak egy 40 éves magyar nő minden álma. Nagyon realisztikus.

febr. 19. 15:42
 12/72 anonim ***** válasza:
77%
11 mondasz valamit, reálisabb hozzáállás. Viszont mi van ha egyszerűen nem bír együttlenni egy olyasvalakivel, akitől amúgy a falra mászik. Melyik a jobb magára erőltetni valakit, vagy megtanulni egyedül lenni?
febr. 19. 15:50
 13/72 anonim ***** válasza:
81%

11

De ki beszél itt Brad Pittről? Azt se tudjátok, hogy milyen férfiak tetszenek meg neki. Lehet mutatna képet és szörnyülködnénk milyen "rossz" ízlése van. Nem lehet lejjebb adni a vonzalmat. Férfiaknak is hiába írják a nők, hogy adják lejjebb. Nem tudsz azon változtatni, hogy tetszik. Miért lenne olyan férfival akitől a hányinger kerülgeti?

febr. 19. 15:53
 14/72 anonim ***** válasza:
80%

Akkor mit kellene tenni, egy 30 körüli, vagy feletti nőnek?

33 vagyok, semmiféle pánik nincs bennem. Volt jó kapcsolatom, volt rosszabb. Most jöjjek össze valakivel, aki nem vonzz, se külsőre, se belsőre, csakhogy ne legyek egyedül? Ugyan már.. Ez a legrosszabb tanács, amit adni lehet. Én mondjuk jól érzem magam így is, aztán ha jön valaki, akivel kölcsönös a dolog és tud működni, az csak i-re a pont.

febr. 19. 15:54
 15/72 anonim ***** válasza:
62%

Azért van még itt valami!

MI van ha az illető először nem tűnt jó partynak, de a kérdező megszereti?

És egy boldog kapcsolat lesz.

Csak esélyt kellett adni egy olyannak, aki nem tiptop.

Mert hát azért valljuk be, ez az elsőre ítélés sem túl jó hozzáállás.

febr. 19. 15:58
 16/72 anonim ***** válasza:
30%

"Viszont mi van ha egyszerűen nem bír együttlenni egy olyasvalakivel, akitől amúgy a falra mászik"

Én nem azt írtam, hogy legyen együtt egy olyan férfival akitől a falra mászik. Csak azt írtam, hogy ha 29 évesen nem talál olyan pasit, akitől "nem mászik falra", akkor 35-40 évesen még annyira nem fog. Abban a korban már a 60 éves pasik lesznek a realitás bizonyos esetekben.

Tehát ha nem akar valami szakadt suttyóval, vagy valami öregemberrel megelégedni, amikor már tényleg késő lesz, akkor 29 évesen igenis már értékesíteni kell magadat a társkeresési piacon nőként. Ennél csak rosszabb lesz, és nem is sok időn belül.

febr. 19. 15:58
 17/72 anonim ***** válasza:
54%
Ja, egyre rosszabb lesz #16 mert te azt mondtad. Jós vagy? Tehát inkább legyen olyan férfival aki egyáltalán nem vonzza, rendesen a hányinger jön rá tőle csak azért, hogy végre valakije legyen. Ez aztán szuper tanács, ja mégse.
febr. 19. 16:02
 18/72 anonim ***** válasza:
36%
Nem kell jósnak lenni, ahhoz hogy egy statisztikai tényt állítsak. Márpedig ez tény. Lehet, hogy te megnyered a lottó 5-öst, de valószínűleg nem.
febr. 19. 16:04
 19/72 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőidnél is vannak szebbek, jobbak, érdekesebbek. Nekik vagy nagyobb szerencséjük volt, vagy okosabban, kevésbé felszínesen válogatnak. Azt meg kellene vizsgálni, mégis milyen férfiaknak adsz esélyt, kiket húzol társkeresőn jobbra. Nekem is van nőismerősöm, aki folyton azon vinnyog, hogy mennyire nincs szerencséje a társkeresőn, milyen pasikkal jön össze, miért nem akarnak vele hosszabb távút, komolyabbat... és akkor látom, hogy kiket húz jobbra. Félmeztelen izomtibik, travel mode-os latin macsók, 40-es pasi ki van zárva (főhősünk 37 éves :D), csomó profil félrehúzva azért, mert az illető "túl unalmas" (és olyan profilok is, ahol látszik, hogy nem otthon döglik az illető tiktokot pörgetve, hanem jár közösségbe, kultúrhelyekre, túrázni stb... de izgalmasabb az, aki vitorlázik, szörföl, bungee jumpingol, puccos helyekre utazgat, menő helyen dolgozik, gitározik stb.).
febr. 19. 16:07
 20/72 anonim ***** válasza:
20%
Nem értem mi a bajotok a 16-assal és azokkal akik azt írják reálisabban válasszon, mert most még jó korban van. Valóban 5 vagy 10 év múlva már csak a selejt lesz.
febr. 19. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!