Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkészült egy tudományosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).

Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).

Első hozzászólásban lesz.

aug. 1. 23:04
 4091/4121 anonim ***** válasza:
100%
Miután azt írta h ne lélegezz azóta nem érzek empátiát.
nov. 3. 05:51
 4092/4121 anonim ***** válasza:
82%

4090

Nem nekem írta a kérdező, hogy ne vegyek levegőt. Légzőszervi betegséggel küzdök kicsi korom óta. Te és a kérdező meg azt nem tudjátok, mikor küzdötök minden levegővételért, de nem kaptok elég oxigént. Mikor fáj minden lélegzetvétel, amiért így is küzdötök. Pokoli érzés.

A másik, amit meg ti nem fogtok érteni soha, mert férfinak születtetek az az, mikor egy kiéhezett pszichopata méreget titeket és a tekintetében ott van, hogy nem néz többnek, mint egy dugni való tárgynak. Nem fogod érteni, hogy este miért kell kétszer jobban figyelned, hogy ha elmész szórakozni, arra figyelned, hogy ne igyál annyit, hogy annak hülyeség legyen a vége. Nem fogod érteni, milyen, hogy ha becsúszik a gyerek, úgy, hogy nem akartad, akkor kizárólag ott te leszel a hibás.

Ahogy azt sem értitek, hogy a nőkkel szemben sok szempontból szigorúbbak a kritikák - pl. az a férfi, aki sok nővel kavart, casanova, menő csávó, bárkit megkaphat, az a nő aki több férfival kavart szimplán le van k.rvázva - csak vinnyogtok, hogy jaj, empátia. Miért érezzünk empátiát olyan felé, aki egyértelműen degradáló és lekezelő az embertársai felé? Megmutatta, hogy egy agresszív alak.

nov. 3. 06:11
 4093/4121 anonim ***** válasza:
77%

4090 azok után, hogy szó szerint a halálomat kívánta nem is egyszer, igenis le merem írni, hogy neki nem jár a boldogság, és ezt egyébként ő maga is tudja. Pont ezért akar erőszakkal nőt szerezni magának, mert máshogy nem jutna hozzá.

Van bennem empátia...csak afelé, aki meg is érdemli, ő pedig nem olyan, aki iránt ég, minimális empátiát kéne éreznem, foelg nem a sorozatos sértegetései után.

Nem gondolom magamat hibátlannak, nyilván. De azt azért tudom, hogy ennél a szintnél, amit a kérdező képvisel, egyértelműen magasabban vagyok.

Nőnek születtem, és? Tudtad, hogy vannak amúgy női incelek? Meg hogy a nők egy része van, hogy éveken át egyáltalán nem is keres párt? Én sem kerestem, szerintem annak idején nem is találtam volna, mégsem lettem férfigyűlölő bolond femcel. Akkor tudnám átérezni, meg egyáltalán akarnám is, ha nem lenne ilyen nyomorult. Ha csak annyi lenne, hogy szomorú, mert nem talál párt és ezért segítséget kér. Eleinte kérés nélkül is próbáltam neki segíteni, mire nekiállt szidalmazni engem.

Ha ő nem képes még csak arra sem, hogy felfogja, nem tárgyak vagyunk, akkor nekem miért is kéne empátiát tanúsítatom felé?

Nem, nem fogom azt kívánni, hogy legyen boldog, hiszen csak akkor lenne boldog ( talán), ha a beteges disztópiájából valóság válna, azt pedig egyetlen épeszű ember sem akarja.

nov. 3. 07:27
 4094/4121 anonim ***** válasza:
64%

4090 Én nem az empátiát kérném számon, mert nem gondolom, hogy a szánalomnàl többet érdemelne valaki, aki örömmel tervezgeti mások földbetiprását, ellehetetlenítését, megkínzását, csak, mert neki magának szar. Amit szerintem számon lehet kérni, az a dedós szint. Komolyan ez a bibibí nekem mennyivel jobb hencegés annyira gyerekes. Ha valaki úgy érzi ez a szintje, lelke rajta, de szerintem gáz.

Ami a ki mit nem fog megtapasztalni versenyt illeti, felesleges belemenni. Jah, se impotens nem leszek, se incel. De egyrészt lehetne 1000 dolgot felsorolni, amit meg egy férfi nem, vagy nem olyan mértékben fog megtapasztalni, emellett hidd el mindenkit bántottak már meg, a legtöbb embert használták már ki, volt magányos és a többséget érte fiatalon piszkálódás genyózás, a nők többségét zaklatás is bőven. Van aki felnő és van aki kialakítja a sérelmeiből a maga poklát, akár férfi, akár nő. Annak, aki a saját fejében rekedt a saját démonaival, felesleges is boldog életet kívánni, mert képtelen rá. Ragaszkodik ahhoz a sok szarhoz, ami érte, mert azt legalább ismeri és retteg változtatni.

A kérdező konkrét esetét szemlélve, hogy lehetnének barátai? Az, aki elviseli ezt a sok szennyet és önsajnálatot, ami minden megmozdulását átitatja legalább olyan sérültnek kell lennie. Két ilyen ember meg legfeljebb kényszer kapcsolatba tud lépni, mert képtelenek lesznek arra, hogy tényleg érzelmileg közel kerüljenek, ami a barátság alapja. Ahogy senki màshoz se képesek közel kerülni, mert a saját nyomoruk minden rést kitölt az elmélyükben. Lehetnek ilyen hasonszőrű haverjai, akikkel összejár és 100 oldalas hasonló tervezetetket gyárt, mint a fenti, egyre messzebb kerülve a valóságtól. Az lehet, meg láthatóan van is neki, de ezt kívánni szerintem nagyobb vétek vele szemben, mintha magányt kíván az ember. Jó munkája ugyanazért nem lesz, amiért barátai sem. Ember nincs, aki ezt hosszan eltűri, olyan jól fizető meló meg kevés van, ahol nem kell másokkal kontaktálni. Persze, lehet(ne) maszkolni, csak ahhoz meg ennél kategóriákkal fejlettebb szociális érzék kéne és hatalmas energia befektetés, amit nem feltételezek a kérdezőről.

Végül pedig, empátiát számon kérni olyannal szemben, akinek semennyi nincs és ezt hetek óta bizonyítja...

Szóval, nem gondolom, hogy jogos a felvetésed.

nov. 3. 07:50
 4095/4121 anonim ***** válasza:
82%

Empátia.

Most amúgy mire menne ha itt sajnálgatnánk, vagy ugorjunk a farkába?

Aki így nyilvánul meg a nőkről meg a halálukat kívánja, az bolonduljon meg magában.

Még nője sincs, de már toxikus!

Nem is lesz neki soha mert dugig van Red flagekkel.

nov. 3. 09:24
 4096/4121 anonim ***** válasza:
0%

#4092:

"Légzőszervi betegséggel küzdök kicsi korom óta."

Sajnálom. Nyilván ezt nem tudhatta a kérdező, ha tudná, biztos nem írt volna ilyesmit senkinek. Kicsit nehéz olyasmibe belegondolni, ami ismeretlen előtted.

"A másik, amit meg ti nem fogtok érteni soha, mert férfinak születtetek az az, mikor egy kiéhezett pszichopata méreget titeket és a tekintetében ott van, hogy nem néz többnek, mint egy dugni való tárgynak."

Azért kultúrországban, ha vannak is ilyen esetek, ritkábbak és feltárják őket, ha erőszakig fajulnak. Magyarországon sincs minden nő konstans veszélyben nemi erőszaktevők miatt, izolált esetek vannak. Ha nem fajul tettlegességig

Arról nem is beszélve, hogy nemi erőszak férfiakat is érint, férfiak, de akár nők által is. Nyilván jóval kevesebb ilyen eset van, amikor férfi az áldozat, de ilyen eset egyre több van, vagy legalább egyre többen veszik komolyan. Pont azért nagyon nehéz feltárni az ilyen eseteket, mert senki nem veszi őket komolyan, a hatóságok is ahhoz szoktak, hogy mindig nő az áldozat. Hát rohadtul nem. Persze fizikai erőnkből fakadóan nekünk nehezebb is.

Az alkoholfogyasztást nem tudom, miért hozod ide, kulturált ember nem issza magát soha olyan szintre, hogy vele bármi megtörténhessen. Vagy neked ez a vágyad, hogy ennyire kiüthesd magad, és így se kelljen félned semmitől? Nem éppen felelős emberre vall ez a gondolkodás. Ha ennyire részeg vagy, és valaki kihasználja a helyzetet, az legalább annyira a te felelősséged is, hiába őt bünteti a törvény.

"Ahogy azt sem értitek, hogy a nőkkel szemben sok szempontból szigorúbbak a kritikák."

Ha egy kicsit belegondolsz, ez elég indokolt az ember párzási szokásai miatt. Van ugye a kulcs és a zár vicce, nagyon jól szemlélteti a helyzetet.

A párválasztás során a nők választanak maguknak partnert az elérhető férfiak közül. Ehhez jó esetben sok tényezőt mérlegelnek, a férfiak külső-belső tulajdonságai alapján. Ha egy nőnek nagyon sok partnere van, az azt jelenti, hogy neki kb. mindegy, kivel bújik ágyba, nem válogat a minőségben, csak szexelhessen.

Ellenben, ha egy férfi nagyon sok nőnél, akik minőségi szempontok alapján választanak, el tudja érni a párzási szándékot, akkor az róla azt mutatja, hogy nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik.

Ez a párválasztás, el kell fogadni. A férfiak valamelyest hátrányban vannak ebben, de a megítélésükben kompenzálódik a hátrány.

nov. 3. 12:44
 4097/4121 anonim ***** válasza:
0%

Javítás:

* Ha nem fajul tettlegességig, akkor talán elviselhető, ha csak úgy néznek rád, méregetnek, ignorálni kell az ilyen rohadékokat.

nov. 3. 12:48
 4098/4121 anonim ***** válasza:
22%

#4093:

"Nem gondolom magamat hibátlannak, nyilván. De azt azért tudom, hogy ennél a szintnél, amit a kérdező képvisel, egyértelműen magasabban vagyok."

Pont ezért kellene felülemelkedned rajta, és nem lecsúszni az ő szintjére. Te akkor is kívánd neki a legjobbat, ha ő azt kívánja neked, hogy halj meg. Így mutathatod ki, hogy felsőbbrendű vagy nála, aki tényleg mindennek a legalja.

"Tudtad, hogy vannak amúgy női incelek? Meg hogy a nők egy része van, hogy éveken át egyáltalán nem is keres párt? Én sem kerestem, szerintem annak idején nem is találtam volna, mégsem lettem férfigyűlölő bolond femcel."

Biztosan hallottad, hogy Discordon, Redditen, stb, hoztak létre nyilvános csoportokat, subokat, ahol magányos nők beszélgethettek egymással. Aztán kivétel nélkül mindegyiket priváttá kellett tenni, mert annyi férfi jelent meg, aki randira hívta őket.

A femcelek zöme egyszerűen önbizalomhiányos, és nem hiszi el magáról, hogy kellhet valakinek, de biztosan találna olyat, akinél legalább egy numerára jó lenne. Ilyen módon pedig incelnek nem nevezhető, mert a szexet bármikor elérheti, tartós kapcsolatra persze lehet, nem kell senkinek, ilyen biztos van nagyon sok, el tudom képzelni.

A "gond" ott van, hogy a nők többsége nem csak szexet akar, hanem tartós kapcsolatot, míg a férfiak biológiájukból kifolyólag a szexre mennek elsősorban, a tartós kapcsolatban is nagyon fontos ez számukra, meg az egyéjszakás kalandoknál is. Így nyilván nekik sokkal nagyobb frusztrációt okoz az önkéntelen cölibátus is.

nov. 3. 12:59
 4099/4121 anonim ***** válasza:
100%

"egyszerűen önbizalomhiányos, és nem hiszi el magáról, hogy kellhet valakinek, de biztosan találna olyat, akinél legalább egy numerára jó lenne. Ilyen módon pedig incelnek nem nevezhető, mert a szexet bármikor elérheti"

Tehát akkor az az incel se incel, amelyik itt hőbölög, hogy kövérrel, ilyennel, olyannal ő biztos nem? Csak, mert rendszeres ez a reakció.

nov. 3. 13:29
 4100/4121 anonim ***** válasza:
70%

4096 "Azért kultúrországban, ha vannak is ilyen esetek, ritkábbak és feltárják őket, ha erőszakig fajulnak. Magyarországon sincs minden nő konstans veszélyben nemi erőszaktevők miatt, izolált esetek vannak. Ha nem fajul tettlegességig"

Persze. Tuti feltárják, hogy méregetnek este hazafelé a héven vagy a villamoson. És csak annyi a bűnöm, hogy nem a magyar átlag vagyok mellkasban. Kivágott felsőket már nem merek hordani, mert megkapom, hogy én raktam ki, meg ez felhívás keringőre.

"Az alkoholfogyasztást nem tudom, miért hozod ide, kulturált ember nem issza magát soha olyan szintre, hogy vele bármi megtörténhessen. Vagy neked ez a vágyad, hogy ennyire kiüthesd magad, és így se kelljen félned semmitől? Nem éppen felelős emberre vall ez a gondolkodás. Ha ennyire részeg vagy, és valaki kihasználja a helyzetet, az legalább annyira a te felelősséged is, hiába őt bünteti a törvény."

Annyira felelősségteljes vagyok hogy utoljára újévkor ittam.

Amit a kritikára írtál az megint szexista. Érdekes, a férfinál nem gond, ha nem válogat. Igaz, hogy nemi betegséget ugyan úgy összeszedhet, de ez csak a nőnél gond.

nov. 3. 13:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!