Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 4051/4211 anonim ***** válasza:
9%

4000 válaszon keresztül próbáljuk megtalálni a közös pontot az incelek és a feministák között. Próbálunk kitalálni egy olyan rendszert, ami nem vezet az európai civilizáció bukásához és még a feministáknak is jó, de ti egy rohadt lépést nem vagytok hajlandóak tenni az irányunkba.

Lehetséges, hogy túlbonyolítjuk a helyzetet…

nov. 1. 12:03
 4052/4211 anonim ***** válasza:
90%
4051 qrva egyszerű a megoldás. Incifincikéék maradjanak nyugiban. Senkit sem érdekel az, hogy balf@sz nőgyűlölő undormányok, amíg békén hagyják a normális embereket.
nov. 1. 12:37
 4053/4211 anonim ***** válasza:
93%
Az inceleknek van a helyük a pszichiáternél inkább. Egy kis nyugtató és megoldódna minden. :D
nov. 1. 16:04
 4054/4211 A kérdező kommentje:

Az hogy mi a maximum, vélhetően nem fér bele az oldal szabályzatába, így nem írom le. Ez természetesen nem a normális nőkre, esetleg normális feministákra vonatkozik, mint írtam, hanem a férfigyűlölő feminácikra.

Milyen a jó feminista? Hát nem olyan, amit leírtál. Rajtad kívül erről senki nem beszélt és alapból eléggé férfigyűlölet szaga van az irományodnak. Az Isten háta mögötti falvakban még lehet vannak férfiak, akik így gondolkodnak, de egyébként már teljesen kiveszett az átlagos emberekből ez, tehát elég nagy csúsztatásnak érzem mindig ezeket a hímsoviniszta dolgokat felhozni, holott kb. már senki sem gondolja így.

Na de hogy válaszoljak is: mint már írtam, számomra a feminizmusnak nincs létjogosultsága 2024-ben, mivel a nők már elérték a teljes egyenjogúságot. Én úgy látom, hogy aki ma feministaként hangoztatja magát, és ez adja az identitását, az valójában a rózsaszín hajú, maszkulin jellegű, ordibáló, macskatartó "nő", akitől a férfiak undorodnak. Persze ezek sztereotípiák, de kettő-három jellemzően igaz szokott lenni belőle.

A kérdésedet átfogalmaznám és inkább úgy tenném fel, hogy milyen a jó nő (nem a külsőre gondolok ez alatt). Számomra kizárólag a nőies nő princípiuma az elfogadható, és ezzel párhuzamosan természetesen a férfias férfié.

Mondok néhány általános alapigazságot. A férfi a család feje, a nő a család szíve. A férfi biztosítja a házat, a nő teremt otthont belőle. A férfi gondoskodik a nő külső világáról, a nő gondoskodik a férfi belső világáról. A férfi szeretetet ad, a nő életet ad vissza.

Hogy picit konkrétabb legyek: azt elfogadhatjuk alapigazságként, hogy manapság már a férfi és a nő is dolgozik, mert a párok túlnyomó többségénél ez a jellemző. Én nem ragadnék le olyan kicsinyes dolgoknál, hogy ki keres többet. Az biztos, hogy a takarítás, főzés, mosás az alapvetően női jellegű házimunka, a barkácsolás, felújítás, kert rendben tartása (nem a virágültetésre gondolok) pedig alapvetően férfi jellegű házimunka. Persze egy panelban kevesebb adódik az utóbbiból, de azért ott is van. Szerintem az egy normális és egészséges felosztás, ha főként mindenki a saját dolgát végzi el maximálisan. Természetesen ha panelről van szó, vagy szimplán csak ha megkéri az egyik fél a másikat, akkor meg kell csinálni azt is. Ha mindkét fél dolgozik, akkor a házimunka is 50-50% kell hogy legyen (a felosztás megbeszélés kérdése, de én a fenti szempontokat veszem fontosnak). De természetesen ha a nő dolgozik 3*4 órát egy héten, hogy lefoglalja magát, a férfi meg napi 10 órát dolgozik és kétmilliós fizut visz haza, az nem egy egyenlő helyzet. Vagy ha az egyik fél dolgozik, a másik meg otthon van. Ilyen esetben az a normális, ha a házimunkák legalább 95%-t az végzi, aki csak otthon van. Itt általában már eldurran a feminácik agya, hiszen ők pont munkakerülők ugye.

Ami magát a párkapcsolat érzelmi oldalát illeti, mint mondtam, a férfias férfi és a nőies nő az ideális állapot. Férfias tulajdonságok: határozottság, döntési képesség, óvó-védő mentalitás, magabiztosság, nagylelkűség. Nőies tulajdonságok: kedvesség, érzelmek nyílt kifejezése, részletekre való odafigyelés, természetesség, bájosság. Egyes tulajdonságok mindkét nemre igazak, pl. gondoskodás, igényesség. Nagyjából ez az ideális állapot, aminek minél inkább meg kellene nyilvánulni egy kapcsolat hétköznapi életében. Minél közelebb vagyunk az ideális állapothoz, annál jobban működik a kapcsolat. Ennek ellentéte ugye pl. a nyámnyila férfiak, akik anyuci szoknyája mögé bújnak, vagy épp a férfias nők, akik elnyomják a párjukat és mindent jobban tudnak.

nov. 1. 17:27
 4055/4211 anonim ***** válasza:

4058

Van létjogosultsága a feminizmusnak.

Szőkésbarna, homokóra alkatú, egyértelműen nőies nő vagyok. Nincsen macskám, nem ordibálok. Sőt, még párom is van. Ilyenek a normális feministák. Amit a netre rakosgatnak ki, az nem feminizmus. Csak hát azért mégis nagyobb hír az, hogy mondjuk egy túlsúlyos, pink a hajú, leszbi macskás nő beverte a konditerem ablakát, mint az, hogy mondjuk én feministaként hajléktalan nőknek szoktam venni 1-1 csomag betétet, hogy ne mocskos rongyokba kelljen menstruálniuk.

Ez nem általános alapigazság. Nem tudom, hogy a szüleidnél hogy működött a dolog, de mi a párommal egyformán dolgozunk meg mindenért.

Alapvetően az a női munka, amit a nő csinál, és az a férfias munka, amit a férfi csinál. Mi albérletben pl nem barkácsolgatunk, újítunk fel, meg hasonlók, tehát az általad férfiasnak titulált munkák nincsenek. Megosztjuk a munkát. Csak hogy néhány példát is mondjak, utálok mosogatni, fürdőszobát takarítani, és teregetni. Ezeket nálunk a párom csinálja, én pedig a mosás, főzést, sütést, egyéb takarítást. Nálunk gyerek koromban is munkanegosztás volt a kertes házban. Volt, hogy anya nyírta a füvet, apa meg főzött, és nem dőlt össze a világ.

A férfias-nőies tulajdonság részbe is bőven bele lehetne kötni.

Nem tudom, miért nem vagy képes megérteni, hogy a femijizmusra a mai napig szükség van...azt meg főleg nem értem, hogy hogyan gondolatod azt, hogy ez az intézkedéses hülyeségtől akár csak fél fokkal is jobb lehetne a helyzet a normális emberek számára.

nov. 1. 18:12
 4056/4211 anonim ***** válasza:
69%

"Milyen a jó feminista? Hát nem olyan, amit leírtál. Rajtad kívül erről senki nem beszélt és alapból eléggé férfigyűlölet szaga van az irományodnak. Az Isten háta mögötti falvakban még lehet vannak férfiak, akik így gondolkodnak, de egyébként már teljesen kiveszett az átlagos emberekből ez, tehát elég nagy csúsztatásnak érzem mindig ezeket a hímsoviniszta dolgokat felhozni, holott kb. már senki sem gondolja így."

Majd : "oofy Az biztos, hogy a takarítás, főzés, mosás az alapvetően női jellegű házimunka, a barkácsolás, felújítás, kert rendben tartása (nem a virágültetésre gondolok) pedig alapvetően férfi jellegű házimunka. Persze egy panelban kevesebb adódik az utóbbiból, de azért ott is van. Szerintem az egy normális és egészséges felosztás, ha főként mindenki a saját dolgát végzi el maximálisan. " még jó, hogy nem az az ideális szerinted, amit leírtam, legfeljebb zsákfalvakban...

Igen tudom, leírtad, hogy lehet 50-50 is akár, de azért mégis az az "ideális" felállás szerinted, amire közölted, hogy férfigyűlölet szagú. Hogy azt ne említsem, hogy a nő legyen csak tünci, gondoskodó, meg bájos, a döntéseket meg hagyja csak az urára.

És mielőtt lehazugozol, olvasd csak el szerinted melyik nemnek mik az alapvető tulajdonságai.

nov. 1. 18:13
 4057/4211 A kérdező kommentje:

Az nem feminizmus, hogy veszel egy hajléktalan nőnek betétet. Idézek:

"A feminizmus olyan társadalomkritikai eszmerendszer és a hozzá kapcsolódó emberi jogi mozgalmak gyűjtőfogalma, melynek közös célja a nemek közti egyenjogúság társadalmi, gazdasági, kulturális, magánéleti és szexuális téren történő megvalósítása."

Tehát a te jó cselekedetednek ennek semmi köze. Szimplán jótékonykodtál.

A feminizmusra valóban nem értem, hogy miért van manapság szükség. Az egyenjogúság minden téren megvalósult.

Nem tudhatom, hogy az incel válaszoló zsákfaluból származik-e vagy sem, de valóban nem általános már ez a gondolkodásmód a férfiak között, pláne nyíltan felvállalni.

Ha szerinted az az ideális, amire mondtam, hogy férfigyűlölet szagú, akkor semmit nem értettél meg belőle. Idézd már be, hol írtam, hogy a nő csináljon mindent, a férfi meg semmit.

Az hogy az ideális állapot szerint a férfi határozott és döntésképes legyen, szintén nem azt jelenti, hogy minden döntést ő hoz meg. Miért forgatod ki a szavaimat? Ez a feminácik egy közismert tulajdonsága.

Tudom jól, hogy mit írtam az alapvető tulajdonságokhoz. Te szépen kimazsoláztál belőle egyet-kettőt, hogy más kontextust adj az egésznek, de elég alacsony színvonalon csinálod, gyenge próbálkozás volt. Ne a világot hibáztasd, és ne is az inceleket, amiért nő létedre férfias vagy. Ez mentális probléma.

nov. 1. 19:55
 4058/4211 anonim ***** válasza:
4057 inkább tekinthető feminizmusnak az én példám, mint a te baromságod.
nov. 1. 20:26
 4059/4211 anonim ***** válasza:

"Ha szerinted az az ideális, amire mondtam, hogy férfigyűlölet szagú, akkor semmit nem értettél meg belőle. Idézd már be, hol írtam, hogy a nő csináljon mindent, a férfi meg semmit."

Már megtettem. Úgy indul, hogy az biztos...

Mondhatsz amit akarsz, a szavaid a bizonyíték a gondolkodásmódodra.

nov. 1. 20:34
 4060/4211 A kérdező kommentje:

A Wikipedia megcáfol téged.

Ja, hogy neked az fáj, hogy vannak férfi és női feladatok, mert mindkét nemnek vannak sajátosságai, amire jobban alkalmas egyik, mint a másik. Te az emberi evolúcióval, a biológiával, a normalitással harcolsz, nem velem. Vérbeli szélsőlibsi vagy.

nov. 1. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!