Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most Tinderezek először, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most Tinderezek először, ha díjmentesen használom, milyen esélyeim vannak jobbrahúzáskor?

Figyelt kérdés
Tehát az ingyenes használat esetén, ha vkit jobbra húzok, ő azt csak akkor látja, h fizet? ha én nem fizetek, de ő is jobbra húz, én sem látom? A közösen jobbrahúzott párok csak fizetés esetén tudnak egymásnak írni? Engem már sokan húztak jobbra, de nem látom őket. Ők akkor fizettek már, ha én is jobbra húzom vmelyiket, h lásson?

jan. 9. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Látjátok egymást. Csak az a baj, sosem ír egy nő se vissza. A legtöbben egotuningnak használják.
jan. 9. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten jobbra húzzátok egymást, akkor tudtok csevegni ingyen.
jan. 9. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
A távolsággal kapcsolatos beállításoktól is függ. Amúgy meg előbb-utóbb feldobja, kivéve persze ha már balra húztad és azért nincsen match. Felesleges fizetni.
jan. 9. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Én díjmentesen használom, nekem úgy jönnek a matchek, naponta olyan 1-2, utazós képeim vannak kint, meg h milyen hobbikat szeretek, semmi fölösleges rizsa. Csak azokat dobja be,ahol mind2en jobbra húztuk egymást, nyilván látok elmosódottan olyanokat,akik "kedvelnek" de nem tudom kik azok, valszeg őket balra húztam.
jan. 9. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Tehát ha engem vki jobbra húzott és nem látom ki az, és én is jobbra húzom (anélkül h tudnám, h engem már húzott), akkor szabad a pálya?

mert ennek azért elég kicsi az esélye...

jan. 9. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
... Attól függ, mennyire vagy vonzó a képeid és egyéb információid alapján.
jan. 9. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!